Известие
Collapse
No announcement yet.
dacia logan
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MainaCoreДачията, че си е лом - лом е!!! Ама тоя пич много лощо налива алфите майна и то много по много кофти художествен начин :
Бих се учудил искрено, ако беше казал нещо друго за Алфите!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Sir Tз съм на същото мнение .. оказва се обаче, че така са се забъркали нещата, че ще мине още мноооого време преди да се случи това нещо в милата ни татковина! Мноооооого ми се иска да ги казвам тези неща, но обикновено не стигат ефир. Въпросният курник беше Alfa Spider - за толкова пари кола не и работеше гюрука и не и се отваряше багажника! Чисто нов автомобил, за сметка на това като и затвориха вратата и падна една пластмаса от огледалото, която обаче не падаше за първи път, защото си личеше, че е лепена вече. Обаче явно рекламите са по-силни от истината в България и аз самия съм малко разочарован като цяло от тази случка ..
Първата Alfa Brera, която карах беше на 8км, лично я смъкнах от тротоара пред Planet Club, въпреки че я зареди почти до горе, резервоара и range-а показваха след известно време отново 0 .. говоря за след 200 метра на ход. Климатикът и се включваше и изключваше сам около 50 пъти и втората му зона не работеше изобщо .. Първата Alfa 159, която снимахме през Февруари миналата година пък не и работеше парното изобщо .. поне не беше студено
За съжаление ако бъда така откровен по телевизията някой друг сценарист или продуцент или вносител ще се поразсърди .. НО ще го променя това нещо - твърдо съм решен да получавате информацията 1 към 1.тея изказвания трябва да ги четат тея дето им дават коли за тест
в тъпото предаване говорят едно а по форумите друго
та за сведение на "тест пилота" гюрука на колата не бачкаше защото някой умник е бил дръпнал системата за авариино затваряне на гюрука.и да го успокоя че колата е продадена.
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Кенеф
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficanteSir Tз съм на същото мнение .. оказва се обаче, че така са се забъркали нещата, че ще мине още мноооого време преди да се случи това нещо в милата ни татковина! Мноооооого ми се иска да ги казвам тези неща, но обикновено не стигат ефир. Въпросният курник беше Alfa Spider - за толкова пари кола не и работеше гюрука и не и се отваряше багажника! Чисто нов автомобил, за сметка на това като и затвориха вратата и падна една пластмаса от огледалото, която обаче не падаше за първи път, защото си личеше, че е лепена вече. Обаче явно рекламите са по-силни от истината в България и аз самия съм малко разочарован като цяло от тази случка ..
Първата Alfa Brera, която карах беше на 8км, лично я смъкнах от тротоара пред Planet Club, въпреки че я зареди почти до горе, резервоара и range-а показваха след известно време отново 0 .. говоря за след 200 метра на ход. Климатикът и се включваше и изключваше сам около 50 пъти и втората му зона не работеше изобщо .. Първата Alfa 159, която снимахме през Февруари миналата година пък не и работеше парното изобщо .. поне не беше студено
За съжаление ако бъда така откровен по телевизията някой друг сценарист или продуцент или вносител ще се поразсърди .. НО ще го променя това нещо - твърдо съм решен да получавате информацията 1 към 1.тея изказвания трябва да ги четат тея дето им дават коли за тест
в тъпото предаване говорят едно а по форумите друго
та за сведение на "тест пилота" гюрука на колата не бачкаше защото някой умник е бил дръпнал системата за авариино затваряне на гюрука.и да го успокоя че колата е продадена.
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
мдаам, харабия ако тия момчета наистина слушаха какво говори Джеръми Кларксън едва ли щяха да говорят така, но както каза БатВас - те са по-големи1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Ето какво съм му писал на този "тест пилот" във форума на БМВ
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=270
Според мен да се прави това - дава се кола, на която се качваш да първи път, на пишман или въобще на шофьор с непроверени качества и да се вкара и състезателен елемент в играта, е грубо непрофесионално и много безотговорно.
Колкото и да се оправдава тоя голфаджия, никъде по тестдрайвовете няма състезателен елемент, освен ако не карат професионални пилоти като Тиф Нийдъл, които са имали освен това достатъчно време да опознаят автомобила.
Според мен е редно и прокуратурата да се позамисли дали да не се самосезира, щото е истински късмет, че Иван се е отървал жив и здрав.
Comment
-
Първоначално публикувано от KukuНе зная дали в света има по-малоумно предаване от Show-Room
Може би, "100% газ, спирачки" е малко по-тъпо, ама малкоAlfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Махнали са снимките и информацията за случая от сайта на спийд-прес, явно са се уплашили.
"Пилотите" дета са юркали Дачията за най-бърза обиколка са били без каски, нямало е осигурена линейка, пожарна, абе напълно безотговорна работа.
Съвсем аматьорски подход
Comment
-
Pinko,
Нали знаеш кой чекиджии са собтвеници на това предаване...той и списанието им е много успешно...знаеш как се "продава
Миналата година тези путьовци от ДС се опитаха максимално да ни прецакат...
Относно Sir T, тоест Влади той е светсно момче и може би единствен в това предаване си разбира от работата.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
Comment