Известие

Collapse
No announcement yet.

направо почвам да се стресирам за пет дни 2 пъти ме удрят

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• направо почвам да се стресирам за пет дни 2 пъти ме удрят

Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Re: направо почвам да се стресирам за пет дни 2 пъти ме удря

Първоначално публикувано от Alexanderbb
    Абе казвайте свещи ли да паля брони от танк ли да монтирам. Имам чувството че съм станал магнит за идиотите и нещастниците в София. Колчем се опитам да спра на някое задръстване и веднага някой се забива в мене. Направо се чудя как спират тязи хора като ме няма
    Колега тва да не става въпрос на тунела на Люлин???? Вчера там имаше една 155.....
    98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Абсолютно точно. Тоя старец дето караше рефлексите му сигурно са изчезнали още по времето на социализма. Катаджията му премери около 25 метра спирачен път. А сега като си погледнах колата на светло направо ми се дорева. Задната брония е натрошена и опира в колелата и вообще не ми се мисли какво е под нея, багажника не се затваря за около 1,5 см. Даже има луфт около горния ръб на задните светлини
        Еххх колега съчуствам ти истински ама предполагам е застрахована така че не се ядосвай, дето казват някой ....ламарини се оправят само дет ше си без кола известно време.

Моята като я взех немаше забележка по външния вид ама сега вече не е така.....

П.С. Това ми е един от големите страхове като карам.....като се наложи да спра рязко и първата ми работа е да погледна в огледалото дали нема да се наложи да отворя багажника за да влезне някой неспазил дистанция.....
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

да е жив и здрав един приятел. вчера му я закарах следобеда и вече е почти готова. Ама и той е един безумник като го хване музата работи и през ноща
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

колега съчувствам ти, но ако и двата пъти те удрят по този начин те съветвам да хвърлиш едно око на габаритите отзад, светлините за мъгла и стоповете най-вече, защото може да има некаф проблем и да не светят случва се на всеки
            Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Всичко си свети на 100%. Малко съм маняк на тази тема. Ама може проблема да е в спирачките че с тези нови дискове и накнадки направо се заковава колата.
              Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

направо се заковава колата.
                Audi A6 & Alfa GTV

Comment

ако ще и светлинно табло да си сложиш отзаде дето да пише: "Аз спрях. Моля ви, спрете и вие. МОЛЯ ВИ!" ефекта ще е същия. Излъчвател на чувство за отговорност още не е измислен...
                  Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Working...
                  X