Известие

Collapse
No announcement yet.

Prima щастливец ще отнесе Alfa Romeo

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Prima щастливец ще отнесе Alfa Romeo

"Мобилтел ще подари автомобил Alfa Romeo GT Distinctive 2.0 JTS Selespeed на свой клиент, който е активирал карта Prima в периода от 15 до 31 декември, съобщиха от оператора.

Спортната кола е носител на наградата “Най-красив автомобил в света за 2005 г.” Късметлията ще бъде избран със специална томбола на 8 януари. В нея ще участват всички предплатени карти, активирани в посочения период, без значение от коя промоция и кога са били закупени.

Спечелилият ще получи колата си в края на януари 2007 г.

Всички клиенти, активирали карти Prima в периода 15 – 31 декември, ще ползват и 70% отстъпка от цената на разговорите в мрежата на Мобилтел в празнични, официални и почивни дни, както и в часовата зона от 21 до 9 ч. Намалението ще важи до края на месец януари 2007 г. "
    Източник: www.dnes.bg

Айде народе на Примитее :P Аз утре отивам да си взема няколко, за вас не знам ..

П.С. Абе хората ще помислят, че тия Алфи за нищо не стават и се чудят само как да ги разкарат - по всички казина дават алфи, разни тв-игри .. сега и за ваучери ще дават
    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

тъкмо и аз ще регистрирам 2 прими
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Има една подробност:
      Получаване на наградите
      Спечелилият участник ще бъде информиран лично на GSM номера, активиран в периода на промоцията. Ако той не бъде открит на този номер в рамките на 5 дни от датата на тегленето, ще се извърши повторно теглене.
      Явно няма да стане номера да се активират по 10 прими Кой знае при какъв ще отиде хубавата кола
      00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
      97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
      ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.

Comment

Ще вземе да се падне на някой чичка, дето ще псува че не му се е паднал новият .. Форд примерно .. абе ужас не ми се мисли

Дано да изкара късмет малката де - пожелавам на някой от форума да я грабне
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

мммммммммм и аз то4но си мислех да си активирам една Прима, 4е с тоя Глобул само е досадно, та сега имам добър повод стискайте ми палци
          Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Нали знаете, че всичко си е предварително уредено
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Добър дееен ! Те да почнат да дават телефон без пари, па ние алфи знаем откъде да купим !
              Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                ... ние алфи знаем откъде да купим !
                От Горубляне, Дупница ...
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                X