Приятели, утре ще пътувам към Казанлък, и съм си харесал този маршрут. Та ако някой знае за някакви жокери които да ме спрат и за много кофти отсечки сега е момента да даде съвет. Иначе си записах телефона на един колега от Казанлък и ще се видим, както и в неделя ще хапнем в Търново за вечеря, така че и там ще се видим с обичайните заподозрени. Ще нося и 2-3 емблемки... за всеки случай.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Маршрут Варна - Казанлък ?
Collapse
X
-
пролетта от Търново до Вонеща вода пътят беше ОК
като идвахме до Варна миналия месец, още работеха по онова голямо кръстовище в Търново, където се отбиваш на юг, но май в твоята посока нямаше проблемАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
-
това е прохода на републиката хаинбоаз. високоскоростен е но внимавай с камионите. хората забравят че това е все пак проход. иначе шипка е ремонтирана,не е толкова натоварена но слизаш директно в казанлък. пътния възел в търново е частично затворен но не те засяга. иначе за камерата на шереметя и полицаите на търговище и шумен сигурно знаеш.
в казанлък центъра е хубав, ама заведенията хич не са на ниво. магазини за обувки да искаш там....точка
Comment
-
Момчета и момичета... този преход няма никога да го забравя.
Тръгнах си рано, времето супер, карам си лежерно, за първи път карам с 80... стигам Търговище викам си ей сега ще се видя с образите от там, и тъкмо отбивам по околовръстния път който в един момент внезапно се окзва заверски изрязан. Алфата прелетя една неравност и в мен се процежда едно лошо чувство, че трябва веднага да изгася мотора... Спирам поглеждам под шофьорската врата как е положението от долу... без да слизам от колата.
Гледам и осъзнавам как екскурзията ми си заминава заедно с маслото, което тече като река от картера. От тук следват едни майни... разговори със Стелко, Vakata, Real sexи комитета по посрещане идва с едно комби и ме замъква в сервиза. От там настава една буря в главата ми. Опит да залепя картера с поксипол... почти успешен. Звъня на баща ми, който пали Бравото идва до Търговище и ме завлачва, като прани гащи до Варна. Благодаря на всички които помогнаха и най-вече на баща ми. Към 19 тръгнах обратно към Казанлък и щурмувах за втори път Търговище. Към 23ч. акустирах там за където бях тръгнал в 7 сутринта...
п.с.
Тааааа някой има на сгодно картерче да свирка!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Мааааллиииии, през какви перипетии си минал! Пък аз се чудя що не се обади. нищо, следващия път. Сега успех с колата.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
В петък ходих до Копринка и вчера се върнах.
Освен проблема на моста преди Търговище, другото което е добре да знаеш е, че магистралата е затворена от Ветрино до Каспичан в двете посоки. пътува се по стария път.
Колегите с които бях там са минали през Айтос и също нямаха оплаквания, освен лошата настилка в прохода, но те пътуваха с Volvo Xc90.
Comment
-
ей това с околовръстното го бях забравила, ама те за 2 месеца да им биеш канчетата, що не са го оправили (вероятно са повече от 2 месеца)
пежото е по-височко и не го усети, за това го и пропуснахАко парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
Голяма лудница ми беше него ден.
Аз това изрязаното го знам, преди седмица го минавах, преди 3 седмици пак минахме от там... просто този път уцелих каквото трябваше. Тя колата като и кажа газ към Търново и сама си знае пътя, аз само трябва да и давам газ, обаче тоз път то има там развитие на него завой и както се казва... се ла ви. Карай, живота е шарен, сега ще има какво да си спомням и да разказвам като минаваме от там с малката
, иначе колата отново е в джаза, с нов картер за 50лв. днес и сипвам масалцето и пак газ
, жалко че тези 100+ лева за масло и картер ги дадох за пътя, а не за малката примерно...
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеГоляма лудница ми беше него ден.
Аз това изрязаното го знам, преди седмица го минавах, преди 3 седмици пак минахме от там...
И пак не ми е ясно къде си ударил, поне посока Търново последния път си го биваше спускането, нямаше препятствия, освен ако няма нови трапища от последните дни. Че аз на връщане изпънах качването на моста в насрещното, бяха насипали чакъл и преградили качването в посока Варна.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment