Известие

Collapse
No announcement yet.

Нека спрем войната по пътищата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нека спрем войната по пътищата!!!

Отново за пореден път се убеждавам колко много безрасъдни и малумни шофъори има в страната ни!Питам се до кога ще е така и онези "умните глави" ще се сетят да направят нещо?!То,че всичко си е въпрос на манталитет и елементарна култура,така си е.Но има такива,които определено не ги слушат главите!Омръзна ми от разни сфетофарни гонки и селски изцепки и се питам до кога ще е така,до кога никой няма да се сети да предприеме някакви мерки и разни такива "рацери" ще ни избиват по пътищата?!
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

гога, докато има светофари ще има и гонки те тия гонки не сме ги измслили ние

а така ще е докато има достатъчно КАТ по улиците...

ама те и КАТ са едни говеда... вчера така на Стамболийски.... една патрулка върви с 20.. бавно бавно... и след нея една колона.. никои не смее да ги изпревари
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Taзи сутрин каква масова катаствофа видях на бул.Брюксел малко преди летището. Ужас. Имаше коли преминали от едното платно в другото, пълно мазало.
      А там между двете платна няма мантинела има само островче. Пътя беше заледен, нямам представа какво точно е станало. Цял ден следя нояините по нет-а, няма нищо. Надявам се че не е имало жертви иначе щяха да пишат.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Улиците са пълни със секъкви кретени,преди малко излизах с колата и за 20 минути видях трима дето са спечли ли книжката си от Тотото сигурно,накрая един ме засече и аз не мръднах и ми разцепи огледалото,на такива дирекно им зимаш шофьорската книжка и му я късаш и да се оправя.
        Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
        sigpic

Comment

Не знам дали сте забелязли колко малко хора знаят правилото за десностоящия
          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Gligan
            А пък колко го спазват
            Имаше една приказка - "На българите не им трябва война,дайте им коли те сами ще се изтрепят!" ,която все повече се убеждавам,че е така!Едва ли някъде другаде по Света го има това,като при нас!

Comment

албания?
              македония?

3тия свят? аа те карат колела там проблема е решен

Comment

Първоначално публикувано от pent
                албания?
                македония?

Ти ич не си в час,в Албания всичко живо кара Мерцедес,и всички коли не са крадени!!!Какви колела те гонят?
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
                  Първоначално публикувано от Gligan
                  А пък колко го спазват
                  Имаше една приказка - "На българите не им трябва война,дайте им коли те сами ще се изтрепят!" ,която все повече се убеждавам,че е така!Едва ли някъде другаде по Света го има това,като при нас!
                  Сигурно сте чували и за правилото"да пазиш предния пред теб".Те това го правят в цивилизованите държави.Това го правят и в няколко милионен Инстанбул,верваите ми.Кръстосвал съм по магистралите им и по мостовете над Босфора и впечетлението ми е,че се кара достатъчно бързо във всяка лента с определената скорост и всеки пази тоя пред себе си.
                  А за много неща ние си мислим,че сме пред тях!
                  Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
                  ------------------------------------------

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Ти ич не си в час,в Албания всичко живо кара Мерцедес,и всички коли не са крадени!!!Какви колела те гонят?
                    ае тоя пак не си е взел хаповете... ейй... чети внимателно, няма да обяснявам специялно за теб

Comment

Първоначално публикувано от pent
                      албания?
                      македония?

Нима с тях трябва да се сравняваме?Пак и който си мисли,че има такава държава "Македония" е в дълбока заблуда Макар,че честно казано в някои отношения са по-добре и от нас!

Comment

) това за македония наистина беше бъзик .. скоро бях там... мега зле са, ама не е това темата

трябва да си помагаме повече по пътищата... тази вечер имах проблем... ама всеки ме подминава като пътен знак.....

дано младите шофьори поне ги научат на нещо..

Comment

Но нека не ставаме като Англия и колониите и. Сутринта автобуса спрял на спирката и зад него две коли го чакат да тръгне. Спирката си има островче и колите ако го изпреварят, няма да навлязат дори малко в насрещното. Един колега каза, че е нормално за Острова и половината азия, които са им били колонии. Просто те били малко повече "полайт" от останалата европа и света, особено на острова ! Аз бях много възмутем, как па и ше ги чекам ! Както и тъпите им пешеходци... сам е, нема коли на близо и наместо да пресече, баам светофара. После 1 минута колите се трупат.... смех. Та много сме си добре ние. Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт wink
                            Наистина май това е решението.
                            Lancia Delta HPE 2.0 16V "95
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista
                              Просто требе да спрат да продават книжки и така да изчистят идиотите дето наистина немогат да карат. После ше сме олрайт wink
                              Наистина май това е решението.
                              Ето го ключа от палатката

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Working...
                              X