Известие

Collapse
No announcement yet.

Ето това вече се нарича бисер :-)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:38.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Предполагам, че изобретателя на това чудо го ползва и да не яде като си го е заврял...

Мдаа, пък то не му и дреме, щото най-вероятно е мултимилиардер, но се крие. Крие се , щото го търят всички араби да го ликвидират. Все пак им краде от печалбата....
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз го пробвах - мушкам си го в гъза и на обяд вместо супа, пържола с картофки и десерт, минавам само с опаковка обикновени бисквити.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Аз го пробвах - мушкам си го в гъза и на обяд вместо супа, пържола с картофки и десерт, минавам само с опаковка обикновени бисквити.

Е смятай ако си сложиш 2 или повече - направо ще плюеш пържоли и дюнери.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Абе кво се правите, бе! Вие ли разбирате повече или цитирам : "Устройството успешно се използва от милиони шофьори в САЩ, Канада, Австралия, Англия, Германия, Франция, Близкия изток, Азия, а вече и в България.", а? Щом го пише, значи не е шега работата.
            Милиони са това , не е шега работа, ей! Аз обмислям и за двете коли да си взема. И понеже и двете са вагони, и имат гнезда за запалка и в багажниците, та направо ще си вземе четири. Нали съм си тЕрикат сам се сетих за това, а не като някои балъци да плащам яко за гориво. И водородна клетка ще си сложа по-натам, хехе ... Само не знам на бензиновата или на дизеловата да я монтирам...съвети някакви?!?
            Last edited by bager; d.m.y г., 09:57.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Абе не може ли това чудо да се пъхне някъде за парното??? Че тия колебания и натоварвания не се издържат вече!!!!
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

При мен работи безотказно , проблеми съм имал единствено при напускане на страната в случай че се окаже че на съответно избраната честота вече има радио.
                Тогава се налага да го реконфигурирам , това е единственото ми неудобство , като цяло съм изключително доволен.
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Колеги, бъдете малко по-сериозни!
                  Преди три години го сложих, заедно с газовата и от тогава карам, без да сипвам абсолютно никакъв бензин!
                  Това за пържолите на Кооольо е несериозно.
                  Като започне да ги изкарва на консерви, чак тогава да се обажда!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Колеги, бъдете малко по-сериозни!
                    Преди три години го сложих, заедно с газовата и от тогава карам, без да сипвам абсолютно никакъв бензин!
                    Това за пържолите на Кооольо е несериозно.
                    Като започне да ги изкарва на консерви, чак тогава да се обажда!
                    Абе аз пак мога да ги изкарвам, ама вече веднъж сме ги яли!
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Working...
                    X