Известие

Collapse
No announcement yet.

Зареждане на битова газ в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Зареждане на битова газ в София?

Колеги, кажете къде зареждат бутилки (туристически) с битова газ.
    Имам една малка бутилка (не повече от 8 л.), ама не знам къде да я заредя.

До колкото знам, не е вече много законно това зареждане, ама все още зареждат на някои места.

Някой от вас готви ли на газ, да даде някой акъл къде евентуално да си зареждам въпросната бутилка
    Lancia Delta 1.6 i.e - ex
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

На газостанцията на корабчето (Горубляне) някога зареждаха. Сега не знам.

Можеш да провериш и тук.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:27.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

аз ги пълня в Левски - В зад Билата на ул . Поп Грую се води http://www.bgmaps.com/link/1984AD2A2...9F89CBE380788B
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

На хладилника до автомивката при новия офис на Лев инс само че не знам в момента как се влиза до там, че нали затвориха Черни връх в тоя участък
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Не може ли където има газ по бензиностнациите?
          Аз ползвам битова газ, но си поръчвам от големите бутилки с доставка до вратата
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Мерси колеги за отговорите, май там зад Билла-та на бул. Владимир Вазов ми е най-удобно.
            Ще ида утре да видим дали ще ме заредят

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Не може ли където има газ по бензиностнациите?
            Аз ползвам битова газ, но си поръчвам от големите бутилки с доставка до вратата
            Тц, никъде не искат да зареждат. (Нямат и законово право мисля).
            Lancia Delta 1.6 i.e - ex
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

За законовото право не знам, но за различните видове туристичаски бутилки са необходими известен брой специфични преходници с които едва ли всяка газ станция разполага.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

По бензиностанциите е забранено защото изискването е бутилката да седи на кантар до като се пълни.
                Битова газ се пълни зад Мото–Пфое на бул.Сливница
                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тук по нашите ширини, ги пълнят точно на кантар и изискват бутилката да е минала преглед за годност и да има щампа до кога е годна.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщение
                    Мерси колеги за отговорите, май там зад Билла-та на бул. Владимир Вазов ми е най-удобно.
                    Ще ида утре да видим дали ще ме заредят
                    .
                    Предполагам знаеш колко литра ти е бутилката не я пълни повече от 75% защото е опасно . Там нямат кантар и ги пълнят на литър и газаджиийката ще ти сипе колкото и кажеш . Така че внимавай да не стане беля .
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                    sigpic

Comment

...
                      Тц, никъде не искат да зареждат. (Нямат и законово право мисля).
                      Въртеше ми се нещо такова и сега сещам, че след няколко гръмнали бутилки им забраниха, нещо такова..
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

В Шел без никакви проблеми разменяш техните бутилки - жълто за жълто.
                        Измерени, запечатани и напълнени съгласно изискванията - само спираш пред стилажите и идва човек, който ти ги разменя и натоварва в багажника.
                        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                        sigpic

Comment

...
                          Имам една малка бутилка (не повече от 8 л.)....
                          Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                          В Шел без никакви проблеми разменяш техните бутилки - жълто за жълто.
                          ....
                          За това си прав,но там имат само големите бутилки
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            За това си прав,но там имат само големите бутилки
                            Не ставай заядлив - в Плевен малките бутилки се наемат да ги пълнят само в газстанциите на Топливо газ.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

Working...
                            X