Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте много с Фейсбук!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте, обаждаме се от НСБОП.
    -Знам!
    -Откъде знаете?
    -Звъните на изключения ми телефон....
    sigpic

Comment

Аз у фейса съм жена, на 54 години от козлодуй, всъщност почти на всякъде съм лъгал с дата на раждане, лични данни и така нататък. Само в май тук и в бмв форума не съм излъгал и, в един симбиан модераторски сайт

sigpic
      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
        ... настройте си щайгите, не позволявайте на куцо и сакато да ви използва данните, независимо дали е човек или програма/игра.
        Аз пък след повече от 10 години ръчкане из форуми така и не разбрах за чий ми е да ме знаят и във фейсбук.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

[QUOTE=kaio156;1135260]Ако някой потребител на фацето си мисли,че не са му взети личните данни сън го е лъгал.........[/QUOTE
          Батко Боби е сигурен...от там не са ми гепили лични дани, защото никога не съм се хаквал там....ама няма начин да не са ми ги гепили от другаде.....в нета няма защитена теретория...то къде ли има..

---------- Post added at 16:38 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Не случайно нямам фейсбук
          Преди 15 години се ровех в разни (нашумяващи тогава) сайтове за запознанства и някак много бързо ми омръзнаха подобни "контакти" и "социален" живот
          О...ръчкал си на ниската тарифа...?
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

sigpic

Comment

Добре, че не ползвам ФБ.

Comment

Working...
              X