Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Честит 1-ви Ноември !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе разбираш защото темата е за интелигентни същества. Наф-Наф, нали така се казваш?
Бегом сега в сламената кочинка.
Не оригинално да се подиграваш с героите на България.
Интелект принизен до това да занимаваш цял форум с размера на изтичалото на отделителната ти система.
Можем да почетем, можем да сведем глава, можем да се поклоним, но не виждам повод да си честитим.
Празнува се събитие, тук няма събитие.
Има почит към определена кауза.
Да не говорим, че няма ясна дефиниция на будител.
Според мен будител и революционер са две съвсем различни понятия.
Е, разбира се, че в някои случаи има и съвпадение, всяко правило има своите изключения и нюанси.
Бих навлязъл и по-дълбоко в тази проблематика, но не искам, защото ще ми скочат един тон патриотари, бранещи в голяма степен умело манипулираната ни история.
Но на мен лично ми е писнало да ме заливат с портрети, знамена, лъвове и революционни цитати от миналото.
Този псевдо патриотарск гювеч не ни помага с нищо, ние все така си живеем бедно и не можем да си подредим къщичката.
И за да бъде по темата ще напиша:
Поклон пред всички онези, които с неистови усилия, за момент събудиха българския народ в онези времена.
Но колко от нас могат да изброят поне десет личности, които са истински будители.
Но не ми изброявайте революционери, хайдути и бунтари, моля."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНаф-Наф не се напъвай толкова, ще ти прегрее гладкия мозък. Чух че бил гладък като билярдна топка.
Нали не очакваш от мен да храня инфантилното ти его.
Бедна ти е историята."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОтново нищо по същество.
Нали не очакваш от мен да храня инфантилното ти его.
Бедна ти е историята.
Няма да ти обръщам повече внимание, не защото не знам какво да кажа, а защото знам какво не трябва да кажа.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНаф-Наф, това ли успя да изтропкаш с копитцата по клавиатурата?
Няма да ти обръщам повече внимание, не защото не знам какво да кажа, а защото знам какво не трябва да кажа.
Абе чудя се само, на 17 или 18 години си?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment