Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за застраховка каско

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за застраховка каско

Гледам че по предния ми капак бая дупчици по боята от камъчета са се навъдили и мисля да го мина при застрахователите, ама се чудя какво да им кажа ако ме питат нещо- например, че нямам представа какво е станало какво ще кажете
    Lexus IS200

И аз си мислих наскоро за тези дупчици и т.н.!
    Доста неща не са ми описали по боята, ама и аз незнам как да ги преметна?
    Alfa Romeo 155 1.8TS 96 климатроник

Comment

На мен пък абсолютно нищо не ми описаха . Като ходих да я маркирам питах колко ще ми струва да го пребоядисат, а майстора ми каза един камак по капака (не да го потроша целия де) и после казваш както карах зад един камион пълен с пръс и падна камака - нещо от тоя род. А и едно шише да счупиш в капака ще кажеш че си я спрял под някой блок и са хвърлили нещо.
      146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
        А и едно шише да счупиш в капака ще кажеш че си я спрял под някой блок и са хвърлили нещо.
        само това става другите работи не...ама това за некви драскотини да си играете...
        sigpic
        ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
        0889 636 093

Comment

Подобни белези от камъчета си минават без проблем пред застрахователите. Знам, човек, на който му писаха пребоядисване на капака заради един екскремент от чайка, който после се оправи с малко паста само
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Подобни белези от камъчета си минават без проблем пред застрахователите. Знам, човек, на който му писаха пребоядисване на капака заради един екскремент от чайка, който после се оправи с малко паста само
            да де, после става тъпо ако се наложи найстина при нежелана случка пребоядисване на капака... тогава минава ли пак пред застрахователя щетата???

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
            X