А аз съм си леко параноик.Имам два пожарогасителя в колата-един в краката на шофьора-1кг,/монтиран за лоста за преместване на седалката/ и един в багажника-2 кг./монтиран прав до стоповете.Всяка година ги изпръсквам и водя на профилактика.До сега не се е налагало да ги ползвам и дано не дава господ.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пожарогасител
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщениеА аз съм си леко параноик.Имам два пожарогасителя в колата-един в краката на шофьора-1кг,/монтиран за лоста за преместване на седалката/ и един в багажника-2 кг./монтиран прав до стоповете.Всяка година ги изпръсквам и водя на профилактика.До сега не се е налагало да ги ползвам и дано не дава господ.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТи си перфектния водач - топ-пожарникаря на форума.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗа тази титла трябва да се носи и поне кофпомпаAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЗа тази титла трябва да се носи и поне кофпомпа
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Един от тия праховите изгрмя, образно казано, в багажника на брат ми и опраши яко всичко.
Аз имам два-един от около 40 години, който си е пълен и с кран и един тип дезедорант, от около 5 г..Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Аз също си го нося на проверка всяка година . Далече съм от мисълта обаче , че при евентуален пожар ще ми помогне тази '' въшка ''Помня преди няколко години пиехме кафе срещу пожарната в Пазарджик . Запали се една Лада 1500 С , от пожарната измъкнаха огромен пожарогасител ... който не работеше
Наложи се да изкарат цялата пожарна - Татра за да изгасят горящата на 20 метра Лада ... Докато запаят Татрата , на Ладата и изгоря цялата предница
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Кво ви става в тоя форум бре, от 10 дена не съм влизал и чета един са отрекъл от марката, друг са барикадирал с пожарогасители кат за второ пришествие...Преди няколко дни във Варна изгоряха два автомобиля Рено, единия на мой приятел, запалил се в движение едвам избягал в стил Холивуд през вратата - тоталка е, колата де.С тея пожарогасителчета ще угасиш само ако си утървеш цигарата в гащите и ти пламнат мъдята.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:05.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТези дезодорантовите дето са тип пянообразни стават за почистване на петна по дрехи.
---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКво ви става в тоя форум бре, от 10 дена не съм влизал и чета един са отрекъл от марката, друг са барикадирал с пожарогасители кат за второ пришествие...Преди няколко дни във Варна изгоряха два автомобиля Рено, единия на мой приятел, запалил се в движение едвам избягал в стил Холивуд през вратата - тоталка е, колата де.С тея пожарогасителчета ще угасиш само ако си утървеш цигарата в гащите и ти пламнат мъдята.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment