Известие

Collapse
No announcement yet.

Пожарогасител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А аз съм си леко параноик.Имам два пожарогасителя в колата-един в краката на шофьора-1кг,/монтиран за лоста за преместване на седалката/ и един в багажника-2 кг./монтиран прав до стоповете.Всяка година ги изпръсквам и водя на профилактика.До сега не се е налагало да ги ползвам и дано не дава господ.
    Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
    156 1,8ТS-99 ......
    EX
    159 1,9 JTD-08

Comment

Първоначално публикувано от alex052 Покажи съобщение
      А аз съм си леко параноик.Имам два пожарогасителя в колата-един в краката на шофьора-1кг,/монтиран за лоста за преместване на седалката/ и един в багажника-2 кг./монтиран прав до стоповете.Всяка година ги изпръсквам и водя на профилактика.До сега не се е налагало да ги ползвам и дано не дава господ.
      Ти си перфектния водач - топ-пожарникаря на форума.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Ти си перфектния водач - топ-пожарникаря на форума.
        За тази титла трябва да се носи и поне кофпомпа
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          И Пожарната Команда да го ескордира.
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
            Не и ако шофираш премиерския джип

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Един от тия праховите изгрмя, образно казано, в багажника на брат ми и опраши яко всичко.
              Аз имам два-един от около 40 години, който си е пълен и с кран и един тип дезедорант, от около 5 г..
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Тези дезодорантовите дето са тип пянообразни стават за почистване на петна по дрехи.
                sigpic

Comment

Аз също си го нося на проверка всяка година . Далече съм от мисълта обаче , че при евентуален пожар ще ми помогне тази '' въшка '' Помня преди няколко години пиехме кафе срещу пожарната в Пазарджик . Запали се една Лада 1500 С , от пожарната измъкнаха огромен пожарогасител ... който не работеше Наложи се да изкарат цялата пожарна - Татра за да изгасят горящата на 20 метра Лада ... Докато запаят Татрата , на Ладата и изгоря цялата предница
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Кво ви става в тоя форум бре, от 10 дена не съм влизал и чета един са отрекъл от марката, друг са барикадирал с пожарогасители кат за второ пришествие...Преди няколко дни във Варна изгоряха два автомобиля Рено, единия на мой приятел, запалил се в движение едвам избягал в стил Холивуд през вратата - тоталка е, колата де.С тея пожарогасителчета ще угасиш само ако си утървеш цигарата в гащите и ти пламнат мъдята.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:05.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Абе и аз съм с два пожарогасителя у колата,щото съм се палил(два пъти)и ако го нямаше пожарогасителя Ланчията щеше вече да е спомен .Пък и мъдята са ми ценни!
                      Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                        Тези дезодорантовите дето са тип пянообразни стават за почистване на петна по дрехи.
                        А, това не го знаех

---------- Post added at 16:34 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Кво ви става в тоя форум бре, от 10 дена не съм влизал и чета един са отрекъл от марката, друг са барикадирал с пожарогасители кат за второ пришествие...Преди няколко дни във Варна изгоряха два автомобиля Рено, единия на мой приятел, запалил се в движение едвам избягал в стил Холивуд през вратата - тоталка е, колата де.С тея пожарогасителчета ще угасиш само ако си утървеш цигарата в гащите и ти пламнат мъдята.
                        И то ако са бръснати преди седмица
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Working...
                        X