Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Глупости на тракалета.......RS6 и Quattroporte-то са почти на една цена.......Quattroporte-то си е баш наточена семейна кола.....просто е по-красива от Аудито....

Да ама Аудито е с почти 150 к.с. повече от настоящото Мазерати и има със сигурност по-добри спирачки, има повече екстри и е 4х4. Има и със сигурност по-добър избор откъм трансмисия, и със сигурност не гори повече от по-слабото Мазерати.

Не ме разбирайте погрешно, много ми харисва Мазератито, ма не му подхожда да го бие във всеки показател марка, която е било пълен ташак, когато е излязло първото Куатропорте. Ето тук говорим за изоставане.
    Отделно, че според мен новото Куатропорте не е и нещо повече от старото, да не кажа, че досегашният модел и по-красив. Истината е, че последното което им беше останало на италианците - дизайна, вече и то върви надолу.
    Всъщност и сдизайна е нормално - немците почнаха да купуват италианските дизайнерски студия.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Чета и недоумявам какво ги хвалите тия напудрени вагени? Голяма работа като има не знам си колко коня повече и една камара диоди!

П.С. Шокс, искам да те питам само защо смени аудито пак за алфа, като са толкова класи пред италианските кошове?
      Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
      ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
      ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Гога, защо да не хвалим една по-добра във всяко отношение кола?
        sigpic

Comment

• Не съм сменил Аудито, а смених Пежото
          Ся даже обмислям покупка на второ Ауди...просто нема Алфа с тия коне, които аз искам.
          www.facebook.com/workshox

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Да ама Аудито е с почти 150 к.с. повече от настоящото Мазерати и има със сигурност по-добри спирачки, има повече екстри и е 4х4. Има и със сигурност по-добър избор откъм трансмисия, и със сигурност не гори повече от по-слабото Мазерати.

Не ме разбирайте погрешно, много ми харисва Мазератито, ма не му подхожда да го бие във всеки показател марка, която е било пълен ташак, когато е излязло първото Куатропорте. Ето тук говорим за изоставане.
            Отделно, че според мен новото Куатропорте не е и нещо повече от старото, да не кажа, че досегашният модел и по-красив. Истината е, че последното което им беше останало на италианците - дизайна, вече и то върви надолу.
            Всъщност и сдизайна е нормално - немците почнаха да купуват италианските дизайнерски студия.
            Ми аз за това съм писал,че е по-красиво за останалото нищо не съм казал.
            ......за дизайна си прав и на мен старото ми харесва повече.
            За немците пак си го казал,ползват италиански дизайнерски студиа без италиански дизайн колите им са невероятно скучни визуално.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Гога, защо да не хвалим една по-добра във всяко отношение кола?
              Това, че има по-добри параметри не я прави по-добра. Може и да съм крив и да не разбирам, но някак не мога да приема, че колата на новоизлюпените мутромилионери е по-кола от легенда като Куатропорте.
              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Кайче, те може да са скучни визуално, ама като покараш 'S8' или 'S65' ден-два и знаеш колко весело ти става
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                  Това, че има по-добри параметри не я прави по-добра. Може и да съм крив и да не разбирам, но някак не мога да приема, че колата на новоизлюпените мутромилионери е по-кола от легенда като Куатропорте.
                  Абе то и България има славна история и легендарни владетели, ама сега сме с гол дирник.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• А бе що всичко минава през неква соц комплексарщина? Кви новоизлюпени милионери, кви глупости?

Като имаш пари кво да си купиш? 159 TI ли или Lancia 300C???

Има една реклама, мисля на банка ДСК: За някои хора късмет е работа до късно... Кви мутри, кви 5лв. Има много хора с крадени пари, ама точно тия дето са си ги изработили ги харчат най-разумно и аз не познавам ни един такъв с италиански супер-мега-хипер-кар.
                    Last edited by ShoxXx; d.m.y г., 22:04.

Comment

Кайче, те може да са скучни визуално, ама като покараш 'S8' или 'S65' ден-два и знаеш колко весело ти става
                      Може и така да е......но кат слезна от нея и я погледна ще ми е гадно.
                      Малко са немските коли дет ми харесват визуално и всички са купе......немски седан еле па вагон просто забриииии .....

Comment

• Аз пък по-красиви комбита от Ауди рядко съм виждал
                        sigpic

Comment

• Как бе Kuku??? Тва Либрата, тва 155-цата, тва 164-ката и нека не забравяме новото Мазерати...

Comment

Аз пък по-красиви комбита от Ауди рядко съм виждал
                            Въпрос на вкус.......всеки има право на собствен,аз просто изказвам мнение и говоря само за дизайн,пределно ми е ясно,че Алфа не е нищо повече от история и,че италианското автомобилостроене отива в историята.............

Comment

• На Мазерати му стига да е Мазерати няма нужда да си мери пишката с разни комбита Никой не си купува Мазерати да се гони с Голфове по светофарите, това е кола за ценители и е уникална без на багажника и да са изписани всички възможни азбуки и цифри Освен това е кола за индивидуалисти т.е. хората си я купуват точно защото не е Мерц, Ауди, БМВ и т.н. Някой да отиде да обясни на Ева Лонгория в "Отчаяни съпруги" защо трябва да си смени кабриото Мазерати с по-мощно Алди .. Стил, класа усилвам баса
                              Last edited by code; d.m.y г., 22:34.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                                Как бе Kuku??? Тва Либрата, тва 155-цата, тва 164-ката и нека не забравяме новото Мазерати...
                                Те нямат комбинат....освен либрата де.....писах, че харесвам немските купета ама ми е странно защо не ми харесва Алфа ГТ кат е купе......избрал си гадна кола и затва ти аресват немските.

Comment

Working...
                                X