Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Доживях, поне половината от теб да е на едно мнение с мен
    Старата /класиката/ седмица беше с 5 бензинови и 3 дизелови модификации. Уникални са в това баварците и за това всички преживяха кризата, без тях, при тях нямаше криза.
    Но не мисля, че чак толкова голяма е пропастта в техническо отношение.
    Уникално при тях са и ниските разходи при "огромните" им бензинови агрегати.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

куку е зад волана.

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 19:08 ----------

Няма никой зад волана.
      Просто са несравними, в Мазератито има агресия и изтънчен дизайн, а немското чудо прилича на средностатистическо возило.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Никой не е казвал такова нещо, но пък на всички е ясно, че ти си шизофреник и е съвсем нормално да си въобразяваш разни неща
        Дори двигателя да е супер, той си остава един-единствен.
        Да не говорим, че въпросния Ферари двигател, освен гръмкото име, не се сещам с какво превъзхожда флагмана на немците?
        А при 7-цата има 5-6 разновидности, включително дизел.
        Ей земи си купи едно БМВ та да мирясаш.................
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да не говорим, че въпросния Ферари двигател, освен гръмкото име, не се сещам с какво превъзхожда флагмана на немците?
          А при 7-цата има 5-6 разновидности, включително дизел.
          .......е само това остана,Ферари дизеляк да направят...
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

От мен ако зависи всички дето говорят за БМВ, ще им се пренасочват мненията автоматично в техния форум. То бива толерантност, ама това нашето го няма никъде.
            пп новото Мазерати е голяма красота, не съм и очаквал друго ..
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

И защо да ни пренасочваш мненията, батка?
              Ни ви кефи, че съм прав и айде пренасочване?
              Защо е нужно Ферари да прави дизел, нали Алфа имат уууууууникални дизели?!
              Просто да направят един конкурентноспособен автомобил!
              Вие тука почнахте да припадате по дизайна още преди представянето и то самото представяне се обезмисли, понеже максимума от колата вече е показан
              sigpic

Comment

То темата отиде далеч от новината за новото Мазерати. Факт е че и двете коли доразвиват дизайна си от предишната им серия. Само дето са Крис Бенинг го няма и баварците затъват, по-скоро се търсят. Същото може да се каже и за новото 4-триврато. Сега са наред рекламите, който ще са пък база на не едно предване или списание да си направят темата. Жалко е че рекламата е всичко. Тия коли имат нужда от каране, а не да те разходят до кафенето
                http://hopenhagen.org/

Comment

Първоначално публикувано от Mupo Покажи съобщение
                  То темата отиде далеч от новината за новото Мазерати. Факт е че и двете коли доразвиват дизайна си от предишната им серия. Само дето са Крис Бенинг го няма и баварците затъват, по-скоро се търсят. Същото може да се каже и за новото 4-триврато. Сега са наред рекламите, който ще са пък база на не едно предване или списание да си направят темата. Жалко е че рекламата е всичко. Тия коли имат нужда от каране, а не да те разходят до кафенето
                  Като изключим леката грешка за Крис Бенинг/Бенгъл/ за останалото си абсолютно прав.
                  п.п.Макар че аз на тоя въобще не му харесвам дизайна.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Куатропортето ще го има и с 3-литров V6 дизел (около 340 к.с. по непроверена информация) и забележете - двойно задвижване. Е това е моята кола.

А освен 3,8-литровия V8 на Ферари с две турбинки (над 500 к.с.) ще има и "бюджетна" версия с 3-литров битурбо V6 с 440 к.с.

Цени: от 150 000 евро за V8
                    Volvo XC90 D5 '06
                    Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                    Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                    ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                    ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Куатропортето ще го има и с 3-литров V6 дизел (около 340 к.с. по непроверена информация) и забележете - двойно задвижване. Е това е моята кола.

А освен 3,8-литровия V8 на Ферари с две турбинки (над 500 к.с.) ще има и "бюджетна" версия с 3-литров битурбо V6 с 440 к.с.

А какво стана с Кубанга ?
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

И защо да ни пренасочваш мненията, батка?
                        Ни ви кефи, че съм прав и айде пренасочване?
                        Защо е нужно Ферари да прави дизел, нали Алфа имат уууууууникални дизели?!
                        Просто да направят един конкурентноспособен автомобил!
                        Вие тука почнахте да припадате по дизайна още преди представянето и то самото представяне се обезмисли, понеже максимума от колата вече е показан
                        ...

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

И ся Кире ????????????

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ми браво, вървят в правилната посока!
                          Няколко дизела, няколко бензина и един връх на сладоледа - става конкурентен и остава само цената да е подходяща
                          Вътре ми харесва повече от 7-цата, но външния вид ми е някак обикновен.... ГранТуризмо с 4 врати! Прилича ми малко и на Тесла
                          Не ме разбирайте погрешно, старая се да съм обективен, вместо да припадам от кеф, само като чуя Ита....
                          sigpic

Comment

Няколко дизела, няколко бензина и един връх на сладоледа - става конкурентен и остава само цената да е подходяща
                            Вътре ми харесва повече от 7-цата, но външния вид ми е някак обикновен.... ГранТуризмо с 4 врати! Прилича ми малко и на Тесла
                            Не ме разбирайте погрешно, старая се да съм обективен, вместо да припадам от кеф, само като чуя Ита....
                            И кой ти каза,че си обективен ????????

Comment

И обективно припадаш като чуеш БМВ
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Много ми е кеф.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X