Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Мазерати Куатропорте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    вместо да припадам от кеф, само като чуя Ита....

Както става, когато чуеш БМВ ли?

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение

Цени: от 150 000 евро за V8
      ша чакаме да станат по 10 хиляди леа
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

За триене, ш.бан телефон

Comment

Ми браво, вървят в правилната посока!
          Няколко дизела, няколко бензина и един връх на сладоледа - става конкурентен и остава само цената да е подходяща
          Вътре ми харесва повече от 7-цата, но външния вид ми е някак обикновен.... ГранТуризмо с 4 врати! Прилича ми малко и на Тесла
          Не ме разбирайте погрешно, старая се да съм обективен, вместо да припадам от кеф, само като чуя Ита....
          Това е грешна политика. Мазерати не е за хора с ограничен бюджет за гориво. Мерцедес и БМВ иди дойди, но Мазерати, както и Ферари и др. са легенди. Не евтини масовки. Винаги ще има клиенти за скъпи коли, въпросът е, че алчните гъзове искат повече печалба.

В тая връзка може ли да си купиш БМВ 3-ка с 1.6 двигател, щото и такъв се предлага? УУУУУУУУУУУУУУУ.
          Lexus IS200

Comment

Боооооожеееее, през хуя ми е БМВ
            За 65AMG нещо да кажете? А за S8 или V12 дизел?
            Който иска скъпи коли си купува РолсРойс, Бентли или Майбах
            Само не схващам, вие ли не сте припарвали до такива кочини, аз ли много силно съм впечатлен.... нещо има.... и отново няма да се разберем
            sigpic

Comment

Човека има нужда малко да разлае кучетета и вие го подехте всички, а това е единствено приоритет на Суско.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Боооооожеееее, през хуя ми е БМВ
                За 65AMG нещо да кажете? А за S8 или V12 дизел?
                Който иска скъпи коли си купува РолсРойс, Бентли или Майбах
                Само не схващам, вие ли не сте припарвали до такива кочини, аз ли много силно съм впечатлен.... нещо има.... и отново няма да се разберем
                Мазерати определено се нарежда до Бентли....
                Lexus IS200

Comment

Ако гледате клипчето, в което един чичка превъзнася "новото" творение, може да се зачудите дали говори за същия автомобил. От двигатели не отбирам, но на външен вид тази кола изглежда скалъпена и недодялана. Предница от гранд туризмо-то минала през чоп-шоп-а, и задница с немски привкус претруфена с излишни елементи. По-добре да си оставят старото...
                  146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Старото си е старо мой, ако го сложиш до това ще е мега зле не може да става сравнение.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Отсекъде!
                      Особено до Мулсан....
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Това е пресилено. Нека бъдем обективни.
                        Това мазерати като качества и усещане бих го наредил до някоя тунинг версия на шеста серия на бмв.
                        Бентли е друг клас автомобил.

Иначе, ако сравняваме мазерати с останалите масови коли излизащи от ФИАТ, да то наистина е бентли.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Това е пресилено. Нека бъдем обективни.
                          Това мазерати като качества и усещане бих го наредил до някоя тунинг версия на шеста серия на бмв.
                          Бентли е друг клас автомобил.

Иначе, ако сравняваме мазерати с останалите масови коли излизащи от ФИАТ, да то наистина е бентли.
                          Да бе бентли е маскирана А8ца
                          Ролса си е баварец и куп други хуйни дето ако ги нямаше нямаше да ги има и тея марките вече
                          Спора е безмислен господа , всеки си харесва нещо си по негов собствен начин.

По темата - някак си ми се струва че с този дизайн , мазерати слизат малко надолу класово , от гледна точна на излъчването и класата която дава автомобила , все едно става по масов......
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Изотзад много ми напомня някое от Ауди-тата, не знам защо...
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Единственото, на което ми напомня е на Ягуар екс еф, да не казвам старото Куатропорте на какво ми приличаше отзад
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение

Няма чак такава прилика.
                                Само за А7 се сещам да напомня леко.

виж тук code е прав.

---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                Единственото, на което ми напомня е на Ягуар екс еф, да не казвам старото Куатропорте на какво ми приличаше отзад

Тук има прилика наистина
                                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 13:28.
                                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                                К.М.

Comment

Working...
                                X