Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Френски парашутисти, бой, фарс и голям смях.
Collapse
X
-
Абе аз което четох, понеже не съм бил там, нашите са щели да изядат боя, ако полицая не е гръмнал у ногата един двама. От друга страна не виждам и какво толкова е станало.Да, някаква операция или учение или нещо се е провеждало и се е провалило явно, поради чиста случайност.
Такива случаи са възможни в практиката на тези служби и като цяло около тях много много не се шуми.
Цялата информация, която бъка у нас е полунеофициална и се гради на разкази, спомени и легенди.А с течение на времето легендите ще се развиват и сигурно след година ще се разказва как половината чуждестранен легион е бил пребит от двама трима българииAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеАбе аз което четох, понеже не съм бил там, нашите са щели да изядат боя, ако полицая не е гръмнал у ногата един двама. От друга страна не виждам и какво толкова е станало.Да, някаква операция или учение или нещо се е провеждало и се е провалило явно, поради чиста случайност.
Такива случаи са възможни в практиката на тези служби и като цяло около тях много много не се шуми.
Цялата информация, която бъка у нас е полунеофициална и се гради на разкази, спомени и легенди.А с течение на времето легендите ще се развиват и сигурно след година ще се разказва как половината чуждестранен легион е бил пребит от двама трима българииAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВ общи линии няма кой знае какво за разказване. Нашите юнаци, както обикновено са отмаряли на чашка и към полунощ са станали да обиколят имота, преди да си лягат. Заварили ония в нивата и им поискали обяснение, но вместо това "екстремните спортисти" им налетели на бой. Въпреки, че били ячки си го отнесли, а и единия от братята си ходи с едно дръвце и с него млатнал ръката на единия от "парашутистите". После ония решили да бягат. Двама успели, но двама отнесли по един стоп патрон в краката. Като ги усмирили нашите, викнали полиция. Та това е. Другото са митове и легенди.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment