Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на сейв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на сейв

Понеже съм пълен невежа относно сейфовете, а трябва да купя за офиса може ли някой да ми даде насоки?

Това което ми трябва е да може да се събират листа с размер А4 в него без да се нагъват, като говориме за 2-3 папки не повече.

П.С. ако може някой модератор да оправи заглавието да не се излагаме
    Lexus IS200

По принцип зависи до колко пари трябва да е касата .
    Важно условие е да е огнеупорна ...
    Интрамет е не лоша марка .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

За документи ли трябва или за оръжие?
      sigpic

Comment

Освен това е много важно как сейфът е "закотвен" - добре е да се завари за арматура или да се набият големи анкерни болтове, щото иначе апашите просто си го взимат. Говоря от опит - наскоро имахме такъв случай в болницата на майка ми. За щастие касата бе заварена за фи18 арматурите на една колона и хайдутите не бяха успели да я изкъртят. Въпреки че си бяха носили флекс на батерии...
        Volvo XC90 D5 '06
        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          За документи ли трябва или за оръжие?
          За документи..

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
          Освен това е много важно как сейфът е "закотвен" - добре е да се завари за арматура или да се набият големи анкерни болтове, щото иначе апашите просто си го взимат. Говоря от опит - наскоро имахме такъв случай в болницата на майка ми. За щастие касата бе заварена за фи18 арматурите на една колона и хайдутите не бяха успели да я изкъртят. Въпреки че си бяха носили флекс на батерии...
          Да, трябва да помисля, как да се захване, защото стената, на която искам да я монтирам е тухлена и не е най- стабилната.
          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение

Да, трябва да помисля, как да се захване, защото стената, на която искам да я монтирам е тухлена и не е най- стабилната.
            Наистина трябва да помислиш за това, защото е не по-малко важно от самия сейф. Малките модели просто си ги слагат под мишница и си тръгват. Хич не си играят да ги отварят на място.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
            X