Известие

Collapse
No announcement yet.

Колега с алфа - не му прави чест !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега с алфа - не му прави чест !

Гледайки този клип видях колега с Алфа 156 с номер КН4363 ..
    вижда се между 06:01-06:06
    Според вас колеги този наш "колега" достоен ли е да кара такава кола ?
    http://btvnews.bg/video/tazi-sutrin/...aksnyavat.html

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
    ...Според вас колеги този наш "колега" достоен ли е да кара такава кола ?
    Може да не е разбрал ситуацията човека, не всички го правят от наглост и безотговорност, понякога просто се заблейваш нанякъде и гафа готов.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
      Може да не е разбрал ситуацията човека, не всички го правят от наглост и безотговорност, понякога просто се заблейваш нанякъде и гафа готов.
      Може колега, но колкото пъти съм виждал линейка около мен и чуя сирени гледам да се изпаря от пътя и моментално понеже може да идва за мен или аз да съм вътре ! Вярно е, че може да се случи, но линейката беше срещу него с пуснати буркани и сирени ! Корав да си ще видиш ! Поне според мен !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Тоя си е наглец отвсякъде.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Остави това,дали е достоен да кара тази марка или не .... Да бяха един,двама като него,ОК ... .ма те са много ..... Разсеяни ли са .... не виждат ли,не чуват ли .... Седят си, все едно нищо не се случва .....

Comment

Може и шофьора на алфата да е виновен или така наречен тъпанар но според мен има и вина шофьора на линейката за него няма мигачи никаде във закона не пише че кола със специален режим нетрябва да спазва закона за пътищата .Преди 10 дена във Плевен стана катестрофа със патрулка на сирени само че във насрещното движение се движи което писали на другият шофьор акт което според закона го няма никаде

http://www.posredniknews.com/site/ob...v-nasreshtnoto

http://www.briagnews.bg/index.php?p=view&id=9725

ПС дали е имало тролей
            дали е имало припаднало момиче
            дали разрешено да се качват цивилни лица които неса задържни
            Last edited by sole_moe; d.m.y г., 20:12.
            156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
              Може и шофьора на алфата да е виновен или така наречен тъпанар но според мен има и вина шофьора на линейката за него няма мигачи никаде във закона не пише че кола със специален режим нетрябва да спазва закона за пътищата .Преди 10 дена във Плевен стана катестрофа със патрулка на сирени само че във насрещното движение се движи което писали на другият шофьор акт което според закона го няма никаде

http://www.posredniknews.com/site/ob...v-nasreshtnoto

http://www.briagnews.bg/index.php?p=view&id=9725

ПС дали е имало тролей
              дали е имало припаднало момиче
              дали разрешено да се качват цивилни лица които неса задържни
              Пълен тъпак е шофера на линейката, дори не пуска аварийки за поздрав като го пусне някой.
              Ти като видиш линейка да навлиза в кръстовище знаеш ли какво да правиш, освен да си бъркаш в носа
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Пълен тъпак е шофера на линейката, дори не пуска аварийки за поздрав като го пусне някой.
                Ти като видиш линейка да навлиза в кръстовище знаеш ли какво да правиш, освен да си бъркаш в носа
                Ами,защо не е дал ляв мигач? Все пак завива на ляво (за Пирогов) ....

Comment

ми погледни как тръгва пред блока и преостроива после
                  156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                    Колега къде в закона видя, линейка с пуснати сирени и буркани трябва да дава мигач!

Раздел V. Моторни превозни средства със специален режим на движение
                    Чл. 158. (1) Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобилите и мотоциклетите, които при движението си подават светлинен сигнал с пробляскваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал.
                    (2) Специалният режим на движение се ползва само при необходимост.
                    (3) Моторни превозни средства със специален режим на движение ползват: Спешната медицинска помощ, Противопожарната охрана, Националната полиция, органите за контрол по чл. 35 от Закона за движението по пътищата, Националната служба за охрана, Народното събрание, Канцеларията на президента и Министерският съвет.
                    Чл. 159. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може:
                    1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак Б2, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно;
                    2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;
                    3. да не се съобразява с организацията на движението, въведена с пътни светофари, пътни знаци, пътна маркировка и други средства, когато това се отнася до посока на движение и завиване в определени направления;
                    4. да паркира или да престоява независимо от разпоредбите на този правилник. През това време той може да подава само светлинни сигнали.
                    (2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.

И така на кратко това превозно средство в специален режим има всякакви правомощия (свързани с спасяването на човешки живот ) и всички са длъж на се съобразяват с него !
                    Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 20:32.

Comment

,Колега мисля,че съм запознат достатачно добре със Закона За Движение По Пътищата. Явно не си схванал шегата ))

Comment

ми погледни как тръгва пред блока и преостроива после
                        Даже е паркирал неправилно, нагло животно.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение
                        Може да отива У пернишката болница.
                        К.М.

Comment

Даже е паркирал неправилно, нагло животно.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Може да отива У пернишката болница.
                          въпроса е че така карат през цялото време и без сирени
                          156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

въпроса е че така карат през цялото време и без сирени
                            Дай клипче, покажи ни нещо.
                            Аз не съм виждал това, което твърдиш.
                            Абе на теб наистина ли ти пречат линейките?
                            К.М.

Comment

Дай клипче, покажи ни нещо.
                              Аз не съм виждал това, което твърдиш.
                              Абе на теб наистина ли ти пречат линейките?
                              Бе неми пречат но обърни внимание като видиш другият път без сирени особедно патрулките
                              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Working...
                              X