Известие

Collapse
No announcement yet.

Трагичен инцидент разтресе Испания!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трагичен инцидент разтресе Испания!!!!

http://sportni.bg/?tid=40&oid=982109
    Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
    ------------------------------------------

Потресен съм
    Като се сетя, че самият аз доста често пътувам с такива автобуси за да подкрепям любимия тим по стадионите направо ..
    Знам какво е усещането, настроението и изобщо всичко свързано с тези екскурзии и е наистина жалко .. хората отиват да се забавляват, а какви неща се случват ..

Мир на праха им
    Alfa Romeo 155 1.8TS '93
    Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

абе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...

трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
        абе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...

трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?
        Съгласен съм Не, че събитията са маловажни, но все пак дайте за нещо по-позитивно да си говорим в навечерието на светлия Празник! Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
        И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....

Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или не
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
          Първоначално публикувано от valjo

Съгласен съм Не, че събитията са маловажни, но все пак дайте за нещо по-позитивно да си говорим в навечерието на светлия Празник! Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
          И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....

Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или не
          Така е!Трагедиите неподбират времето и мястото!Веднага свързах този инцидент с нашият в Бяпа и неволно отреегирах.Сори!
          Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
          ------------------------------------------

Comment

Working...
          X