Известие
Collapse
No announcement yet.
Трагичен инцидент разтресе Испания!!!!
Collapse
X
-
Потресен съм
Като се сетя, че самият аз доста често пътувам с такива автобуси за да подкрепям любимия тим по стадионите направо ..
Знам какво е усещането, настроението и изобщо всичко свързано с тези екскурзии и е наистина жалко .. хората отиват да се забавляват, а какви неща се случват ..
Мир на праха имAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
-
абе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...
трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoабе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...
трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....
Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или не_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthyПървоначално публикувано от valjoабе, хора, разбирам активната ви гражданска позиция, ама с тия гробарски теми, дайте да не си разваляме деня...
трагедиите в световен мащаб при над 6млрд население са ежедневие, ама трябва ли само за това да мислим ?Ако можехме да направим нещо за да помогнем, разбирам, ама иначе...
И без това атмносферата във форума напоследък не е така приповдигната....
Бе в крайна сметка всеки си решава дали да чете или неAlfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
Comment