Известие

Collapse
No announcement yet.

Договор за наем, заем или...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    А утре, ако ти я приберат мицифайките?
    Ай стига плаши момчето бе.
    Това, че ти преди да направиш нещо си слагаш ламарина на задника, не означава, че и другите са така.
    Нека животът го учи.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Да разбирам ли, че не би помогнал на човек, който явно биха могли да измамят и то съвсем умишлено, само за да го "научи живота"?
      Жалък копелдак си ти, жалък.....
      sigpic

Comment

Колега, наистина не прави глупости. Изчакай да се върнат или да направят пълномощно. Това с разговорите по телефона и продиктуване на данни е някакъв абсурд ин някой е гледал много анимационни филми.

Comment

Определено тая кола бих я играл пас или ще го чакам наистина да дойде собственика и пред нотариус всичко да е ясно , че после тя колата да не е запорирана , крадена или извършено е престъпление с нея .

Бих рискувал само ако тия пари са ми паднали от небето и колата е супер рядка и запазена .

Така , че както пее Део : " Бате по-добре недей "
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Лошото е, че стигне ли се до надлъгване, едва ли ще има възможност изобщо да припари до колата
            Така е, тоя случай ми е съмнителен, още повече, че не е обявен предварително на колегата.

---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:18 ----------

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
            Колега, наистина не прави глупости. Изчакай да се върнат или да направят пълномощно. Това с разговорите по телефона и продиктуване на данни е някакъв абсурд ин някой е гледал много анимационни филми.
            Може да даде парите по телефона и той...
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Може може, ако пък тая 156.ца не те кефи, имам една перфектна, на съседа е, ама той не знае, че я продава, имам ключове от колата разбира се. Идвай , давай 2 бона и се меткай у нея. Той съседа няма против, за твое успокоение, ще ти кажа , че е в чужбина, жена е, карала е колата само до магазина и обратно и то само и единствено в Събота. Ти луд ли си да пишеш такива теми , майкооооо

sigpic
              Alfa Romeo 159 EX

Comment

покупка

Всички мислите в грешна посока - в такива случаи перфектната схема която използваме е много простичка и се нарича "предварителен договор", който после става окончателен и така. Не знам дали си направих достатъчна реклама
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Предварителния договор нали пак се прави със собственика
                  Сина му кой е - никой....
                  За да довършиш рекламата, обясни как да се направи предварителния договор
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                    Всички мислите в грешна посока - в такива случаи перфектната схема която използваме е много простичка и се нарича "предварителен договор", който после става окончателен и така. Не знам дали си направих достатъчна реклама
                    Адвокат ПетроФ, искам да ви ангажирам да продадем кочината на съседа.
                    Искам да ви попитам има ли предпредварителен договор?
                    Освен това бих искал да знам има ли преддоговорни проучвания?
                    И не на последно място, необходимо ли е изобщо да се знае кой е собственика на колата?
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      И не на последно място, необходимо ли е изобщо да се знае кой е собственика на колата?
                      През три блока съм харесал една Мазда 6 ще ми я продадеш ли .
                      Може и бартер за едно Субару на съседната улица .
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
                        През три блока съм харесал една Мазда 6 ще ми я продадеш ли .
                        Може и бартер за едно Субару на съседната улица .
                        Ела с един предварителен договор.
                        Нотариусът ще се подпише по телефона.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Принципно,
                          Предварителен договор съществува. Ние в Банката изключително работим с такива договори при ипотечните кредити. Но...............Все пак се сключва със собственика, нали???И идваме на първоначалното - собственика го няма и затова единственото правно основание да се сключи какъвто и да е договор е да се представи пълномощно от собственика или да се яви лично. Иначе при претенции на някоя от страните относно, процедурата при предварителния договор е близка до тази като при запис на заповед. Предв. договор се използва най-често, когато не се дава цялата сума, а плащането става на части, най-вече с участието на трета страна.
                          Адв. Петрофф, моля четете целите теми преди да се изкажете неподготвен. Ако все още стажа Ви е малко, може да почетете малко от Гришам - полезно ще бъде. Добре е да знаете, че най-важното за един юрист е пълната информация. Всичко друго са празни приказки без особен смисъл, водещи до всеобщо объркване.
                          Поздрави,

Comment

Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщение
                            Принципно,
                            Предварителен договор съществува. Ние в Банката изключително работим с такива договори при ипотечните кредити. Но...............Все пак се сключва със собственика, нали???И идваме на първоначалното - собственика го няма и затова единственото правно основание да се сключи какъвто и да е договор е да се представи пълномощно от собственика или да се яви лично. Иначе при претенции на някоя от страните относно, процедурата при предварителния договор е близка до тази като при запис на заповед. Предв. договор се използва най-често, когато не се дава цялата сума, а плащането става на части, най-вече с участието на трета страна.
                            Адв. Петрофф, моля четете целите теми преди да се изкажете неподготвен. Ако все още стажа Ви е малко, може да почетете малко от Гришам - полезно ще бъде. Добре е да знаете, че най-важното за един юрист е пълната информация. Всичко друго са празни приказки без особен смисъл, водещи до всеобщо объркване.
                            Поздрави,
                            Знам какво е предварителен договор.
                            Никъде не съм питал какво е
                            И все пак поздравления за доброто описание.
                            К.М.

Comment

Не, погрешно си ме разбрал. Към "адвоката" се обърнах с това описание

Comment

Та какво стана със сделката в крайна сметка?
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X