Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за PHILIPS 42PFL3507H

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

42"
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      42"
      Няма разлика.
      Прав си.
      Един недостатък на плазмата по-малко.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Хм, интересно, караме коли за по 2-3000, гледаме телевизори по 4-5000 и говорим по айфони за 1000+....
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е, ко лошо
          sigpic

Comment

Аз в душата си всяка сутрин паля ламбото...какво значение има каква кола кара човек. Лично знам хоа, имащи огромни финансови средства а карат евтина кола.
            Ако прекарваш много време пред Тв-то, си купуваш готино такова, подобно с телефона.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Не е 2000.

Имаш ли представа какъв образ дава плазмата през ХДМИ?
              Сега съм с АЙПИТИВИ на виваком и няма ЛЦД или ЛЕД под 4000 лв, което да дава това качество на картината, за скорост няма да си говорим, а за черния цвят при плазмите изобщо пък не ми се повдига въпросът.
              Имам две ЛЦДта в другите стаи.
              Подкрепям мнението. Много точно - трябва доста скъпо ЛЦД или ЛЕД за да биете плазмата по картина.
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                Подкрепям мнението. Много точно - трябва доста скъпо ЛЦД или ЛЕД за да биете плазмата по картина.
                Стига глупости. Най- скъпото 42" ЛЕД на Панасоник серия WT е 3000 лв преко сили.
                Но и малко по евтиния модел DT от 1900 лв дава идеална картинка.
                Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 12:26.
                Lexus IS200

Comment

Да де, ама за парите на L42WT взимаш P50GT
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Стига глупости. Най- скъпото 42" ЛЕД на Панасоник серия WT е 3000 лв преко сили.
                    Но и малко по евтиния модел DT от 1900 лв дава идеална картинка.
                    Няма глупости, а и не съм убеден, че си наясно какво точно е хубава картина.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Няма глупости, а и не съм убеден, че си наясно какво точно е хубава картина.
                      И аз не съм съвсем убеден в това Дай да слагаме един 25" монитор панасоник за 4000 Евро до плазмата и до ЛЕДа и да сравняваме... Между другото референтните монитори всичките са ЛЦД или ЛЕД, няма плазмени.
                      Lexus IS200

Comment

И аз не съм съвсем убеден в това Дай да слагаме един 25" монитор панасоник за 4000 Евро до плазмата и до ЛЕДа и да сравняваме... Между другото референтните монитори всичките са ЛЦД или ЛЕД, няма плазмени.
                        Абе точно референтните монитори до миналата година служещи за еталон при сравнения (тогава четох повече ревюта по тех. сайтове) Та референтен телевизор беше плазмата на Пайниър (модел "куро" не знам си какво)
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Абе точно референтните монитори до миналата година служещи за еталон при сравнения (тогава четох повече ревюта по тех. сайтове) Та референтен телевизор беше плазмата на Пайниър (модел "куро" не знам си какво)
                          Ми в киното и в телевизията Панасоник са номер 1. А те плазмени монитори нямат.
                          Lexus IS200

Comment

Ми в киното и в телевизията Панасоник са номер 1. А те плазмени монитори нямат.
                            Защо си толкова зле????????????????

И бош не знаят кво е перфоратор
                            Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:11.
                            К.М.

Comment

плазмен монитор бога ми, жива да не бях

чета я тази тема и не вярвам на ушите си

мониторите не са плазмени по съвсем други съображения, не свързани с качеството на образа а с часовете, които правят и условията, в които се налагат да работят, да не говорим и за тока, който харчат и т.н. и т.н.

изкривяване на цветове, температури, ток и разни такива щекотливи нещица са причината повечето монитори да са ЛСД, а не плазма

плазмата обаче е по-доброто откъм FPS и чистота на образа и определено за мен по-доброто като телевизор. ( не съм пристрастен - нямам плазмен тв)
                              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:17.
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                плазмен монитор бога ми, жива да не бях

чета я тази тема и не вярвам на ушите си

мониторите не са плазмени по съвсем други съображения, не свързани с качеството на образа а с часовете, които правят и условията, в които се налагат да работят, да не говорим и за тока, който харчат и т.н. и т.н.

изкривяване на цветове, температури, ток и разни такива щекотливи нещица са причината повечето монитори да са ЛСД, а не плазма

плазмата обаче е по-доброто откъм FPS и чистота на образа и определено за мен по-доброто като телевизор. ( не съм пристрастен - нямам плазмен тв)
                                Чакай, че mind control, сега ще каже, че ейпъл не правят смартфони.

При самото производство е проблемът плазмите да са в диапазона 40 и нагоре инча.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X