Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за PHILIPS 42PFL3507H

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    Аз съм със Сони на 6 месеца и съм много доволен. За Самсунг не се чуват много добри неща, но пък и те ползват LED матрици на LG. Филипс Виера са супер, но цената е.....
    Нещо си се объркал , Самсунг в момента са номер 1 , а за Сони не се чуват много добри неща.

ПС:Някой горе беше пуснал линк към форум , там много добре и подробно е описано положението на пазара в момента.
    Като цяло за около 1000 лева най-доброто е Самсунг и ЛГ
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Да, защото филипс не е вече онзи европейски филипс

---------- Post added at 09:43 ---------- Previous post was at 09:40 ----------
      За телевизора пишеше ,че е произведен в Белгия . За другото не помня .
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

Колега, ако търсиш наистина професионален и компетентен съвет за избор на телевизор, в пост #3 Куку ти е посочил правилното място за въпроса ти.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Незнам какво ги възхвалявате толкова тия Самсунзи.. Това си е куче марка, каквото и да си говориме.

Филипсчето е добро, пък и за тия пари, какво му плащаш. по принцип 400 нита не е кой знае каква яркост..
          Lexus IS200

Comment

Колегата вече е пуснал тема в Сетком-форума и общо взето му предложиха няколко други по-добри модела - остава да избере
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Незнам какво ги възхвалявате толкова тия Самсунзи.. Това си е куче марка, каквото и да си говориме.

Филипсчето е добро, пък и за тия пари, какво му плащаш. по принцип 400 нита не е кой знае каква яркост..
              А Филипс какво е вече?

Самсунг определено не е куча марка, но не е и най-доброто на пазара.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                А Филипс какво е вече?

Самсунг определено не е куча марка, но не е и най-доброто на пазара.
                Да, Самсунг е Нео-то на световния пазар
                Lexus IS200

Comment

Philips продаде бизнеса си с телевизори
                  Още една водеща световна марка стана притежание на китайци. Philips се отказва от собствено производство на телевизори, като вместо това ще създаде джойнт венчър с китайската TPV Technology, съобщи technews.bg.
                  Съвместната компания ще предлага телевизори с марката Philips, става ясно от официално прессъобщение. Китайците ще притежават 70% дял от предприятието, а останалите 30% ще са за Philips.
                  Споразумението предвижда от 2013 година холандската компания да получава по 50 милиона евро годишно за използване на марката й от TPV Technology. Philips уверява, че ще следи за качеството на китайските телевизори с нейния бранд. Двете компании трябва да подпишат окончателно споразумение през третото тримесечие на 2011 и да приключат сделката до края на годината.
                  През първото тримесечие на 2011 г. подразделението на Philips за телевизори понесе загуби в размер на 87 млн. евро. Това вероятно е и основната причина за продажба на бизнеса с телевизори на китайски производител.
                  http://it.dir.bg/news.php?id=8456104

Пред китайското определено бих избрал корейското.

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:45 ----------

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                  Да, Самсунг е Нео-то на световния пазар
                  Хаха, егати разбирача.
                  Що се излагаш?
                  Толкова ли авторитет си придобил, та да го пилееш с такива безумни сравнения.

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Колегата вече е пуснал тема в Сетком-форума и общо взето му предложиха няколко други по-добри модела - остава да избере
                  Това означава ли, че ние трябва да спрем да си цъкаме?
                  К.М.

Comment

Ни най-малко, Свин Деди
                    sigpic

Comment

Ни най-малко, Свин Деди
                      Иначе аз разбрах защо ни уведоми, че колегата е пуснал там тема.

Просто искаше да изтъкнеш как помогна, как се раздаде, за да спасиш колегата от погрешен избор.
                      Браво, куку.
                      К.М.

Comment

Написах го, защото BLUE повтори, че Сетком е правилното място за подобни въпроси.
                        Не съм спасил никого от нищо - там пак му препоръчаха ледници - аз заставам твърдо зад плазмата!
                        ДЕДИИИ
                        sigpic

Comment

Написах го, защото BLUE повтори, че Сетком е правилното място за подобни въпроси.
                          Не съм спасил никого от нищо - там пак му препоръчаха ледници - аз заставам твърдо зад плазмата!
                          ДЕДИИИ
                          За плазмата си много прав.
                          Сега има една 43 инчова на самсунг за 780 лв!!!!!
                          Кво му плащаш.

http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-43e450
                          К.М.

Comment

ДЕДИИИ
                            Плазмата не е лоша, но има един недостатък, който аз лично не бих могъл да преглътна - повечето трептят, много хора не го забелязват или поне не им пречи, но на мен ми вади очите.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                              Плазмата не е лоша, но има един недостатък, който аз лично не бих могъл да преглътна - повечето трептят, много хора не го забелязват или поне не им пречи, но на мен ми вади очите.
                              Тва пък откъде го измисли???????????
                              К.М.

Comment

Роска, как така трепти? В смисъл, какво разбираш под 'трептене'?

Не ме кефи Самсуняка!
                                Миналия септември за една бройка щях да купя туй http://www.technomarket.bg/products/...sung-ps-51e490, обаче се оказа, че 3Д-то му е презредово, не е ФулХД, ала-бала.... и взех P42S30
                                sigpic

Comment

Working...
                                X