Известие

Collapse
No announcement yet.

За и ипротив доживотният затвор без право на замяна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Чичо, целият ти маниер на писане и обръщение към участниците във форума е неприемлив за мен, някак си не мога да ти влезна в стила ! Вероятни си в интелектуални висини недостижими за мен и поради това не просто нямам желание да ти отвърна, а и не мога.
    Знаеш ли колко ми дреме кое е приемливо за теб и кое не?!?
    Скивай какви са резултатите от допитването ти...
    Бруталните и поръчковите убийци трябва да бъдат извадени завинаги от обществото /по един или друг начин/, простичко е ...само трябва да го схванеш ...
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
      Знаеш ли колко ми дреме кое е приемливо за теб и кое не?!?
      Скивай какви са резултатите от допитването ти...
      Бруталните и поръчковите убийци трябва да бъдат извадени завинаги от обществото /по един или друг начин/, простичко е ...само трябва да го схванеш ...

Колега, май хлопаш по отворена порта в полето.
      Най-малко върви да поучаваш Тъжния.
      Всички усещаме един патос в тебе, който обаче е крайно вреден за обществото.
      Дразни категоричността на съжденията ти.Тия, които ти опонират го правят, не защото не са съгласни с тезата ти, че престъпиците трябва да се отделят от обществото, а защото не са съгласни с факта, че искаш да се съсредоточи и охранител и обвинител и съдия и палач на едно място, тоест в един човек, тоест в тебе, както се изразяваш.
      Поне така го разбираме.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Колега, май хлопаш по отворена порта в полето.
        Най-малко върви да поучаваш Тъжния.
        Всички усещаме един патос в тебе, който обаче е крайно вреден за обществото.
        Дразни категоричността на съжденията ти.Тия, които ти опонират го правят, не защото не са съгласни с тезата ти, че престъпиците трябва да се отделят от обществото, а защото не са съгласни с факта, че искаш да се съсредоточи и охранител и обвинител и съдия и палач на едно място, тоест в един човек, тоест в тебе, както се изразяваш.
        Поне така го разбираме.
        Нищо не си разбрал...
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
          Нищо не си разбрал...
          Аз те разбирам много добре!
          Казвам, какво другите разбират!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
          X