Известие

Collapse
No announcement yet.

СКРАПЕР на форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СКРАПЕР на форума

Много ми е интересно да се похвалим, колко Алфи лична собственост сме пратили за скрап, разглобили, тотализирали, изгубили и т.н...

Аз съм с една и половина.

Много ми е интресно Пешката и Григор, какво ще напишат

П.С. Моргаджии не участват!
    Last edited by ne0; d.m.y г., 20:08.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

1 брой
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

1 бр алфа 33 4х4 комби
      алфа 75 1.8 карбове

Comment

1-на 145ца

Comment

Първоначално публикувано от fakira11 Покажи съобщение
          1 бр алфа 33 4х4 комби

Аааууууу не те е срам, и то точно 4х4 - такива па хич не останаха живи.

По темата аз още не съм връщал на скрап кола, даже съм извадил от скрапа и възстановил няколко Алфи.

Което въднага ме прави СКРАПЕР №1
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
            Аааууууу не те е срам, и то точно 4х4 - такива па хич не останаха живи.

По темата аз още не съм връщал на скрап кола, даже съм извадил от скрапа и възстановил няколко Алфи.

Което въднага ме прави СКРАПЕР №1
            И аз така.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз по принцип имам 4 тотални щети, ама само 1 е Алфа Ромео
              sigpic

Comment

Една и от мен 145 1.3боксер вече на консервни кутий,но изкара със счупено бутало 5000км дикато ме закара у нас
                Attached Files
                alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                  Много ми е интересно да се похвалим, колко Алфи лична собственост сме пратили за скрап, разглобили, тотализирали, изгубили и т.н...
                  Как се изгубва кола дееба, трябва да си мега чук

бракувани към 4-5 33ки, спасени 3-4 ... разглобени идея си нямам ... на косъм бях да направя същото с мр2-ките
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

И аз една закарах на скраб,бащата още реве за нея като се сети голяма любов му беше.Същия цвят беше.
                    Attached Files
                    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

аз не съм ги дал за скрап но направих две алфи донори,една 164 и една 156
                      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                      алфа ромео 164 2.0тс -на части
                      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                      sigpic

Comment

за мен крис е първенец хуа хуа хуа
                        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

+1 156 от мен...
                          еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            И аз така.
                            Мошеник,лъжец,манипулатор!!!Не му четете лъжите!
                            Тебе от как те познавам само разглобяваш брееее,само ходиш с един ключ и се чудиш къде да му намериш място
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Една 155-тичка и от мен ... отиде на кутиики и тя след като донорства фиата да не е много фиат
                              Fiat Bravo 2.0 8V Twin Spark - Ex /155 2.0 8V Twin Spark - Ex/ Fiat Marea 1.6 16V LPG - Service car
                              Peterson 90cc - Ex/ Piaggo Zip 75cc Fast & Furious!! / Suzuki Bandit 400 VC - Ex/ Honda 919 Hornet '04 - My brand new LOVE

Comment

Working...
                              X