Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

везните клонят май да си оставам хондаджия,да не се завръщам към италианското сърце

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka
      Аз съм карал Хонда Акорд, която май трябва да е била със същия двигател като неговия (може и с някакъв по-фенси да е била, 2008 година май беше произведена ама хич не ги знам двигателите на тази марка какви са) и смело казвам, че туйнспарка ти дава усещане за много по-голям "вървеж" (и според мен върви повече)... Пък какво пише по разни сайтове и каталози не съм чел...
      Подкрепям с две ръце това мнение.

И аз съм карал тази хонда и имах усещането за шумен електромобил

---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

Първоначално публикувано от Dani_boy Покажи съобщение
      везните клонят май да си оставам хондаджия,да не се завръщам към италианското сърце
      Аааааа, не, ти според мен си ХОНДИСТ.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Е вие ги изкарахте че грам не вървят тия 147-ци,а гтв с турбо ми се струва трябва да бие формата,а по вашите приказки май не е така.

Comment

Каква и е цената на тая 147 В6 турбо, ако не е тайна ? Самата кола я знаем още от момента, в който и махнаха туин спарка и сложиха В6-така
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Цената на колата е около 5500 надявам се на 5000 да я взема ако успеете да ме убедите

Comment

Шии...... Какво да правим ?

Comment

Лично, ако питаш мен - не се закачай
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

Защо колега?какво и е на корицата?

Comment

Със сигурност няма да върви повече от твоята Хонда и ще е крачка назад.
                    Всъщност, 147-ца с този двигател серийно няма. Дай линк към обявата да я видим. Или е слагано допълнително турбо, или продавачът не е в час.
                    Ако искаш маниашка Алфа, можеш да се насочиш към тези:
                    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1k51dm
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Със сигурност няма да върви повече от твоята Хонда и ще е крачка назад.
                      Всъщност, 147-ца с този двигател серийно няма. Дай линк към обявата да я видим. Или е слагано допълнително турбо, или продавачът не е в час.
                      Ако искаш маниашка Алфа, можеш да се насочиш към тези:
                      Чудех се дали тази ще върви повече от 2.0 турбо на 147, ако е вграден както трябва.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        ...Ако искаш маниашка Алфа, можеш да се насочиш към тези:
                        Според мен голямата част от тия, които питат за 147, са мн далеч от идеята да карат 166.
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Прав си колега далеч съм от мисълта за 166,може би като поостарея към 40те тогава да гледам за някой голям кораб

Comment

Пфф... Е аз съм на 19 и карам точно 166, сега пенсионер ли съм? Не си мисли, че 166 е някаква пенсионерска лимузина, особено с 3.2 V6. Карал съм и двата модела, и не виждам някакво предимство на 147, освен в по-малкия размер. Нито е по-маневрена, нито при бензина е по-икономична, а най-мощния масов бензин е динамичен колкото най-слабия на 166. Виж GTA е друга работа, ама там и парите са други, а и са редки. И аз когато се качих в 166 си мислех, че ще е по-тромава, но не се оказа точно така.

Comment

Караш ли веднъж голяма кола много трудно после ще седнеш в малка
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                ... а най-мощния масов бензин е динамичен колкото най-слабия на 166.
                                Всичко друго ОК, но тук не съм хич съгласен, ако говорим за 2.0ТС в 147 и 2.0ТС в 166 фабрични от магазина. Няма как нещо, което тежи 200кг повече (166-ца) и е на едни и същи коне (един и същ мотор 2.0) да върви повече или еднакво на по-лекото (147-ца).

Все си мисля, че живеем на планетата Земя, където ако не друго, то поне законите на физиката важат с пълна сила

FIAT Coupe 16VT

Comment

Working...
                                X