Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за откраднат номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за откраднат номер

Не тая големи надежди, че ще се намери, но все пак да пробвам и тук...
    Колеги, вчера вечерта ми откраднаха предния (само предния) рег. номер на колата. Не е изгубен, откраднат е, вечерта си беше на колата. В района на кв. Здравец, гр. Русе е кражбата. Моля ако някой забележи номера или на кола или изхвърлен някъде, да ми каже.
    Номера е Р 0001 РК.

Подал съм вече декларация в РПУ-то, лошото е, че ако не се намери, трябва нов да вадя.

Весели празници и дано всичко да е наред с колите и да нямате нерви като мен по празниците!
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
    Не тая големи надежди, че ще се намери, но все пак да пробвам и тук...
    Колеги, вчера вечерта ми откраднаха предния (само предния) рег. номер на колата. Не е изгубен, откраднат е, вечерта си беше на колата. В района на кв. Здравец, гр. Русе е кражбата. Моля ако някой забележи номера или на кола или изхвърлен някъде, да ми каже.
    Номера е Р 0001 РК.

Подал съм вече декларация в РПУ-то, лошото е, че ако не се намери, трябва нов да вадя.

Весели празници и дано всичко да е наред с колите и да нямате нерви като мен по празниците!
    При всички положения ще вадиш нови номера, а обикновено ги крадат за да ги използват за "маскировка" при някакво престъпление.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Щом си подал декларация в полицията значи номерата вече са обявени за откраднати или загубени, т.е. невалидни са! Надали този " крещящ " номер някой ще го ползва за престъпления, по-скоро някое хлапе ще си го окачи на стената. Все пак не всеки може да се похвали с "трофей" досущ като номера на автомобила на директора на ОДП на МВР Русе.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ебаси тъпото колега...кофти но май ще се наложи да го сменяш...в момента тече серия Р 7*** ВВ тъкмо излезе преди два дена.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А дали някой не е искал точно такъв номер и от мвр са му казали, че вече го има, и трябва да изчезне, за да му го дадат.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
            Номера е Р 0001 РК.

Номера верно е ефектен, но за всеки случай се обади и из веригите бензиностанции, може да е по-просто, да напълни догоре и да офейка без да плаща.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Прасчо...мине ли серията не може да се върне назад и да се преиздаде/създаде на ново!
              Ще се оглеждам за номера...но просто според ме, ще трябва да сменяш талони, номера...мн тъпо!
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                Прасчо...мине ли серията не може да се върне назад и да се преиздаде/създаде на ново!
                Ще се оглеждам за номера...но просто според ме, ще трябва да сменяш талони, номера...мн тъпо!
                Коя серия като мине?
                КАТ всичко може.
                Имам съсед, който получва за всяка нова кола всеки път своя номер, така е от да кажем от 1995 г.
                Всяка негова нова кола е със същия номер, така до настоящата година. Смени към 6 коли.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Коя серия като мине?
                  КАТ всичко може.
                  Имам съсед, който получва за всяка нова кола всеки път своя номер, така е от да кажем от 1995 г.
                  Всяка негова нова кола е със същия номер, така до настоящата година. Смени към 6 коли.
                  И аз имах същите подозрения за "освобождаването" на номера ми, ама дежурния ме увери, че няма как един номер след като е бил използван, да бъде издаден пак. Но все пак, в БГ според мен всичко е възможно.
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                  Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                  Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Няма как да стане да се използва повторно... Имам роднини в Кат Русе и съм ги питал многократно относно този въпрос. Дори след птп, и номера ти е адски зле, няма кой да ти издаде нов такъв.
                    Просто е мн неприятно...предполагам 50 лв ще ти струва подновяването на номерата и талоните...Кофти случка.
                    sigpic

Comment

Направили са ти мръсно с тая кражба,трябва да питаш дали не може да ти направят още една такава табела.
                      Не съм сигурен дали в София не можеше ако само едната табела липсва,да се направи нова такава.
                      Alfa 155 1.7,1.8 ex
                      Alfa 166 2.4 3 ex
                      155 1.8 MY 95 sport

Comment

Ако е увреден, има как да се изработи същата срещу твоята законно..фирма в софия:
                        http://www.bmv.online.bg/boards.html

Ако липсва, пререгистриране по закон!
                        Няма друг начин!
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Коя серия като мине?
                          КАТ всичко може.
                          Така е . Жив свидетел съм. Коцето - певеца ми е приятел и съсед цял живот. Всичките му коли са си с неговия номер 9779 . Просто си продава колата,, но си запазва номера. И аз така ще направя ,като тръгна да давам алфата моята. В КАТ просто пререгистрират

sigpic
                          Alfa Romeo 159 EX

Comment

Еднакви..но дали буквите отзад са еднакви..то и моите две коли са с еднаква регестрация...остава само да поставя табелите на 9-та...и двете са 7227...ма буквите отзад са различни...серията още преди да излезе номера ми бе запазен...но няма как същата серия хора!
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                              Еднакви..но дали буквите отзад са еднакви..то и моите две коли са с еднаква регестрация...остава само да поставя табелите на 9-та...и двете са 7227...ма буквите отзад са различни...серията още преди да излезе номера ми бе запазен...но няма как същата серия хора!
                              Абсолютно един и същ номер е. Просто ,когато си продаваш колата я отрегистрираш в КАТ и си запазваш номерата, свлед което си ги слагаш на следващата.

sigpic
                              Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                              X