Известие

Collapse
No announcement yet.

Да подкрепим България и една българка!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ква България с гюбеци бе???
    Я стига сте се излагали.В Испания сте мангали в работата..познават ви.
    Що един не се намери с народен танц или с каба гайда????

angelovi69 ти наистина ли си на 43г. ?
    Къде сравняваш българите в спорта с една девойка с ориенталските танци?
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
      Ква България с гюбеци бе???
      Я стига сте се излагали.В Испания сте мангали в работата..познават ви.
      Що един не се намери с народен танц или с каба гайда????
      Щото още повече ще си затвърдят мнението, че сме диваци и аборигени. Не става да се лежи само на стари лаври.

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
        ... Преди да ме хулите за поста ми, кажете - не се ли гордеете , че сте българи, когато идват новини от Япония и Котошо мачка японските сумисти наред? Не се ли радвахте на Стоичков преди време и сега на Бербатов, нищо че играят навън? Примери такива много. Идеята е по цял свят хората да разберат, че има една малка държава, дето ражда велики хора - България.
        Дано ми схванете основната мисъл.
        Колега, представянето на титаните ни в спорта нямат нищо общо с играта на една кючекчийка, ако утре някоя реши да смая света с огромния диаметър на ануса си и нея ли да подкрепим...
        Да се беше пробвала в нещо не толкова ориенталско, да се замислим за това, че е българка, но с тия гьобеци поне мен скоро няма да ме спечели нито тази, нито друга "звезда".
        Стоичков и Бербатов са звезди в спорт, в който огромен брой хора полагат огромни усилия за да постигнат нещо, много малко са докоснатите от Бога българи, които наистина прославиха името на страната, за нас остава по-лесното /макар вече да е все по-трудно/ да отделим кое прославя и кое срами.
        Last edited by Liminat; d.m.y г., 22:15.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колеги никой не е длъжен да гласува за момичето.
          въпрос на тълкуване е всичко. Нищо лично към никой, но толерантното държание във форума явно не е приоритет, като идеята на темата не Ви допада, просто не пишете, не разваляйте авторитета си, пишейки в темата.

Comment

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
            Колега, представянето на титаните ни в спорта нямат нищо общо с играта на една кючекчийка, ако утре някоя реши да смая света с огромния диаметър на ануса си и нея ли да подкрепим...
            Да се беше пробвала в нещо не толкова ориенталско, да се замислим за това, че е българка, но с тия гьобеци поне мен скоро няма да ме спечели нито тази, нито друга "звезда".
            Стоичков и Бербатов са звезди в спорт, в който огромен брой хора полагат огромни усилия за да постигнат нещо, много малко са докоснатите от Бога българи, които наистина прославиха името на страната, за нас остава по-лесното /макар вече да е все по-трудно/ да отделим кое прославя и кое срами.
            Ти наистина се наака.
            МоЕ ли такива глупости да пишеш?
            И аз пък с какъв акъл написах това за гюбеците.
            Това е просто танц бе, що се разпалихте така.
            Хип хоп гъзовете по сладки ли са Ви, а?
            Освен, че са по мургави.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Ти наистина се наака.
              МоЕ ли такива глупости да пишеш?
              И аз пък с какъв акъл написах това за гюбеците.
              Това е просто танц бе, що се разпалихте така.
              Хип хоп гъзовете по сладки ли са Ви, а?
              Освен, че са по мургави.
              Не ги бутай и хип хоп гъзовете в темата, нищо не променят.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

От една страна момичето е хубаво от друга танца не ми е по вкуса еми .. в крайна сметка гласувах за нашето си много ясно и излезе, че в момента е на 1-во място с много
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Очаквах точно такива реакции. Тук става дума за танца като изкуство. И икебаната, и филмите са изкуство. Понеже Турция е съседна и ние сме пристрастни, ( заради 500-годишното робство ) затова и му викаме гюбеци, а хората в Европа - ориенталски танци. Да , на 43 съм. И съм се уволнил 89-та от казармата, знам, че тогава във ВНВУ се изучаваше турски език, понеже Турция беше заплаха за България. И аз не харесвам културата и танците на комшиите. обаче годините летят и всички търпим развитие. След 2-3 години Турция ще е втората или третата икономическа сила в Европа. Тазгодишните изказвания на турските политици приличаха на чукането по катедрата на Хрушчов с тока на обувката му. Неминуемо ще се приеме Турция в ЕС ( въпреки правата на жените ), щото става дума за икономически интереси - без мита. И тогава ще нахлуе и културата им - щем или нещем. Хубавото е , че можем да я ограничим за себе си и децата ни. Много бих се радвал да гласувам за някой българин, развил себе си с нещо типично българско-например гайда или кавал, но няма такъв за момента. Да, и съм играл в танцов състав преди години. Можете ли да кажете разликите между северняшките и южняшките хора по начина им на изпълнение? Въпросът ми е риторичен - не отговаряйте. Може пък затова да гледам на танца като изкуство. Ориенталските танци не са срамни, още по-малко пък българските. Радвам се че чужденци идват да учат песни и танци в България.
                  Явно няма да стигнем до едно мнение - всеки си има гледна точка. Подкрепям момичето, щото е положило усилия да научи чужд танц и да го покаже. Нито я познавам, нито ще я срещна. Уважавам труда й. Това ми е последния пост в темата.
                  Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                  Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                  Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Неминуемо ще се приеме Турция в ЕС ( въпреки правата на жените ), щото става дума за икономически интереси - без мита. И тогава ще нахлуе и културата им - щем или нещем.
                    Каква култура ще нахлуе от Турция, те от нашата цигания не знам как ще се опазят
                    sigpic
                    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не само го подкрепих, ами и организирах веднага и други келеши!
                      Подкрепих момичето, въпреки, че аз съм нещо като специалист по темата.
                      Това, дето го друсаше е някаква стилизирана сянка, на ориенталския танц.
                      той обаче е разделен на много подвидове.
                      Най-яркият и най-близкият до нашият кьочек е турското чифтеделли.
                      Там съществуват танцьорки и танцьори. Тоест, играе се и от двата пола. Там му е и красотата. Танца е и течение във философията. Нарича се одализъм.
                      Най-отличителната му черта е, че танцьорките най-много се доближават до критериите за женска хубост до нашите. Всъщност те са идентични!
                      в другите са на почит яките задници и бедра, поукрасени с някои синини от натъртвания и друсащи се цици.
                      Чифтеделлито е танц за двама!
                      Ако някой се съмнява, да прегледа материяла от пролетната среща. Там аз и аз друсаме на нелогична музика
                      Дадох гласа си за нашето!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...Понеже Турция е съседна и ние сме пристрастни, ( заради 500-годишното робство )

България никога не е била робска държава при управлението на турците.
                        Тук не става дума за самото момиче а за начина по които представя България.Ориенталщина която не е присъща на българина.Сега е модерно и печелившо да меткаш задник,и да слушаш чалга.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Ориенталщина която не е присъща на българина.

Кога за последно си ходил на дискотека, ама честно?

Comment

Само на ретро парти,щото олигофреничната тъпотия на надрусаните пубери ме докарва до лудост.Чалгичка не слушам

Comment

Първоначално публикувано от aston_mm Покажи съобщение
                              Колега, извини ме за това, че не съм на твоето ниво... Не мисля да се впуксма в безсмислени спорове с теб, тогава хората няма да видят разликата

И за сведение на колегите, мислещи, че са компетентни в различните стилове танци само да вметна,че Bellydance е чисто английски танц.И според специалисти се различава от откровенния кючек.
                              В крайна сметка отдаването на подкрепа на някого си е въпрос на личен избор.
                              Аз също не обичам бокс'а, но се гордея с Пулев и българското знаме!

Относно марката, имах такава кола, и не успя да покрие очакванията ми, вижте датата на регистрацията ми, преди да си чешите клавиатурите!
                              Видяхме датата на регистрацията. Хубаво е, сетил си се, че някога в далечната 2010, там някъде имаш регистрация - що ли да не метнеш едно лайнце, пардон, една тема!
                              Как, да го еба, тази двегодишна бременност роди "Нека споделим с приятели и подкрепим с всички сили Илина"?!
                              А с чисто английския танц bellydance направо изби рибата.
                              Ашколсун, дет се вика, на чист английски език!
                              Между другото, гордееш се с Пулев, викаш - Кубрат или Тервел?
                              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Не само го подкрепих, ами и организирах веднага и други келеши!
                                Подкрепих момичето, въпреки, че аз съм нещо като специалист по темата.
                                Това, дето го друсаше е някаква стилизирана сянка, на ориенталския танц.
                                той обаче е разделен на много подвидове.
                                Най-яркият и най-близкият до нашият кьочек е турското чифтеделли.
                                Там съществуват танцьорки и танцьори. Тоест, играе се и от двата пола. Там му е и красотата. Танца е и течение във философията. Нарича се одализъм.
                                Най-отличителната му черта е, че танцьорките най-много се доближават до критериите за женска хубост до нашите. Всъщност те са идентични!
                                в другите са на почит яките задници и бедра, поукрасени с някои синини от натъртвания и друсащи се цици.
                                Чифтеделлито е танц за двама!
                                Ако някой се съмнява, да прегледа материяла от пролетната среща. Там аз и аз друсаме на нелогична музика
                                Дадох гласа си за нашето!
                                Лека поправка ама може да греша де.......чифтедели-тсифтедели е гръцкия вариант на турски си е май гюбек,кючек е циганското название........
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X