Известие

Collapse
No announcement yet.

Винетни стикери...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Започнаха да слагат протектори за дисплей на винетките за да ги местят. Интересна идея

Comment

• Я сподели!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Я сподели!
        Иве, и аз не знам точно как го правят. Един ми се обади да пита протецторите за А7, дето ги продавам, стъклени ли са, че трябвало да ги изрязва за да си прави винетката. То залепяш винетката на протектора, след това го лепиш като фолио за джама с малко веро

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Я сподели!
          Това е стара технология, измислена от няколко години, взимаш протектор за телефон или таблет режеш си парче колкото винетката, от единия край лепиш винетката( не знам после дали може да се разлепи без разрушаване)
          другата страна, която трябва да се залепи към дисплея на телефона и махаш предпазното фолио и лепиш на стъклото.
          Тази страна има някакво покритие подобно на силикон и се лепи, това покритие сигурно ще се разруши след време.
          Може и както си караш, винетката да ти падне на пода и да се окаже, че нямаш когато те спрат
          Или да забравиш да я залепиш и пак да се окаже че нямаш.
          Или да забравиш да я отлепиш и да ти я откраднат.
          Впрочем мисля, че крадат точно такива винетки от колите
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:43.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• А новите винетки са едни такива розовкииии ...

Майтапа настрана, но ако умножим броя на регистрираните автомобили в страната по стойността на винетката, и добавим данъците и т.н. таксички - сумата, която завлича държавата всяка година ще ви завърти главата!
            С тия пари можем не само да имаме идеални пътища, но и да се почистват както трябва без мрънкане и оправдания!
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Лепваш една изолационна лента на стъклото, затопляш със запалката за да се разлигави лепилото и я отлепяш със завъртане и моментно притискане. Така няколко пъти докато се оформи мястото. Лепилото остава на прозореца и след това си лепваш винетката като преди това си изрязал излишното от прозрачното фолио на което е лепната.
              Изпитано няколко пъти лично от мен. Неудобство е ако шофирате с отворени стъкла, може да хвръкне заради силната въздушна струя.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                А новите винетки са едни такива розовкииии ...

Майтапа настрана, но ако умножим броя на регистрираните автомобили в страната по стойността на винетката, и добавим данъците и т.н. таксички - сумата, която завлича държавата всяка година ще ви завърти главата!
                С тия пари можем не само да имаме идеални пътища, но и да се почистват както трябва без мрънкане и оправдания!
                Да,така е. Виж,обаче колко начина има една винетка да се прехвърля на "n" на брой стъкла. Да скъпи са,да крадат,парите. Търпим ги,вместо да решим кардинално проблема,хитруваме на дребно и си мислим колко много сме спестили. Не упреквам никой,моля не се сърдете.

---------------------------------------------------
                Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
                Пай сее ...
                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ами както казаха колегите и по-горе - народа си е за е*ане, щото вместо да направи нещо по въпроса, се чуди как да шикалкави.
                  Ако цената на винетката е според стандарта на българина, и парите наистина се влагат в пътищата - сигурен съм, че никой няма да опитва да лъже системата!
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Всичкото много хубаво, ама какво правим като ни се налага да пътуваме извън града - даваме еднократно 100 лв, или всеки път по 300, според новия ценоразпис на КАТ? Затова правилния вариант на действие е организиран протест.
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Ами, наща винетка струва 15лв австрийската е 8 евро.... Ако държите много, мога да ви опша разликата в качеството на пътищата и заплатите
                      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• И ще продължим да ги местим от кола в кола,ще продължим да използваме оправдания от сорта,крадат защо да плащам. Да така е,но си оставаме само на приказки.
                        Дела трябват. Трудно е,а българина щом има ракийка и салатка е добре. С пачки да ги пълнеха тези дупки,по-евтино щеше да е.

---------------------------------------------------
                        Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
                        Пай сее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Българите сме си тарикати, те затва има и много балами (ние). Истината е много крадът ония горе, нищо не остава след тях.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• лепиш винетката за прозрачно фолио за стъкло, а фолиото го лепиш за стъклото така, както се лепи - с вода и малко сапун. Няма да падне. Може и UV защита фолио да и изберете

Comment

Working...
                            X