Започнаха да слагат протектори за дисплей на винетките за да ги местят. Интересна идея
Известие
Collapse
No announcement yet.
Винетни стикери...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЯ сподели!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЯ сподели!
другата страна, която трябва да се залепи към дисплея на телефона и махаш предпазното фолио и лепиш на стъклото.
Тази страна има някакво покритие подобно на силикон и се лепи, това покритие сигурно ще се разруши след време.
Може и както си караш, винетката да ти падне на пода и да се окаже, че нямаш когато те спрат
Или да забравиш да я залепиш и пак да се окаже че нямаш.
Или да забравиш да я отлепиш и да ти я откраднат.
Впрочем мисля, че крадат точно такива винетки от колитеLast edited by lordliness; d.m.y г., 17:43.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
А новите винетки са едни такива розовкииии ...
Майтапа настрана, но ако умножим броя на регистрираните автомобили в страната по стойността на винетката, и добавим данъците и т.н. таксички - сумата, която завлича държавата всяка година ще ви завърти главата!
С тия пари можем не само да имаме идеални пътища, но и да се почистват както трябва без мрънкане и оправдания!
Comment
-
Лепваш една изолационна лента на стъклото, затопляш със запалката за да се разлигави лепилото и я отлепяш със завъртане и моментно притискане. Така няколко пъти докато се оформи мястото. Лепилото остава на прозореца и след това си лепваш винетката като преди това си изрязал излишното от прозрачното фолио на което е лепната.
Изпитано няколко пъти лично от мен. Неудобство е ако шофирате с отворени стъкла, може да хвръкне заради силната въздушна струя.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеА новите винетки са едни такива розовкииии ...
Майтапа настрана, но ако умножим броя на регистрираните автомобили в страната по стойността на винетката, и добавим данъците и т.н. таксички - сумата, която завлича държавата всяка година ще ви завърти главата!
С тия пари можем не само да имаме идеални пътища, но и да се почистват както трябва без мрънкане и оправдания!
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Ами както казаха колегите и по-горе - народа си е за е*ане, щото вместо да направи нещо по въпроса, се чуди как да шикалкави.
Ако цената на винетката е според стандарта на българина, и парите наистина се влагат в пътищата - сигурен съм, че никой няма да опитва да лъже системата!
Comment
-
Всичкото много хубаво, ама какво правим като ни се налага да пътуваме извън града - даваме еднократно 100 лв, или всеки път по 300, според новия ценоразпис на КАТ? Затова правилния вариант на действие е организиран протест.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Ами, наща винетка струва 15лв австрийската е 8 евро.... Ако държите много, мога да ви опша разликата в качеството на пътищата и заплатитеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
И ще продължим да ги местим от кола в кола,ще продължим да използваме оправдания от сорта,крадат защо да плащам. Да така е,но си оставаме само на приказки.
Дела трябват. Трудно е,а българина щом има ракийка и салатка е добре. С пачки да ги пълнеха тези дупки,по-евтино щеше да е.
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Българите сме си тарикати, те затва има и много балами (ние). Истината е много крадът ония горе, нищо не остава след тях.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment