Известие

Collapse
No announcement yet.

Jaguar X-type 2.5 V6 4x4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Jaguar X-type 2.5 V6 4x4

Колеги,попадна ми една обява за такъв автомобил и доста ме заинтригува.Въпроса ми е,ако някой от вас има някаква представа за какво иде реч да сподели мнение.
    Четох,че колата е на базата на Мондео,но мненията за нея са силно противоречиви.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1n0fe7
    Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
    Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
    Lancia Kappa 2.0 eX

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
    Колеги,попадна ми една обява за такъв автомобил и доста ме заинтригува.Въпроса ми е,ако някой от вас има някаква представа за какво иде реч да сподели мнение.
    Четох,че колата е на базата на Мондео,но мненията за нея са силно противоречиви.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1n0fe7
    Ами правилно си прочел, че е Мондео. На 100% е Форд тая кола, със всичките му предимства и недостатъци. Просто е Форд, но в лъскава опаковка. Иначе аз съм чувал добри отзиви за Мондео.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Това, че е на базата на Мондео за Ягуар, който струва вече такива пари и е на такива години е само плюс Освен ако не си някакъв ценител, но не мисля че твоя случай е такъв. За малко не си купих такава. Задължително АГУ. Марката плаши, но според мен като конструкция не е нищо особено, в Ягуар форума (много тъп форум) може да прочетеш повече мнения. Общо взето доста смислена покупка на сравнително рядък автомобил

пп малко излъгах щях да купувам S-type, но ми се видя малко пенсионерски
      sigpic
      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Колеги, излагате се - няма ли кой да препоръча 166
        sigpic

Comment

определено предимство от към части и поддръжка е че е на една база с мондеото . Части има и ако купуваш такива с емблемата на Форд ще са ти и на добри цени.
          Прост пример дюза за форд 200лв. за джаг 1000лв. разликата е опаковката ти си избирай .

Kuku аз не знам да има 166 4х4
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Колеги, излагате се - няма ли кой да препоръча 166
            ))...напълно си прав...това е скопена англиска котка
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
              ))...напълно си прав...това е скопена англиска котка
              Коментара му целеше хейт към Алфа Ромео...

Comment

Абе много си е добре колицата.На платформата на Мондео 3 е.Преди време имах удоволствието да покарам такава и останах много очарован.Дори съм намислил да скачам на 3.0 автомат,но като му дойде времето.Хич нема се пУашиш от цените на частите.Има си бритишпартс за това или колега живеещ на Острова,който може да снабдява с части.И ако някой(Мото Пфое например) иска да те одруса 6-700 кинта за кардан не му фащай вяра.За таз цел иска само наистина кадърен майстор и лагер за 30 пари.Ааа да,за газта са ти писали,че е задължителна,но не всеки майстор може да се справи с нрава на котката ако я гЪзифицира.Чети форума им и ще разбереш много неща clubjaguar-bg.org

Comment

Благодаря колеги!Напоследък гледам,че в нашия град се появиха няколко такива автомобила и това ме накара да ги огледам.Точно този който съм посочил доста ми допада,а и изглежда доста запазен и ще му хвърля едно око до няколко дена,защото така или иначе имам ходене до София.
                  Обмислях варианта и за 166,но мисля,че това не е моят автомобил.159 е уникална кола,но цената за хубава си е минимум по две,а и като цяло мисля,че една Алфа ми стига за момента.Също така обмислях и БМВ 330 XD или XI,но дори във БМВ форума разправят,че системата 4х4 от първите генерации не струва.Джага изглежда доста добре и за момента ми е фаворит.
                  Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
                  Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
                  Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Котешкото 4х4 е фул тайм,да знайш,не кат 4моушън при ВАГините.Мноо арен с тоз червен цвят и се набива отдалеч в очото.Яката работа е

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Коментара му целеше хейт към Алфа Ромео...
                      Защо реши, че мразя марката?
                      Още не съм виждал автомобил да пише глупости по форумите - все собствениците го правят, ако мЪ разбираш
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Защо реши, че мразя марката?
                        Още не съм виждал автомобил да пише глупости по форумите - все собствениците го правят, ако мЪ разбираш
                        Значи мразиш "алфистите"

Ягуара изглежда супер инъче !! Кефи
                        146 Turbo

Comment

Мн красив цвят...изглежда доста добре автомобилчето...
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Мн красив цвят...изглежда доста добре автомобилчето...
                            +1
                            А и най-малкото не е толкова често срещан като БМВ 320 да речем
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                              Значи мразиш "алфистите"

Ягуара изглежда супер инъче !! Кефи
                              Никого не мразя, просто зададох въпрос.
                              Вие сега искате да кажете, че маскирания Форд няма конкуренция тук

Както и да е.... колата е супер.
                              Части бол по иБей, напук на лакомите търговци у нас.
                              Не всеки може да я ремонтира.
                              Повече внимание за дирекцията, да не е била десняк
                              Конкретния екземпляр ми се струва малко скъп, но ако реалното състояние отговаря на снимковия материал, сякаш си струва парите. По-добрър избор може би е 3.0 двигател с автоматик.
                              Last edited by Kuku; d.m.y г., 10:51.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X