Известие

Collapse
No announcement yet.

Превод на пари от щатите ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

Белла, аз пак ще повторя - защо не отидеш в други банки?
    ......епа оти нема още банки дет не взимат ич кУмисион .....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      От ПейПал към ПейПал е едно, но има такса, когато парите отиват от ПейПал към банката!
      Хубавото в ПейПал е, че когато правиш прехвърляне към картовата сметка, ПРЕДИ да бъде направено прехвърлянето самата система ти изписва таксите и можеш да се откажеш, ако не ти изнасят

Белла, аз пак ще повторя - защо не отидеш в други банки?
      Ходих и таксите са по-високи + това,че за да получа парите в дадена банка трябва да имам сметка на мое име там,а от известно време дори най-обикновените разплащателни сметки са с месечни такси,а не си струва да имам сметки в 10000 ... банки поради невъзможността да ги използвам всички.
      Ясно е,че във всяка банка има такса , но проблема в това, че никой не дава информация за таксата на кореспондентната банка
      Както и да е ... дадоха ми някакви идеи директно от сащ и сега се проверява дали действително може да функционира .
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
      140 HP + Chip Tuning -> ex
      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
      Born to make me happy

Comment

УниКредит Булбанк е правоприемник на бившата Външнотърговска Банка и е с най-голяма мрежа от кореспонденти - най-добре провери там.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

с мъниграм от Англия до България за Сума от 2000лв. като в нея включиха таксата в България получиха нещо от сорта на 1960лв. - тоест 40-50 лв някъде беше...

p.s. в сайта https://www.moneygram.com/wps/portal...CC=US&LC=en-US
          Има тест за 899.99$ , US-> BG ти е 55$ веднага до 10 мин , или 25$ за 3 работни дни.
          Last edited by reloading; d.m.y г., 23:15.
          155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

old alfist - Благодаря ти !
            Born to make me happy

Comment

Какво те бърка как ще ти пратят парите? Искаш да поемеш всички такси ли? Нормално изходаящите такси са за сметка на наредителя и тези такси се определят от самата банка. Така, че на теб ще ти излезе 0.1% от сумата, но минимум 10 евра. това е таксата за входящ превод на 90% от банките в България.
              Last edited by nicks1; d.m.y г., 08:35.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

провери и как стоят нещата с чековете
                тук ще те забавят малко, докато проверят чека, но мисля, че не бяха високи таксите за осребряване
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Някой да има идея как и къде се прави PayPal акаунт ?
                  Born to make me happy

Comment

https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/we...72c947f193f8fd
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                      Някой да има идея как и къде се прави PayPal акаунт ?
                      http://pazaruvane-online.com/20/%D1%...F%D0%BA%D0%B0/

таксата там ти е скромните 3,4 % като получаваш пари когато пращаш не плащаш нищо
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

PayPal е най-добре от всичко изброено до сега.5-10 минути регистриране и готово,много лесен и удобен начин за пращане(превеждане) на пари.
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Аз имам много доставчици от Европа и САЩ и никога не плащам повече от 20 Евро такса за превод независимо от сумата. А превеждаме не малки суми доста над 10 000 $.
                          Може би има значение дали е фирма или физическо лице и дали получаваш или пращаш пари. Ние предимно изпращаме. Банката ни е Булбанк.
                          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 11:04.
                          Lexus IS200

Comment

Най-евтиния начин е:

Човека утива и си прави сметка в Bank of America.
                            Тук в България ти трябва сметка в $
                            Та човека уива в Bank of America и точно срещу 40$ има право да преведе сума до 10 000$

Някой по-малки банки предлагат услугата и за малко по-малка сума но не бих ти препоръчал.

Това е.

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                            PayPal е най-добре от всичко изброено до сега.5-10 минути регистриране и готово,много лесен и удобен начин за пращане(превеждане) на пари.

PayPal е скъп лятото исках да прехвърля 8000$ от едната ми карта в Българската , и двете са регистрирани в PayPal И сумата не ми хареса, не помня колко беше, но беше доста по-вече от колкото въпросните 40$

Карта към Western НИКОГА не си прави страшно много такси дори за теглене на пари от нея одържат солидно. Което в USA е уникално рядко
                            Last edited by The_Game; d.m.y г., 18:45.
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Интернет банкиране? Цялото семейство пък и приятели пращаме пари по този начин.
                              Бързо,лесно и удобно. Уестърн юнион са крадливи гадини,прекалено високи такси имат.
                              Alfa 147 2.0 TC Selespeed'03

Comment

Working...
                              X