Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква кола бихте си купили след 166-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е те това бмв ми е любимото. Е38-цата.
    Имах такова близо година е38 330 184 коне , фейслифта - с телевизора вътре и миглите на фаровете, защо го продадох не знам..... Извънградско от софия до слънчев бряг на автопилот с 130 даде 5 на сто разход, в града повече от 8 не даваше и то по задръстванията.... Рециклирах му цялата предница за 350 лева... Не успях да го тествам на сняг, попадна в мен април и стоя до ноември, за да си дам мнението как се държи ..

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Четеш ми мислите направо
      Вместо '166' лифейс, '728i' 2000г.

Точно за това става дума
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

За това вече съм напълно съгласен, ако съжалявам, че не взех нещо друго вместо 166-цата, е за един такъв бумер - 730d от последните. И то от чист предразсъдък - как ще дам 10 бона за над 20-годишен модел.
        И другото - че много рядко има с ръчна 6-степенна кутия. И М-пакетите са редки, все са с плоските седалки като Москвич 12-так.
        Но иначе си е последната истинска кола, произвеждана през 21-ви век.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[QUOTE=Linkestis;1165235]Е да де ама до като се усетя 159 станаха повече от 166-те.А и освен муцуната в тях няма нищо.Да се връщаме назад в годините с класики нема нужда така че всеки които има мозък рано или късно оставя алфите.[QUOTE]

Ами муцуната си е муцуна, лично за мен 159 SW ми се струва добър избор...

Comment

Никога не съм искал да имам 166 така че....
            Много жалко в алфа форум всички да мечтаят за БМВ.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

Цецо, ние не мечтаем, просто тия кочини немат продаване
              sigpic

Comment

След 166 няма нищо от този клас на Алфа. 159 за мен не е ъпгрейд, а и освен агресивни форми не виждам какво друго може да предложи. Дизела и най-мощния не е нещо впечатляващо, а бензина няма класическия в6. На негово място е някакъв пластмасов опелски дарак.

Comment

Бих си взел една 159-ка 2.4 TI, но най-вероятно ще е Jeep Grand Cherokee 4.0 или 4.7 автоматик, с добри впечатления съм от него и само хубави работи чувам.
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

След 166 вероятно ще се върна в лоното на правата вяра - Е класа.. Но ми се иска и двете...
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                      След 166 вероятно ще се върна в лоното на правата вяра - Е класа.. Но ми се иска и двете...
                      Що не S класа. Е-класите много китайски ги правят.
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

Аз след 166 си купих 155-мухахахахахах.730 д е хубава кола,но и тя е малко тъпа вътре,освен че всички са много милионници като километраж,от БМВ е 60 фейслифта,М пакет ми харесва,също така и а6 от 2005 нагоре,има и хубави Вектри дизели,но нещо ми простеят,абе засега съм на 155-пък след време ще го мислим.
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Нещо не много по-различно.
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

164

Comment

Бе толкова ги хвалите тия 164... Толкова ли са добри, чак ми стана любопитно да покарам една такава...

koolio: Е класа, защото S класата не ми пасва на социалния статус... Не може сульо и пульо да се качат на S класа, то си е за директори, банкери и големи началници... Аз най-много на Е класа и то от старите - да не правя впечатление...
                              AR 166 2,4 jtdm
                              NT II 2,7 tdi
                              Peugeot 206 1,1
                              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                                Бе толкова ги хвалите тия 164... Толкова ли са добри, чак ми стана любопитно да покарам една такава...

koolio: Е класа, защото S класата не ми пасва на социалния статус... Не може сульо и пульо да се качат на S класа, то си е за директори, банкери и големи началници... Аз най-много на Е класа и то от старите - да не правя впечатление...
                                Много приятно съм изненадан, че има хора, които разсъждават по този начин. В България масовата мечта е S класата пред панелката.
                                И на мен миналата година ми се караше Ланча Тезис, ама някакси ми е тъпо това, дето возят с него папата, да си го паркирам пред блока в Младост.

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:12 ----------

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                                Нещо не много по-различно.
                                Всички това искаме, въпросът е какво е то.

Comment

Working...
                                X