Известие

Collapse
No announcement yet.

Проучване на собственици на малък бизнес

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проучване на собственици на малък бизнес

Здравейте колеги!
    Правя проучване като част от дипломната си работа на тема "Поведение на собственици на малък бизнес по време на текущата финансова криза".
    Подготвил съм анкета с въпроси, като единственото условие е да сте собственик или управител на малък бизнес (до 50 души персонал). Страшно бих бил благодарен, ако форумните бизнесмени и отделят 5 минути.
    Въпросите са по-скоро интересни и се попълват лесно.
    Благодаря предварително!

https://docs.google.com/spreadsheet/...hCWnc6MQ#gid=0

Ти не беше ли пуснал наскоро една тема от сорта на 'какъв бизнес бихте започнали с нам-си-колко лева' ?
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Ти не беше ли пуснал наскоро една тема от сорта на 'какъв бизнес бихте започнали с нам-си-колко лева' ?
      Не.

Comment

Ми пусни че имам нужда от свежа идея.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Имаше такава тема за споделяне на идеи за бизнес с начален капитал 3000 или 6000 лева, не помня вече..... ама някой я затри.

Бизнесмен до бизнесмен
          sigpic

Comment

Аз им препоръчах да отворят частен кенеф!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На правилното място, знаеш ли какви пари падат от кенеф - по 1 Евро, по 1 Евро....
              sigpic

Comment

Днес показах оня кораб на едно място, ония почнаха да заекват.Трудно ми беше да ги убедя че няма нищо купешко в него освен радио управлението.Дадоха ми идея да правя такива и да ги продавам в ибей, не че не съм се сетил, обаче за 6-8 месеца труд колко мога да му взема че да не е за спорта само.
                Кинеф... ми кой ще го ползва, то плюене, храчене, секнене го праят на улицата че колко му е да си изкараш пикалото на тоя студ, вместо да се бръкнеш за 50-е стинки.Та и пикня с освобождаване да им предложиш пак няма влезе.Нищо не ми се прави в тази държава.

Comment

За кораба спокойно можеш да започнеш с8-9 000 евро!
                  Ако сега не си поставиш летвата на място, то после ще трябва верно кенеф да отваряме.
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Вие се подигравайте, но тук в Пазарджик има един кенеф, точно до градския пазар. Някой ако ми предложи 6-7 бона го купувам на момента. Целия пазар ще ходи при мен, ще си върна инвестицията и ще имам печалба даже. И това от един кенеф. На входа ще продавам мокри кърпички и салфетки, ето допълнителен доход. Както е казал един умен човек, парите не миришат.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      За кораба спокойно можеш да започнеш с8-9 000 евро!
                      Ако сега не си поставиш летвата на място, то после ще трябва верно кенеф да отваряме.
                      Щях да се удавя с в.... айде да не казвам че знаеш на какво ще се обърне темата.За такива пари се иска едно друго качество.Много примамлив вариант е да печелиш от хобито си.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Щях да се удавя с в.... айде да не казвам че знаеш на какво ще се обърне темата.За такива пари се иска едно друго качество.Много примамлив вариант е да печелиш от хобито си.
                        Хората вече не дават пари за лъскави неща, а за автентичност!

Comment

Частните кенефи в София фалираха нещо, само май има един до банята, но понеже в Халите е безплатно, ако не е фалирал и той ще фалира.А, май има още един на пазара, женския де.
                          Та по добре е да отвори бюро за врачуване ...
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Ми той си е достоверен, така както е излязъл от корабостроителницата.За да се продаде за такива пари трябва да е печелил медали от международни състезания.Състаряването е друг клас и лично на мен по ми допада, но се искат техники и умения, за това няма учубник.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              И аз мисля, че трябва да опиташ с кораба. Определено имаш талант, не по-малко от някои художници и др. занаятчии. А те си изкарват хляба с това.
                              Прав е Иво относно това, че уникатите си имат своите ценители.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X