Известие

Collapse
No announcement yet.

Към колоездачите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Да ти кажа честно - не ме кефи този двигател.
    Ако беше нещо електро по иди доди.
    То не е за кефене, а за придвижване. Плюс това не трябва да нося документи, не се разправям с правилата за движение, мога да си карам по велоалеи, освен това е най-евтиния вариант ( по евтин от скутер ) С 6 лева минавам сто километра, вра се на всякъде. Друго не ми трябва.
    Колкото до електрическите колела, по 1000 лева са, дори и по-скъпи. Не ми се дават такива пари за такова нещо.
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 08:48.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
      То не е за кефене, а за придвижване. Плюс това не трябва да нося документи, не се разправям с правилата за движение, мога да си карам по велоалеи, освен това е най-евтиния вариант ( по евтин от скутер ) С 6 лева минавам сто километра, вра се на всякъде. Друго не ми трябва.
      Колкото до електрическите колела, по 1000 лева са, дори и по-скъпи. Не ми се дават такива пари за такова нещо.
      Супер си е возилото. Готово ли си го купил или ти си му слагал моторчето? Колко ти излезе всичко това?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Супер си е возилото. Готово ли си го купил или ти си му слагал моторчето? Колко ти излезе всичко това?

Готово, чисто нов двигател с гаранция - 80 кубиков, китайски , а колелото беше втора употреба, но току що боядисано и с налепени лепенки - черен мат :) фарче, стопче общо 450 лв . Само велокомпютърчето ми изпадна оня ден и си го взех допълнително. Гаранцията му е само шест месеца и вече ми изтича, но, освен една шпилка, от друго нямам оплаквания.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
        X