Известие

Collapse
No announcement yet.

Eвтин скутер или 50кубикова тротинетка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eвтин скутер или 50кубикова тротинетка

И това лято ще ходя на бригада (вече за 4-та година) и ми писна да карам колело.
    Разстоянието м/у 2-те ми работи е 2-3километра.
    Та за лятото искам да си купя някакво превозно средство.
    Задължително е да е не повече от 50 кубика.

Първоначално се бях засилил за този скутер TaoTao ATM50
    https://www.provenpowersports.com/pr...ooter-ATM50-A1

750$ с доставката (като някой от частите трябва аз да сглобя което не е проблем)

ЗА това не ми трябва нито книжка нито застраховка за North Carolina така че ме устройва напълно.

Другото за което си мисля е да мина по-евтино (все пак ще го ползвам 4 месеца) с надеждата да ми дадът виза и догодина и до го ползвам и тогава.

Тротинетка с 50 кубиков мотор. Четох доста за тези по-евтините но тези от 300$ просто не стават.

Ключове има от къде да намеря там, но нямам време да се занимавам с поправки. ( след 16-18 часов работен предпочитам да поспя)

Този модел го дават доста здрав и бърз
    http://www.ebay.com/itm/XG-575-DS-2-...item3a76d1b94e

или като по евтин вариант този http://www.amazon.com/2007-XG-499-In...rds=X-Treme+XG

Ще се карат предимно по абсолютно гладък асфалт.

Някой ако има опит с тези неща ще съм му безкрайно благодарен.
    sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Оу, не видях, че няма да го караш в БГ. Бях постнал снимки на моето колело с двигател.. Мъпреки всичко, ето ти примерна снимка на моето - 80 кубика е, вдига на равно около 50-55 , евтино е.
    Attached Files
    Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 16:18.

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

варианта за кола? не знам как стоят нещата но мой приятел тази година си беше взел едно оборотно БМВ е30 за смешна сума и си джиткаше.. ама като се замисля варианта с колело + моторче или нещо 2ра ръка би било по-добър вариант.
      155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Първоначално публикувано от reloading Покажи съобщение
        варианта за кола? не знам как стоят нещата но мой приятел тази година си беше взел едно оборотно БМВ е30 за смешна сума и си джиткаше.. ама като се замисля варианта с колело + моторче или нещо 2ра ръка би било по-добър вариант.

Колата за 500$ не е проблем проблем ми е книжката (занимавка да я изкараш тя е за 1 ден но трябва да идеш на 150 мили от там където съм) Загуба на още 200$ за деня без работа.

В NOrth Carolina книжката нашата не важи. В някои щати няма проблем. По принцип като караш с колоната няма как да те спрат, но при нас си спират.
        Мислих и варианта за АТВ- KFX 750 примерно да си го джиткам там и после да го пратя в БГ. Но пак ми трябва книжка и застраховка

Отделно всеки месец по 250$ застраховка.

Има вариант да я регна на някой там, но който е имал работа с Хамериканец знае как е.
        Имам една приятелка американка там която е на нея исках да я регна уж казваше,че няма проблем ама преди 2 дена се чух с нея и се направи на пут*а.

Иначе, да ще има разходки напред назад с колата. Определено е много по-добре. Но едни 1500$ на края на сезона не ти мърдат. Отделно ако изкочи нещо.

Докато за тези пари скутерчето си е 6.

Варианта с колелото става.Само да е електрическо и от там да си купя батериите.

ЗА да мога да го пратя от тук евтино и ест. да го върна като батериите ще ги разхвърлям по куфарите.
        Last edited by The_Game; d.m.y г., 20:01.

Comment

Абе на жената братовчеда е там с неговата съпруга и си кара с бг документите. Даже една Мазда 3 си е напазарувал. Мисля, че бяха в Линкълнтън .. или там както му викат. Имам предвид северна Каролина
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Абе на жената братовчеда е там с неговата съпруга и си кара с бг документите. Даже една Мазда 3 си е напазарувал. Мисля, че бяха в Линкълнтън .. или там както му викат. Имам предвид северна Каролина
            Занимавал ли се е с местното DMV както му казват ?

Има и друго аз съм с J1 виза и има промени от 2012.
            Преди можеше без проблем.

Comment

Горе показания модел в България се продава под името
              ТМ 50X 2speed BIG

http://www.burzo.net/%D0%B1%D0%B5%D0...ures.html#menu
              Last edited by The_Game; d.m.y г., 18:33.

Comment

не можеш ли да си намериш някой употребяван скутер. като си тръгваш, го продаваш и това е. тия тротинетки ми изглеждат идеални да се утрепеш някъде.
                точка

Comment

Working...
                X