Известие

Collapse
No announcement yet.

Никой нищо не пише....къде е Суската??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никой нищо не пише....къде е Суската??

В момента ми липсва,нямам дар слово като него да напиша с големи букви:

На ЧАЛГАРИТЕ им дадоха ДВА МИЛИОНА ЛЕВА субсидия!!!!
    С това се поставя началото на тоталния олигофренизъм на българина.За пореден път пък се доказва че сте изключително иновативни,амбициозни и т.н и т.н в сферата на конкурси и усвояване на средства.
    Браво Българино!Браво Митак!
    Сега пък се пишело че ЕС бил възмутен за какво се давали парите им.
    Е как за какво измисления стил чалга или по скоро нагло крадения текстов и мелъди стил от близки комшии по Земя,става конкурентно способна на какво....на свинята в кочината/не на Суската/.
    Имам още много да напиша ама ша е предимно на майчин език и не знам дали ще ме разберете.За това оставям да развиете темата....
    С една дума еб. му майката и държавата.Какъв купон за..и!
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:09.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Тук си е, прави се на интересен...
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...00#post1167200
    http://clubalfaromeo.com/forum/showt...22#post1167122

Comment

Мисълта ми беше,не че се крие а че не е пуснал тема с този криминално смехотворен конкурс на Митачето от Ботевград.
      Както казах по-горе той има дар слово..

Като „пълен абсурд” окачестви Би Би Си наливането на милиони европари в българската чалга. След като Европейската комисия поиска да се провери детайлно проектът "Пайнер", спечелил субсидия от 2 млн.лв., скандалът гръмна и в световните медии.

Чалгата е вид българска попмузика, известна с гангстерския си имидж и честото появяване на оскъдно облечение жени, пише Би Би Си.

Наливането на 1 млн. евро в развитието на тази музика скандализира артистичните среди в България и те започнаха да готвят протести, допълва медията. Брюксел заяви, че иска да знае дали са спазени всички принципи за финансиране с евросредства. Скандалът накара говорител на Европейската комисия да заяви, че изборът на реципиента на парите е отговорност на българското икономически министерство, допълва Би Би Си. Световната медия цитира и реакциите на българските творци.

Това е чудовищно, това ли е единствената култура, която можем да покажем на света в тази идиотска държава, заяви тетралният режисьор Александър Морфов, припомня Би Би Си. Тя цитира и коментара на джаз пианиста Антони Дончев. Решението на ЕК да даде пари на процъфтяващи компании е пълен абсурд, казва той.

Българският рапър Мишо Рапъра написа на стената си във Фейсбук, че по време на криза европейските пари трябва да отиват в нови и малки компании, а не в големи монополисти, отбелязва още Би Би Си.

Източник:Стандарт

Титан,Колос има ли по-ярки думи за него??

Аз не съм чудовище, аз съм земен човек и успявам по най-земни правила. С точност, коректност и честност", допълни Пайнера. Босът на попфолка призна, че в колата си слуша музика отпреди 30-40 години - евъргирйни и рок.

Относно членството си в ГЕРБ Димитров коментира: "Това ме задължава повече. Да бъдем още по-точни, щото ще бъдем наблюдавани. Да бъдем още по-коректни и изискани в това, което правим. Заявявам го съвсем открито и отговорно, че никакви протекции не съм ползвал в този случай и в каквото и да е друго нещо изобщо в бизнеса си".
      Ние не вземаме техните пари. Нека те да си направят труда да участват в такива проекти. Ние не сме ги ощетили, обясни Димитров
      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 17:07.
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Членуването в ГЕРБ не обяснява ли достатъчно?!
        sigpic

Comment

И тук ли ...
          Хайде прочетете малко пък тогава пишете.
          Парите са за техника за телевизията, не за чалга (това, че тв предава чалга не променя вида и типа на фирмата), спечелен е проекта след като са инвестирани, освен тях по същата точка печелят проекти още един куп още по-отвратителни макар и не музикални чалгаджиии - фирмата на Иван и Андрей за пример, изобщо димна завеса за балъци.
          Отклоняват вниманието от издънките в оръжения завод, Пирин, Иракли и Несебър, а няма да се учудя и нещо друго да излезе изпод димната завеса "пари за чалга".

Ако изобщо се поставят въпроси тук трябва да са:
          - Коректно ли е проведен конкурса по програмата или е политическа хранилка (все пак в момента точно от европрограми се наливат в някои други телевизии и радиа едни доста солидни цифри - уж за реклама на усвояването)?
          - Пищящите културтрегери защо не си напънаха задниците да инвестират и после да се кандидатират със смислен проект?
          - Какво точно крие димната завеса?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Всеизвестно е че за Пайнерът чалгата е бизнес а не музика която харесва. това не обяснява ли също много неща.като голям бизнесмен той знае как се печелят конкурси и субсидии.
            Чалгаджийка на евровизия представя България, чалга компания печели помощи, чалга депутати правят закони, чалга предавания по най гледаното време по всички телевизия, чалга култура, тетрадки с чалга... май цялата държава е чалга т.е. без никаква стойност.
            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
            sprint tropheo
            155/1.8
            156/2.0 Selespeed

Comment

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

Сега го слагам на декстопа.
                Да са живи и здрави чалгарите.
                Майките,децата,инвалидите и пенсионерите да мрат!За тях конкурси и пари няма.
                Да живей Митачето от Ботевград.

Comment

А прасето...
                  Attached Files
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение

Сега го слагам на декстопа.
                    Да са живи и здрави чалгарите.
                    Майките,децата,инвалидите и пенсионерите да мрат!За тях конкурси и пари няма.
                    Да живей Митачето от Ботевград.
                    Трима цигани .. само тази по средата е под въпрос ... може и да не е, ама се прави на такава. Горе-долу огледало на това дето е в момента там.
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение

'се кривоглавци.
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

AAA
                        тая по средата едва ли на 100 един ще я върне.
                        И мое да пее и да свири

Конкретно за чалгата.
                        Айде кажете ми каква друга музика произвеждаме в българия?
                        Да не говоря че и пари да се изкарва от нея.

И не се правете - на алфа съборите се слуша яко и чалга....
                        ALFA 156 1.9JTD '98
                        ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                          AAA
                          тая по средата едва ли на 100 един ще я върне.
                          И мое да пее и да свири

Конкретно за чалгата.
                          Айде кажете ми каква друга музика произвеждаме в българия?
                          Да не говоря че и пари да се изкарва от нея.

И не се правете - на алфа съборите се слуша яко и чалга....
                          България се пише с главна буква.
                          Аз слушам чалга, но това за мен не е точно музика.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

Working...
                          X