Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой се опита да убие Ахмед Доган?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Сценария е все едно от турска сапунка. Фарс.
    Но театъра беше забавен. Трабва да се отколява вниманието и напрежението от ВМЗ от ДЕБЕЛАШКИТЕ цени на бензина, от СОЛЕНИТЕ сметки за парното/между другото навън е 10 градуса, а сметкиде 200лева/.
    Браво на ДПС добре си изиграха картите.
    Отчаянието води до крайни мерки! Срамота за НСО, но и те са в сценария и всичко е планирано МНОГО ПОДРОБНО. Все още ни управлява Държавна сигурност.
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

много съм бесен трябва да се иска отговорност на този палячо Доган даже се замислих дали да напиша с главна буква името му мисля, че не заслужава дано този път не му се размине в което се съмнявам

Comment

Според мен това е акт на унижение... Тоя младеж си е спретнал всичко сам и целта му е да унижи Доган.Бунтарче.... изразява си мнението чрез символика някаква... Доган реагира точно като уплашен за живота си човек.Аз не вярвам в артистичните му заложби.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          Мобилизация на електорат
          Това мисля и азВ последно време се позагубиха а идват избори.....
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз лично се впечатлих от 2 неща:

1 - Усърдието с което ритащите съ-партийци демонстрираха предаността си към лидера .

2 - Абсолютната некомпетентност, непохватност и неадекватност на иначе добре охранените охранители.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Според мен това е акт на унижение... Тоя младеж си е спретнал всичко сам и целта му е да унижи Доган.Бунтарче.... изразява си мнението чрез символика някаква... Доган реагира точно като уплашен за живота си човек.Аз не вярвам в артистичните му заложби.
              насочвали ли са оръжие срещу теб?бъди сигурен че няма да реагираш като доган.в българия покушенията винаги са успешни,илия павлов,георги и васил илиеви и тн и тн,да планираш атентат и да влезеш с газов пистолет и да си без пълнител и да ти засече двапъти пистолета и да си боксьор и да си 2 метра и този който ще убиваш е 1,5 м и да имаш 2 ножа/макар че от кадрите на нова тв ми се струва че му слагат нож а не му го взимат/трябва или да си много голям актьор достоен за холивуд или си най големия карък и тъпанар в историята на атентатите/ако изобщо е атентат/
              пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата
              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
              алфа ромео 164 2.0тс -на части
              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
              sigpic

Comment

Фабриката заработи с пълна сила --> http://www.bbc.co.uk/news/world-21103987
                Last edited by Pepo; d.m.y г., 23:38.
                156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

ха,странно защо ббс имат по добра картина/видимост/ на случката
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Ако знаете колко съм мечтал за това Доган да бъде премахнат. Много жалко, че не успя. Щеше да е много добър урок за всички политици.
                    Това е нормална реакция, но я помисли, ако това беше станало?
                    По голям дюшеш за ДПС, създадено от БКП не би имало никога.Това би сплотило всички турци у нас срещу българите.
                    За мен това си е доста нагласена работа, но дали ще се докаже - трудна работа.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Крещящ анадолски примитивизъм и като персонажи и като изпълнение.Жалка работа , но за съжаление по света новината вече се тиражира с надпис-България.Личното ми мнение е , че при тия записи и ако имаме полиция , прокуратура и съд поне 10 от тиквите дето раздаваха шутове по вече обезвредения "нападател" са за показен процес и после командировка в панделата.На както всички знаем правосъдието в България е твърде интересно като резултат или по-точно липса на такъв понятие.
                      Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                        насочвали ли са оръжие срещу теб?бъди сигурен че няма да реагираш като доган.в българия покушенията винаги са успешни,илия павлов,георги и васил илиеви и тн и тн,да планираш атентат и да влезеш с газов пистолет и да си без пълнител и да ти засече двапъти пистолета и да си боксьор и да си 2 метра и този който ще убиваш е 1,5 м и да имаш 2 ножа/макар че от кадрите на нова тв ми се струва че му слагат нож а не му го взимат/трябва или да си много голям актьор достоен за холивуд или си най големия карък и тъпанар в историята на атентатите/ако изобщо е атентат/
                        пп в следващия епизод на под прикритие доган ще е партньор на куката а рамбо ,командо и чък норис ще дойдат да му измият краката и след това да изпият водата
                        Колега, айде България да си я пишем с главна буква, пък нека се гърмят
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
                          какъв е тоя майтап ве?

тоя насочи пистолета ... имаше един момент от зяпане ... Дори имам чувството, че имаше искра от любов за миг

Поредната глупост, за рекламация преди изборите тази година.

Следващия ...

Ами... употреби го някой това момче, ама хак да им е сега биячите да ги осъдят!
                          Може и да не са очаквали такова развитие на нещата
                          Attached Files
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

Няма значение как е реагирал Доган, в някоя от науките имаше една причинно-следствена връзка, която е неразривна.
                            В смисъл-какво е накарало човек, предполагам нормален, да посегне на живота на друг човек. Това не мисля, че е особено лесно, имаше една книга май "Престъпление и наказание" се казваше, която се учи по цял свят, и която точно тези проблеми разглежда.
                            Извинявам се ако съм объркал някой с моите догадки, но поразрових каквото можах, но никъде не намерих каква е била причината за нападението. Това едно, второ защо на такова публично място?!?! Тук отговорът е елементарен- защото този който е замислял всичко е искал гласност.
                            Нападателят, когато е замислял покушението му е било пределно ясно, че ще лежи в затвора,без значение дали ще успее или не, може би до живот. Искал е да се превърне в мъченик?
                            Съжалявам, но не мога да гледам сериозно на такъв опит за покушение, а още по-малко пък на ответната реакция на публиката.
                            alfa romeo sprint 1984

Comment

То бива сеир , ама чак пък толкова.
                              Като ще стреляш някого, не го правиш с газов пищов.
                              После резила за охраната беше пълен.
                              Подкрепям колегата по-горе, че тия, които го биеха , драха и събличаха, заслужават сериозно внимание от страна на прокурора, а после и от съда.
                              След като го приведоха в безпомощно състояние, с извити ръце, проснат на пода, дебилите почнаха да го ритат и даже му съдраха панталоните, гащите и задника на нещастника лъсна пред целия свят.
                              Са за това, тия кретени заслужават по една ефективна присъда.
                              Май наскоро обсъждахме пределите на неизбежната отбрана.
                              Някога, дори в Милицията не се позволяваше паднал да се рита.
                              За мене Доган е вече второстепенна пионка в случая.
                              Все още не е излязла и експертизата на пистолета и патрона. От там може да излезе някое неочаквано зайче.
                              Изобщо цирка предстои.
                              Едва ли е режисиран.
                              По-скоро е чисто нашенска нелепица.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                То бива сеир , ама чак пък толкова.
                                ....
                                По-скоро е чисто нашенска нелепица.
                                Хубава думичка си имат те турците за подобни ситуации адаш... кьорфишек
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X