Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой се опита да убие Ахмед Доган?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
Освен, ако не желаеш като съотношение да гоним С. Корея.
Във Великобритания имат намерения да свалят бройката под 100 000."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Хм, първоначалното ми впечатление е огромно разочарование, че момъка не се справи, после се сетих, че това са си артисти и няма смисъл да ги мисля. После пак се разочаровах, но тоя път от вестта, че за оня повляк държавата е похарчила 2,5 милиона за охрана. Тцтцтц аз като редовен данъкоплатец искам да ме питат като мислят да харчат пари за глупости.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЯ провери колко войника се падат на 1000 души население на държави в ЕС и тогава пускай такива послания.
Освен, ако не желаеш като съотношение да гоним С. Корея.
Във Великобритания имат намерения да свалят бройката под 100 000.
Свиньо, това беше подигравка....или и ти трудно стопляш, като оня с малкия мозък?
---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
Пишман бабаит с кьорфишек пищов бастиса гьонсурат политик. Бая кютек, бол сеир, хептен уйдурма.
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Ето пример за хора, които още живеят в миналото и нямат никаквно намерение да продължат напред:
Bibchetoo
that's so embarrassing... this political piece of **** deserves much more.. he stole so much of the country and gave so many rights to Turkish people... On the national television of Bulgaria there are news in Turkish language which I believe is unacceptable.. we've been 500 years under slavery.ffs.. the entire attack is a circus to attract attention..
panterkata16
Absoliutno!!!Te prosto nqmat rabota tuka v politikata.Kvi predstaviteli,kvi malcinstva.To da si gi ima turci,cigani,patagonci kvito shte da ima.Ama do tuk.Bez da se namesvat v nasheto upravlenie i darjava.A to toq Ahmed az ne znam kak mu se svidi na sarceto da se ottegli ot postta ne znam.No daje i da se e mahnal to idva drug i sled tova drug i edin vid nqma otarvane.Cqlata partiq trq se razturi.Az nz kade drugade ima takava partiq za malcinstvata pone az ne sam chuvala v koq darjava.
drubasna 19
Opitvat se da minat s nomera che trqbvalo nqkoi da predstavlqva malcinstvata (turci, cigani..).I stava nqkva pulna idiotshtina shtoto vseki turchin e edin vid zaduljen da glasuva za tqh shtoto sa "tehnite hora" i ako ne glasuvat za tqh sa vidish li, izmennici.Pulna prostotiq e razbira se, pri polojenie che sme bulgari i bi trqbvalo da ni upravlqvat bulgari...Ama specialno Dogan e ot tolko vreme v politicata...kato nekuv buren deto nikoi ne moje da go mahne...
Иначе клипа радва
AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
AR 155 2.0 16v SUPER
Toyota Corolla 2014 S Premium
Moskvich 2140
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеRWJ е готин
само ме е яд, че тъй като е най-гледания Ютюбър половин свят ще ни запомни като Ахмед и Октай, едва ли не сме турци/арабиНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми то проблема е още от Алеко описан. В незабравимия му пътепис и него и доктора са ги писали турци там в Америка!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесамо, че тогава да си поданик на Османската империя е било нещо... говорим за различни нещаНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
А като страничен ефект (или не съвсем..) г-н нинжда отново припечели класна и всеотдайна охрана за известно-неизвестен период от време (поне година или до следващата постановка). И о, да - всеотдайна ще е (че и повече), още как.. като гледа случващото се със сегашната.
Великолепен пример за оптимизация на разходите във време на криза.
Да живее прагматичното зло.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМен ме изкефи коремнопретъркалящия стил на Доган, с който се оттегли от бойното поле.алфа 156 1.8тс16v
Comment
Comment