Колеги силно съм афектиран от последните 2 сметки от топлофикация. Особенно от декемврийската. Бях афектиран и от изравнителната юни месец, ама го преживях. Яд ме е че ме карат да им плащаш за нещо което не ползваш и то брутални цифри. Хем умрях от студ декември (защото моя радиатор дори да е на 5 когато навън е +0градуса намалят подаването и у нас пак е студено. Всъщност когато навън е -10 е по-топло.) Тааа искам да знам че ще плащам за да ми е топло. Дори да е повече поне да знам за какво плащам, а не някой да ми определя колко да ми е студено и пак да им плащам една камара пари.
Та. Всичкия тоя баласт го написах, защото нали съм афектиран.
По същество. Живея на последния етаж в стандартен панелен блок. Какви са законовите процедури и изисквания да разкарам топлофикация.
Имам колеги, които са на среден етаж и плащат само сградна инсталация. Примерно 40-50лв. на месец....Като казах сградн инсталация (на последния етаж и тя не струва тръбите ни са все хладки...та още пари за тоя дето духа...поне ако бях на 4тия сградната щеше да топли малко...)... Та Е ли е възможно да се изрежат тръбите където си искат и да си гледат работата. (Бях чувал че има такъв вариант за хора на последните етажи).
Някой ще обясни ли каква точно е процедурата за да стане всичко законно и с чисти сметки.
БЛАГОДАРЯ. Няма да черпя, щото не ми останаха пари за черпене.....
....
Та. Всичкия тоя баласт го написах, защото нали съм афектиран.

Имам колеги, които са на среден етаж и плащат само сградна инсталация. Примерно 40-50лв. на месец....Като казах сградн инсталация (на последния етаж и тя не струва тръбите ни са все хладки...та още пари за тоя дето духа...поне ако бях на 4тия сградната щеше да топли малко...)... Та Е ли е възможно да се изрежат тръбите където си искат и да си гледат работата. (Бях чувал че има такъв вариант за хора на последните етажи).
Някой ще обясни ли каква точно е процедурата за да стане всичко законно и с чисти сметки.
БЛАГОДАРЯ. Няма да черпя, щото не ми останаха пари за черпене.....

Comment