Известие

Collapse
No announcement yet.

стикери за ГО - да не забравите да си ги залепите;)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• стикери за ГО - да не забравите да си ги залепите;)

аз да напомня де, че и аз незнам дали няма да забравя
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Данке аз бях забравил
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Аз днеска покарах малко със стария до мивката и обратно Няма никакъв проблем да карате без стикер и гражданска до момента, в който ви хванат
      Аз, за щастие, се усетих навреме

В този ред на мисли, винетките не изтекоха ли и те вчера
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Не

Не винетките изтичат на 31.01
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

А новите винтеки са 2-но по скъпи. Днес взех седмична и е 10лв. Годишната май е 98лв.

Comment

Първоначално публикувано от gigi
            А новите винтеки са 2-но по скъпи. Днес взех седмична и е 10лв. Годишната май е 98лв.
            годишната е 67лв, поне така казаха по ТВ

Comment

Годишната е 67, ама важи у Европата или някви такива глупости говореха, който пак останаха недоизказани.
              Аз мойта лепенка си я турих от десно...под венетката. Няма у секи ъгъл на джама да имам лепенки
              www.facebook.com/workshox

Comment

Малиии,аз бех забравила и днеска си карах преспокойно и неангажиреащо напрд назад без въобще и да ми мине през акъла да си залепя стикера.А си платих ГО още преди 25 дни.Мерси , че ме подсети Вальо

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Че тя моята гражданска безотговорност е до април месец така че това не ми е дерт сега. Обаче винетките направо ме изкараха от нерви. Седмичната е поскъпнала 2,5 пъти. Да не би да е станало някакво чудо и на 1.01 пътищата ни да са станали 2 пъти по-хубави. Еи затова трябва да почнем да се държим като в европейския съюз и да тропаме по масата на власт имащите с въпроси защо ни работят така
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                    ... Да не би да е станало някакво чудо и на 1.01 пътищата ни да са станали 2 пъти по-хубави. Еи затова трябва да почнем да се държим като в европейския съюз и да тропаме по масата на власт имащите с въпроси защо ни работят така...
                    Аз съм пускал няколко пъти въпроси по темата за пътищата и други таквиз работи към властващите, но или не ми отговарят въобще или /което е напълно естествено за Б-я/ ми отговаря някакъв смотан чиновник дето нищо не зависи от него. Дори съм убеден, че такива писъмца отиват директно в кошчето. Май ще трябва да се вземат по-ефективни мерки
                    '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Миналата година изкарах без изобщо да си лепя стикера и никой не ми направи забележка, а са ме спирали доста.
                      Не ми допадат хиледите сткерчета и лепенки по предното стъкло.
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

аз понеже съм скаран с броя точки в книжката си, лепим сичко и насекаде

днес надлежно бодро и уставно отлепих стария, сложих новия, и се огледах в тва на техническия преглед че и то е за смяна))

Comment

В закона за движение по пътищата пише:

Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване
                          на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

и никъде не е опоменато че трябва да се лепят всевъзможни лепенки, знаци и стикери за щяло и нещяло.

Ама нали у нас царя дава а падаря не
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Живял съм в няколко държави, ама тука с:

1.Книжка
                            2.Талон за книжка
                            3.Талон за колата
                            4.Талончето за гражданската
                            5.Полицата за гражданската
                            6.Талонче за преглед
                            7.Лична карта
                            8.Талон от винетка (сега това е опция, ама)
                            ------------------
                            Освен само тези 8 неща

9. Стикерт за Гражданска
                            10.Стикер за преглед
                            11.Винетка

Аз не си спомням някъде другаде да ми се е налагало да си нося куфар с мен заради документите които ми трябват да си карам колата.
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                              В закона за движение по пътищата пише:

Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г.) (1) Забранява се ограничаване
                              на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им.

и никъде не е опоменато че трябва да се лепят всевъзможни лепенки, знаци и стикери за щяло и нещяло.

Ама нали у нас царя дава а падаря не
                              Аз непрекъснато се сещам за тоя закон... те го измислиха преди заради стикерите на ВИС-2 и СИК мисля..... а сега Държавата ни кара да лепим като луди... смеххх
                              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Working...
                              X