Здравейте колеги искам да ви попитам къде мога да намеря читав бензин в Плевен че последните 4-5 дена с този на ОМВ 95 145-цата гори като щура и не върви както примерно със същия само че от Лукойл ? Аз съм се решил да и сипя 100 октана и питам конкретно за 100 октанов хубав бензин ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Към Колегите от Плевен| Хубав Бензин къде ?!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕстествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
Ама тоя v-power 3 лева/литър....Last edited by Strato; d.m.y г., 22:12.Alfa 145 1.4/TS/1997'
Comment
-
Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщениеИ аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен
Ама тоя v-power 3 лева/литър....Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМиналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.Alfa 145 1.4/TS/1997'
Comment
-
Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщениеЩе мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗнай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.Alfa 145 1.4/TS/1997'
Comment
-
Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНай-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
Другият вариант и Лукойлска, но с голям оборот като тази на изхода към Ясен.
Шел ги обикалям като дявол тамян. ОМV също.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКолегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.Last edited by myato; d.m.y г., 11:02.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКолегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕ, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment