Известие

Collapse
No announcement yet.

Към Колегите от Плевен| Хубав Бензин къде ?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към Колегите от Плевен| Хубав Бензин къде ?!

Здравейте колеги искам да ви попитам къде мога да намеря читав бензин в Плевен че последните 4-5 дена с този на ОМВ 95 145-цата гори като щура и не върви както примерно със същия само че от Лукойл ? Аз съм се решил да и сипя 100 октана и питам конкретно за 100 октанов хубав бензин ?
    Alfa 145 1.4/TS/1997'

Лукоил и Еко са свестните. Освен това не си давай парите за 100 октана - тая кола няма да го оцени и няма да има никаква разлика нито в разход, нито вървене.
    Subaru Legacy 3.0R
    Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
    sigpic

Comment

Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Естествено, класиката в жанра Shell V-Power Racing на Шел-Център Плевен/Колелото на входа на града/ - никакви проблеми през всичките години.
        И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен

Ама тоя v-power 3 лева/литър....
        Last edited by Strato; d.m.y г., 22:12.
        Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщение
          И аз чух че на шел-а било най-добре , също ми хвалиха и някакво екто 95 на Лукойл-а на изхода за Ясен

Ама тоя v-power 3 лева/литър....
          Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.
          sigpic

Comment

Миналата седмица зареждах - не съм гледал цената, мисля, че е под 3лв, но ти питаш за хубав бензин и аз наистина не съм имал проблеми с него.
            Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]
            Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Първоначално публикувано от Strato Покажи съобщение
              Ще мина да сипя утре да го пробвам как гори и върви с него и ще кажа какъв е резултата от цялата манипулация ;]
              Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.
              sigpic

Comment

Знай, че ефекта може да го усетиш след няколко резервоара, за да може да прочисти горивната система.
                Благодаря !!! Като има ефект ще пиша
                Alfa 145 1.4/TS/1997'

Comment

Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Най-добрият бензин си остава Еко. В Плевен има две бензиностанции - на Мара Денчева, на изхода към Ловеч и на малкото колело - точно срещу Мизия.
                    Потвърждавам казаното.
                    Другият вариант и Лукойлска, но с голям оборот като тази на изхода към Ясен.
                    Шел ги обикалям като дявол тамян. ОМV също.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.
                      sigpic

Comment

Колегата пита за бензин, а вие му изредихте всички бензиностанции с вашата нафта.
                        Преди Алфата карах VW бензинка, а сега имам и Ауди 6-ца и Деу Ланос на бензин.
                        Last edited by myato; d.m.y г., 11:02.

Comment

Че аз за бензин говоря, и на 155-цата сипвах само на Еко.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
                            Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
                            А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.
                            sigpic

Comment

Е, не знам, но аз ви разказвам истински случки, които се случват в момента - колата си върви като змей.
                              Верно, не карам много, но когато го правя изпитвам истинско удоволствие от вървежа.
                              А, за високата цена - всяко удоволствие се заплаща, но дават точки които се удвояват при зареждане в неделите, а на мен с премиум картата за лоялен клиент още 30% отгоре, които точки може да ги заменяш за отстъпка от цената на бензина.
                              Може вече и така да стоят нещата, но откакто ми наляха навремето една боза в Пасатора, повече там не стъпвам.

Comment

Working...
                              X