Здравейте . Някой има ли информация относно въпросния сертификат ? Къде се кандидатства за него ? Как става процедурата и колко струва удоволствието ? Благодаря !
Известие
Collapse
No announcement yet.
ISO 9001 : 2008 - Как ? Къде ? Колко ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеГрешиш"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТи за какво ме споменаваш?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеРазвъртя бизнес на ЛС, според мен.
Остаряваш ли, какво....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеРазвъртя бизнес на ЛС, според мен.
Comment
-
Аз...
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
...се....
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
....спирам!
---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
Мерсиsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеНе е
Суска намерихме една фирма и ще пишем на тях ... да видим какво ще излезе .156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Занимавал съм се преди време с това, най-лесният вариант е да се наеме фирма, която да подготви всички необходими документи.Във фирмата ако са професионалисти, трябва да са наясно какви кадри с какво образование ще трябва да се назначат, ако е по-специфичен сертификата. Хубавото е, че има доста такива фирми и можеш да избираш и поради тази конкуренция цените не са космически. Но трябва да се внимава да не се наеме нелицензирана фирма, която напрактика ще изготви документи, които няма да имат никаква тежест и ще вземе повече пари отколкото лицензираните.
В интернет има списък с лицензираните фирми можеш да поровиш и да се поинтересуваш. На практика си наемаш хора, които да ти свършат работата, а за теб остава само да им платиш. Неприятно но факт-плащаш само за единия документ, който по никакъв начин не променя начина на работа, работата е да си платиш. На прима виста изрових този списък от нета - http://www.informator.bg/cgi-bin/ind...&Category=4825 можеш спокойно да ги прослушаш и да избереш най-подходящата оферта. Можеш да ги и измародерстваш като в сделката включиш и те да се занимават с обикалянето по инстанциите, те би трябвало да ги знаят, и накрая да ти дадат направо лиценза.
Информацията която споделям не мисля, че е конфеденциална и нямам нищо общо с фирмите, които посочвам, но въпреки това ако сметнете, че уповестявам нещо, което не трябва да се знае триите спокойно, няма да се сърдя
Поздрави и успех с лицензирането!alfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеЗанимавал съм се преди време с това, най-лесният вариант е да се наеме фирма, която да подготви всички необходими документи.Във фирмата ако са професионалисти, трябва да са наясно какви кадри с какво образование ще трябва да се назначат, ако е по-специфичен сертификата. Хубавото е, че има доста такива фирми и можеш да избираш и поради тази конкуренция цените не са космически. Но трябва да се внимава да не се наеме нелицензирана фирма, която напрактика ще изготви документи, които няма да имат никаква тежест и ще вземе повече пари отколкото лицензираните.
В интернет има списък с лицензираните фирми можеш да поровиш и да се поинтересуваш. На практика си наемаш хора, които да ти свършат работата, а за теб остава само да им платиш. Неприятно но факт-плащаш само за единия документ, който по никакъв начин не променя начина на работа, работата е да си платиш. На прима виста изрових този списък от нета - http://www.informator.bg/cgi-bin/ind...&Category=4825 можеш спокойно да ги прослушаш и да избереш най-подходящата оферта. Можеш да ги и измародерстваш като в сделката включиш и те да се занимават с обикалянето по инстанциите, те би трябвало да ги знаят, и накрая да ти дадат направо лиценза.
Информацията която споделям не мисля, че е конфеденциална и нямам нищо общо с фирмите, които посочвам, но въпреки това ако сметнете, че уповестявам нещо, което не трябва да се знае триите спокойно, няма да се сърдя
Поздрави и успех с лицензирането!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment