Известие

Collapse
No announcement yet.

ISO 9001 : 2008 - Как ? Къде ? Колко ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ISO 9001 : 2008 - Как ? Къде ? Колко ?

Здравейте . Някой има ли информация относно въпросния сертификат ? Къде се кандидатства за него ? Как става процедурата и колко струва удоволствието ? Благодаря !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

ЛС
    sigpic

Comment

Има си лицензирани фирми.

Куку, развъртя бизнеса
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Грешиш
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Грешиш
          За кое греша?
          К.М.

Comment

Ти за какво ме споменаваш?
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Ти за какво ме споменаваш?
              Развъртя бизнес на ЛС, според мен.
              К.М.

Comment

Не е
                Суска намерихме една фирма и ще пишем на тях ... да видим какво ще излезе .
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  И аз казвам, че грешиш!

Остаряваш ли, какво....
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Ти к'во, яд ли те е?

Comment

Спамери.
                      Ще накълцам темата и вашето ще го пратя в блатото, ако не се спрете.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Аз...

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:29 ----------

...се....

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

....спирам!

---------- Post added at 13:30 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Мерси
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                          Не е
                          Суска намерихме една фирма и ще пишем на тях ... да видим какво ще излезе .
                          Подгответе се за много работа,изисквания,условия,проверки и т.н........и е скъпо.
                          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Занимавал съм се преди време с това, най-лесният вариант е да се наеме фирма, която да подготви всички необходими документи.Във фирмата ако са професионалисти, трябва да са наясно какви кадри с какво образование ще трябва да се назначат, ако е по-специфичен сертификата. Хубавото е, че има доста такива фирми и можеш да избираш и поради тази конкуренция цените не са космически. Но трябва да се внимава да не се наеме нелицензирана фирма, която напрактика ще изготви документи, които няма да имат никаква тежест и ще вземе повече пари отколкото лицензираните.
                            В интернет има списък с лицензираните фирми можеш да поровиш и да се поинтересуваш. На практика си наемаш хора, които да ти свършат работата, а за теб остава само да им платиш. Неприятно но факт-плащаш само за единия документ, който по никакъв начин не променя начина на работа, работата е да си платиш. На прима виста изрових този списък от нета - http://www.informator.bg/cgi-bin/ind...&Category=4825 можеш спокойно да ги прослушаш и да избереш най-подходящата оферта. Можеш да ги и измародерстваш като в сделката включиш и те да се занимават с обикалянето по инстанциите, те би трябвало да ги знаят, и накрая да ти дадат направо лиценза.
                            Информацията която споделям не мисля, че е конфеденциална и нямам нищо общо с фирмите, които посочвам, но въпреки това ако сметнете, че уповестявам нещо, което не трябва да се знае триите спокойно, няма да се сърдя
                            Поздрави и успех с лицензирането!
                            alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                              Занимавал съм се преди време с това, най-лесният вариант е да се наеме фирма, която да подготви всички необходими документи.Във фирмата ако са професионалисти, трябва да са наясно какви кадри с какво образование ще трябва да се назначат, ако е по-специфичен сертификата. Хубавото е, че има доста такива фирми и можеш да избираш и поради тази конкуренция цените не са космически. Но трябва да се внимава да не се наеме нелицензирана фирма, която напрактика ще изготви документи, които няма да имат никаква тежест и ще вземе повече пари отколкото лицензираните.
                              В интернет има списък с лицензираните фирми можеш да поровиш и да се поинтересуваш. На практика си наемаш хора, които да ти свършат работата, а за теб остава само да им платиш. Неприятно но факт-плащаш само за единия документ, който по никакъв начин не променя начина на работа, работата е да си платиш. На прима виста изрових този списък от нета - http://www.informator.bg/cgi-bin/ind...&Category=4825 можеш спокойно да ги прослушаш и да избереш най-подходящата оферта. Можеш да ги и измародерстваш като в сделката включиш и те да се занимават с обикалянето по инстанциите, те би трябвало да ги знаят, и накрая да ти дадат направо лиценза.
                              Информацията която споделям не мисля, че е конфеденциална и нямам нищо общо с фирмите, които посочвам, но въпреки това ако сметнете, че уповестявам нещо, което не трябва да се знае триите спокойно, няма да се сърдя
                              Поздрави и успех с лицензирането!
                              Ти откъде знаеш как му функционира сега фирмата, та направи извода, че няма да се промени нищо?
                              К.М.

Comment

Working...
                              X