Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии-2.

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Аз за това не съм член вече.... просто няма с какво да ме грабнат
    sigpic

    Comment


    • #32
      Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Май го бъркаш с фрикасе . Качамака е жълт, щото е от царевично брашно и си е екстра(ако е направен както трябва де . )

      п.п. Това всъщност е една от привилегиите на членовете на клуба. Дават им рецепта за правене на качамак . Има и други привилегии де, не е само това...
      Багер тая рецепта при мен не минава аз съм родом от Разлог и ям баш качамак та за това си искам 3,2 V6 Арезе.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

      Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

      ....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

      Comment


      • #33
        Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
        За качамака,как за какво
        Батка качамак със свински пръжки и старец е канибализъм за него.........

        ---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

        Първоначално публикувано от badmadafaka
        Кой е тоя?
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

        Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

        ....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

        Comment


        • #34
          Първоначално публикувано от badmadafaka
          Абе почти като по-културната версия на "Бачи Кико СПРИ..!"
          А не културната версия как е?
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

          Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

          ....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

          Comment


          • #35
            Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            А не културната версия как е?
            Добър ден.
            Бре.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

            Comment


            • #36
              Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Започнат ли (обаче) мерения на разни атрибути и пр.
              Женското влагалище е 8 см, останалото е лакомия.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

              Comment


              • #37
                А ве и аз ядох един път качамака, неща повече...
                Май член тряа да стаам, голям член...

                Comment


                • #38
                  Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  A аз какво да пиша в тази тема?
                  Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                  За качамака,как за какво
                  Адаш, не се праяви на много кОлт урен.
                  На качамака по монтанаски можеш да му кажеш: "бръканье" и си идва точно в копанята на Прасчо!
                  Иначе качамака изисква яки мишци.
                  Сваряваш и бъркаш.
                  Поне половин час.
                  После може да залееш с препържено масълце, но класиката е горещата мас от пръжки, заедно с пръжките.
                  Не го правиш нищо друго, а само го побоцкваш с дървената лъжица.
                  После вадиш една буца овче сирене от тенекията и го плясваш точно отгоре на качамака.
                  После всички започват да го опустошават.
                  Добре се преглъща със зелева чорба, но може и с червено винце.
                  Да ви е сладко!
                  Last edited by mordohy; d.m.y г., 18:31. Основание: Написах Прасчо с малка буква! Съжалявам! Ще си сипа ракийка!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

                  Comment


                  • #39
                    Така ,така и ще разбера подробностите......около приготвянето.


                    .....сещам се навремето,баба ми (лека и пръст) беше направила качамак за кучето,което го обожаваше........брат ми се беше прибрал нощта ,насвиркан яко и го беше помел....всичкия-цяла тава....мислел,че е някъв блат за торта........е беше ми "оставил малко и за мене"....нали съм му -малкия брат.

                    пп..И да не останете с погрешно впечатление,че съм пробвал само качамака на кучето ми(лека му пръст)....е не е така.
                    Гощава ли са ме тук/там....иии се не ми допада.

                    А ти адаш как го описа.....направо си отворих бира
                    156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                    147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                    159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

                    Comment


                    • #40
                      Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      Добър ден.
                      Бре.
                      Здраве желаем Сънливче!

                      ---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

                      Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Адаш, не се праяви на много кОлт урен.
                      На качамака по монтанаски можеш да му кажеш: "бръканье" и си идва точно в копанята на Прасчо!
                      Иначе качамака изисква яки мишци.
                      Сваряваш и бъркаш.
                      Поне половин час.
                      После може да залееш с препържено масълце, но класиката е горещата мас от пръжки, заедно с пръжките.
                      Не го правиш нищо друго, а само го побоцкваш с дървената лъжица.
                      После вадиш една буца овче сирене от тенекията и го плясваш точно отгоре на качамака.
                      После всички започват да го опустошават.
                      Добре се преглъща със зелева чорба, но може и с червено винце.
                      Да ви е сладко!
                      По нашенски е бръкадань.......приготвя се по описаният от теб начин но без мръвка и старец го ядат само будалите.
                      Мали огладнях направо....качамак с домашно месце,домашен старец,домашно сиренце.....поръсен с червено пиперче и килце винце........
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

                      Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

                      ....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

                      Comment


                      • #41
                        Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Така ,така и ще разбера подробностите......около приготвянето.


                        .....сещам се навремето,баба ми (лека и пръст) беше направила качамак за кучето,което го обожаваше........брат ми се беше прибрал нощта ,насвиркан яко и го беше помел....всичкия-цяла тава....мислел,че е някъв блат за торта........е беше ми "оставил малко и за мене"....нали съм му -малкия брат.

                        пп..И да не останете с погрешно впечатление,че съм пробвал само качамака на кучето ми(лека му пръст)....е не е така.
                        Гощава ли са ме тук/там....иии се не ми допада.

                        А ти адаш как го описа.....направо си отворих бира
                        Това е Долно Веренишка рецепта на баба Дафина.
                        Бог да я прости!
                        За качамак тя подбираше " нейели кулени"
                        От тях беше най-сладко!
                        Last edited by mordohy; d.m.y г., 20:03.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

                        Comment


                        • #42
                          Oспамихте ми темата,превърнахте я в качамак а и мен подлъгахте та си забравих Арезето.
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

                          Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

                          ....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

                          Comment


                          • #43
                            Че коя тема не е обърната на плюскане и ....
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

                            Comment


                            • #44
                              Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                              ......останалото е лакомия.
                              И все пак,по-добре човек да преяде,отколкото да остане недохранен (или гладен...да не чува дяволЪ )



                              Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение

                              Аз ядох пататник
                              Ела да ти направя торта.
                              Евентуално.
                              За кафето.
                              Добър вечер


                              Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              A аз какво да пиша в тази тема?
                              Ха-ха-ха Прасчооо
                              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

                              Comment


                              • #45
                                Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                Oспамихте ми темата,превърнахте я в качамак а и мен подлъгахте та си забравих Арезето.
                                Мога да я изтъркам, затъркам или избутам.
                                Казваш и го правя веднага

                                Арезе се римува със "залезе"

                                Ето - Вики ни осигури десерт
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

                                Comment

                                Working...
                                X