If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъъъъ само да уточним за класически или модерен балетговорим
То не че има голямо значение де - все си е балерини ама ...
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ъъъъ само да уточним за класически или модерен балетговорим
То не че има голямо значение де - все си е балерини ама ...
А бе професионалистки бре, дипломирани, и кючек играят даже...
Шегата настрана, познавам доста от балерините на Бургаската Опера, и няколко фрииденсърки, питай, к'во те интересува? Само една е с големи цици.
Омазахте и таа убава тема - обърнахте я на пукница и плюскане ... да минем поне на едно по-високо ниво и да си говорим за изкуство - Абе някой да е спал с балерина ?
Aз!
През 1981-ва в Бургас.
Тогава ходех с една пианистка. Тя нещо започна да ми върти номера, а приятелката и ми правеше мили очи.
Бях самотен.
Слаб.
Тя със страхотно тяло.
Абе опуках я!
Впечатленията?..
Балерината беше съставена от много кокали, мускули и сухожилия.
Превес имаха кокалите.
Все едно се борех с мъж. За един момент да се откажа, ама геройски се справих!
По-добре с някоя баничарка, като тая от кулинарното предаване. Да си има цици и дупе, та да има къде да се хванеш , да ти е меко, топло и уютно!
Освен това, кльощавите по принцип са злобни.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Мда, както си го описал....Но е вярно.Бил съм статист (миманс) в Операта точно в тия години, такива бяха наистина, но кой знае.Така или иначе пропущих тоя момент, сега ако трябва да се спи с балерина, ще е на години и съответно няма да е като точилка.
И аз...обаче с монахиня, не с балерина.В килифаревския манастир...на екскурзия бяхме...80 година.Наложи се да я изповядам.Т.е. май тя ма изповяда ама...се тая.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
И аз...обаче с монахиня, не с балерина.В килифаревския манастир...на екскурзия бяхме...80 година.Наложи се да я изповядам.Т.е. май тя ма изповяда ама...се тая.
Митко, ще излезеш геронтофил с уклончивост съм некрофилия - има и по-млади 30 и няколко годишни жени, които биха изпаднали в екстаз от теб.
Митко, ще излезеш геронтофил с уклончивост съм некрофилия - има и по-млади 30 и няколко годишни жени, които биха изпаднали в екстаз от теб.
Че що реши че е била стара монахинята.
1980-та година бяхме там на екскурзия от гимназията, миналата година ходихме със семейството и се чудех дали е още там, едва ли щях да я позная, ама се чудех.Тогава е била на 38.
1980-та година бяхме там на екскурзия от гимназията, миналата година ходихме със семейството и се чудех дали е още там, едва ли щях да я позная, ама се чудех.Тогава е била на 38.
Ще го пробвам, ма не пише с колко подмладява че не ми се ходи пак в казарма.
Златна възраст за една жена!..//.................................................. ....,,,,,,,
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment