Опел корса 00' 1.0 екотек...беше първата машина която разтривах...беше фирмена...и ми я дава бащата да я ...ей нямаше такъв катър...нямаше счупване. Мн здрава, докато не й блокираха двигателя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнение за малка, градска кола, автоматик ?
Collapse
X
-
-
Малка, градска, а пък за 4 човека не ми се струва удачно. За мене лично наистина малка градска кола става за 2-ма човека и багаж. Обещавам на половинката ти едно кръгче с МЛ-а. Няма да иска да слезе от него. Радев що продава Сейчентото?Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.
Comment
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщениеМалка, градска, а пък за 4 човека не ми се струва удачно. За мене лично наистина малка градска кола става за 2-ма човека и багаж. Обещавам на половинката ти едно кръгче с МЛ-а. Няма да иска да слезе от него. Радев що продава Сейчентото?
пп Обявата за Сейчентото не е актуална, според Радев ...
Comment
-
Едната ми приятелка кара (в София )Смарт-че и е доволна
Обаче забрави освен нея и дамската й чанта нещо друго да се събере вътре...
Другата има А класа,също не е лошо (освен,че е ужасно грозно,според мен )
За поддръжката им не знам нищо
п.п.
Защо не й купиш някаква свястна кола !
'Къв е тоя зор да я завреш в пластмасов леген?!“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеп.п.
Защо не й купиш някаква свястна кола !
Comment
-
159-ка -примерно
Сериозно,
ако ще кара всеки ден по много,по-добре по-голяма и стабилна кола.
Ако няма да се кара много,то не е ли по-изгодно да се ползва такси ?“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение159-ка -примерно
Сериозно,
Ако няма да се кара много,то не е ли по-изгодно да се ползва такси ?
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение159-ка -примерно
Сериозно,
Ако няма да се кара много,то не е ли по-изгодно да се ползва такси ?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеС подобни габарити си имаме 156, която много си харесваме... Фаворита ни е "MiT-k-o", но за нея ни е рано още ...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
A-class 2000 си е малка градска кола...но знам че не са много сносни...и са проблемни!
Тези са малки и автомат...
- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1y11uu
- http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1y12ft
Аз бих избрал определено тойота за малка кола, автомат за жена.
Смарт не ти трябва..само главоболия...съдя по една съседка, която им е фенка и има.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщениеAudi A2 ?
Пежо 307? Например.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеСтарата Микра (1992-2003) ръждясва като за световно и като пасивна сигурност е трагедия (кутия от шоколадови бонбони се сгъва по-малко, като я ритнеш), а следващата (ококорената) си е Рено Клио 1:1.
Така че по-добре Реното.... Поне цените на частите няма да са като на S-класа.
А пък последната Микра е индийска... Бегай бързо...
За мен най-доброто в тази категория са тризнаците Сутиен/Пижо и Тавота със "селеспийд"
Имат прилики в базата но до там. Нисана е с много по-здрава ходова част, икономични и мощни двигатели с верига и истински автоматик.
Много малко сходни елементи (които да са 1:1 и то не с Клио) има по окачването Нисана с Рено. Всичко това Нисан 2003 година с Рено след 2005 година
Нисана е много добър избор като здравина и т.н... само дизайна му е странен.
П.С. Аз ползвам за града бензинов Смарт - много доволенLast edited by ne0; d.m.y г., 13:13.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеМикра K12 (ококорената) е доста по-кола ...
Comment
Comment