Известие
Collapse
No announcement yet.
важна подписка !!! - подкрепете каузата
Collapse
X
-
и аз така. Иначе интересен термин - нереално IPI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Re: A
Първоначално публикувано от GrozdanЕдно голямо ПРОТИВ и от мене и наздраве!) наздраве
'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от vikiТова някакъв майтап ли е ?Подписката.. неможах да зацепя ...
29 ноември 2006
Увеличават се акцизните ставки за ракията, кафето и автомобилите с приетия от депутатите на първо четене Закон за акцизите и данъчните складове.
Парламентарната група на ОДС не подкрепи Закона, защото с него се увеличават акцизните ставки върху автомобилите и кафето и данъчната тежест се прехвърля върху крайния потребител, обясниха от парламентарната група. От ОДС казаха още, че в повечето страни-членки на ЕС ставките за кафето и автомобилите са нулеви, т.е. те са освободени стоки, съобщи БГНЕС. Със закона се увеличава акцизната ставка за ракията, произведена в малък обект за дестилиране, като тя става 5.50 лв. за един литър чист алкохол. Депутатите приеха да се въведе акциз за въглищата, кокса и електрическата енергия, като от акциз се освобождава само електрическата енергия за битови нужди и въглищата и кокса за физическите лица. С промените се повишават ставките на бензина, газьола и тежките горива.
НС гласува по-висок акциз за ракията и бензините
13 Декември 15:38
От 1 януари домашната ракия над 30 литра ще се облага с акциз 2,20 лева за литър, съгласно окончателно приетите промени от Народното събрание в Закона за акцизите и данъчните складове.
Средно с 12 стотинки на литър ще поскъпнат и бензините с въвеждането на по-високи ставки в закона за акцизите.
Протести на лозаро-винарите от Кресненско
04 Януари 2007
Лозаро-винари от Кресненско ще учредят инициативен комитет, който да обедини протестите срещу наложения от тази година акциз за производството на домашна ракия.
Не се изключват и действия за организиране на митинги и дори блокиране на главен път Е 79, ако народните избраници не отменят решението си или поне не намалят акциза за производство на домашния алкохол. Според лозарите наложените от управляващите мерки могат да доведат до изоставяне на лозята.
Това чета в новините,значи майтап нема....Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
-
Първоначално публикувано от bagerТам съм- от Сандански съм все пак! Няма да ви цитирам мнението на баща ми за тоя акциз- сега по Нова година бях в Сандански и за пореден път се убедих че като пия от тая - правя глупости
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVasПървоначално публикувано от bagerТам съм- от Сандански съм все пак! Няма да ви цитирам мнението на баща ми за тоя акциз- сега по Нова година бях в Сандански и за пореден път се убедих че като пия от тая - правя глупости
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Alfa Romeo 166 2.4 jtd 140HP 10.2001
------------------------------------------
Comment
Comment