Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво ще кажете за сметките на тока

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Тока е един и същ, кабелчето е едно и също, просто сключваш договор с мен да ти доставям по-евтин ток и партидата ти се отчислява от Чез примерно и отива съм EVN.И те така.Има един енергиен пръстен, няма паралелни.
    Това важи за мрежа високо напрежение, която е собственост на държавата.
    Ти, ако си таксиметров шафиор и уличната мрежа е твоя собственост какво ще направиш?

1. Ще купиш 3000 таксита, с които ще наситиш целия пазар и ще определиш своя си цена за превоз.
    2. Ще разрешиш срещу такса да има и други частни таксита, които да ти конкурират цената и подбиват пазара?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• И кво ма топлят 3 %.Отчаяно искат да запазят властта.

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:49 ----------

А мислиш ли че ако има 10 доставчици до всеки блок ще построят 10 трафопоста за ниско напрежение.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        И кво ма топлят 3 %.Отчаяно искат да запазят властта.

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:49 ----------

А мислиш ли че ако има 10 доставчици до всеки блок ще построят 10 трафопоста за ниско напрежение.
        Еми именно, аз това се опитвам да обясня.
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
          Така е, това което не разбирам е защо бедняци /по всички международни стандарти/ защитават крупния капитал, визирам 99 процента от пишещите тук, та ние сме бедняци сравнени със средния германец, че дори и със средния руснак, и пак се намират тъпанари да защитават "десни" идеи. Това е някакъв абсурд...
          Не си единствен!
          Тоя въпрос го задавам много отдавна , по всякакви поводи, а причината е една.
          Да се осъзнаем и да спрем с робската психика.
          Само робът, поставен на колене си мечтае да е като господаря си!
          Ето защо защитават крупния капитал!
          От цялата работа ми се
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Така е, това което не разбирам е защо бедняци /по всички международни стандарти/ защитават крупния капитал, визирам 99 процента от пишещите тук, та ние сме бедняци сравнени със средния германец, че дори и със средния руснак, и пак се намират тъпанари да защитават "десни" идеи. Това е някакъв абсурд...
            Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Не си единствен!
            Тоя въпрос го задавам много отдавна , по всякакви поводи, а причината е една.
            Да се осъзнаем и да спрем с робската психика.
            Само робът, поставен на колене си мечтае да е като господаря си!
            Ето защо защитават крупния капитал!
            От цялата работа ми се
            1 - Бедни като резултат от крайно леви експерименти.
            2 - Единствения доказано работещ начин да спре беднотията е някой да даде начална скорост на малкия и среден бизнес, което в нашите условия е по-близо до десните от колкото до левите идеи (като следствие от т. 1).
            3 - алергия към двойните стандарти на червения бетон (демонстриран и тук, всичко що не се асоциира с БКП е за съд, другите не... да бе да).
            Стига ли?

Или предпочитате крайно левия популизъм... ще ви оправят за 800 дни, електрификация и съветска власт и т.н. ?!?

Едит: у нас тия дето се правят на леви всъщност са крайно десни, леви са им само популизмите, та по-добре десни от колкото крайно десни.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Оооо не ми ги пробутвай тия, тая песен я пеете вече 25 години, не вдянахте ли че такъв модел няма никъде по света...
              Бедни от дивия капитализъм който запада наложи, не без помощта на местни глупаци...
              Кобургчето....ляв... да не си пил нещо некачествено?

Шшшш ало, я да не се правите на "дръж ми шапката" тука преди 2 годинки щяхте да се избиете да се слагате на Бобчо, сега пак комунистите ви виновни, ма видиш той и Бобчо бил комунист, че и министрите му, а бе вие идиоти ли сте, или "едва вчера научихте" да не изровихте някой кашон със стари документи, който някой е крил от вас?
              Ей мама му стара, курвите по магистралата са по принципни от половината писачи в тоя форум!
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Оооо не ми ги пробутвай тия, тая песен я пеете вече 25 години, не вдянахте ли че такъв модел няма никъде по света...
                Бедни от дивия капитализъм който запада наложи, не без помощта на местни глупаци...
                Кобургчето....ляв... да не си пил нещо некачествено?

Шшшш ало, я да не се правите на "дръж ми шапката" тука преди 2 годинки щяхте да се избиете да се слагате на Бобчо, сега пак комунистите ви виновни, ма видиш той и Бобчо бил комунист, че и министрите му, а бе вие идиоти ли сте, или "едва вчера научихте" да не изровихте някой кашон със стари документи, който някой е крил от вас?
                Ей мама му стара, курвите по магистралата са по принципни от половината писачи в тоя форум!
                Кобурга не е ляв, но с ляв популизъм спечели изборите с/у Костов.
                На ББ и ко никога не съм се слагал, ти се слагаш на червените ботушки.
                Модела работи навсякъде където не оставиха комуноидите да овладеят всичко, няма нормална икономика без работещ малък и среден бизнес... докато у нас си имаме червеникав олигопол и беден слугинаж.
                Слугинаж на същия тоя олигопол, който е създаден и обучен в Москва, а не на запад.
                Та кое е лявото на практика?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Кобурга не е ляв, но с ляв популизъм спечели изборите с/у Костов.
                  На ББ и ко никога не съм се слагал, ти се слагаш на червените ботушки.
                  Модела работи навсякъде където не оставиха комуноидите да овладеят всичко, няма нормална икономика без работещ малък и среден бизнес... докато у нас си имаме червеникав олигопол и беден слугинаж.
                  Слугинаж на същия тоя олигопол, който е създаден и обучен в Москва, а не на запад.
                  Та кое е лявото на практика?
                  Втория абзац не беше насочен към теб...
                  Аз не се слагам, аз съм част от "червените ботушки" и се гордея с това! Ти с кое се гордееш?
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Аз не се слагам, аз съм част от "червените ботушки" и се гордея с това! Ти с кое се гордееш?
                    С на Костов стройната снага.
                    К.М.

Comment

• Айде вижте се през очите на другите и тогава бъдете комунисти и антикомунисти.
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Айде вижте се през очите на другите и тогава бъдете комунисти и антикомунисти.
                        И това като как трябва да го приемем за достоверно, а не за поредния популизъм в стил колко лош е запада/сащ/евреите, а колко добра русия/ссср?!?

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                        Че не съм от никои... а се опитвам да погледна отвъд тях.
                        Не каза кое е лявото, май тия от които си нямат нищо общо с него?

Comment

Е, твА докумен ли е сега бе, коте?
                          Дай нещо поне с подпис и печат.
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            И това като как трябва да го приемем за достоверно, а не за поредния популизъм в стил колко лош е запада/сащ/евреите, а колко добра русия/ссср?!?

---------- Post added at 16:17 ---------- Previous post was at 16:16 ----------

Че не съм от никои... а се опитвам да погледна отвъд тях.
                            Не каза кое е лявото, май тия от които си нямат нищо общо с него?
                            Кой казва, че писалият го е лош?
                            Дали и в Русия няма подобна оценка за нас?

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Е, твА докумен ли е сега бе, коте?
                            Дай нещо поне с подпис и печат.
                            Крият ги гадовете.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Кой казва, че писалият го е лош?
                              Дали и в Русия няма подобна оценка за нас?

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Крият ги гадовете.
                              Хайде сега... това, че не го пише в болд не променя фактите - манипулация.
                              Евтина при това.
                              Ако ще се занимаваме с такива, ползвай Раундъп (Ран-Ът) лови по-добре

Comment

Съдържанието на "документа", както и неговата автентичност изобщо не ги коментирам.
                                Искрено се развеселих от следния израз на държавническо самопризнание:

"Това, разбира се, е политика, която ние водим по целия свят, но която с особен успех се провежда в България."

Не знам кой и с каква цел е съчинил този документ, но знам това, че не се радва на особено изобилие от сиво вещество.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:48.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X