Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата ми играчка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Eвгени - обади се да идем на герена да го пробваме.
    А и да праснем по някоя биричка след това.
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Прооф, то за Герена е ясно , тази седмица е на прострелка в районното и от другата влиза в експлоатация, ще се чуем

Comment

Ами ще чакам да се обадиш , вечер след 20:30 е удобно както знаеш, може и 9-ка да вземеш да попуцаме яко.
        Топката е в теб.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Браво,
          Алкохолици с Уружие!!!
          Вчера един френд гръмна елен с Глок 17
          аххахах

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Как се купува пистолет..легално? Изискват ли се някакви специални документи?Извинявам се,ако е много идиотско питането
            Струва ми се добра идея за подарък
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

прекалено много главоболия е за подарък, на практика неприложимо
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

кой му е калибъра на тоз ругер?

AR 145 QV '97

Comment

Working...
                X