Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьор на Алфа Ромео 146 наръган в гърба !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И форума бе налазен от корави батки...
    Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Аааааааа, тоя е голяма върВЕла.
      Домгито е страшен, трябва да внимаваш.
      Ако личното съобщение съдържа заплаха, е редно да бъде докладвано.
      Имай си едно на ум, може да е каратист и да те сплеска с едно маваши.
      Убий свинята с мълчание...

БегИ в игнора.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Убий свинята с мълчание...

БегИ в игнора.
        Колко народ изгоря, докато се канеше да ме "убива". Сефте

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        И форума бе налазен от корави батки...
        Догмито е крайният вляво.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Аааааааа, тоя е голяма върВЕла.
          Домгито е страшен, трябва да внимаваш.
          Ако личното съобщение съдържа заплаха, е редно да бъде докладвано.
          Имай си едно на ум, може да е каратист и да те сплеска с едно маваши.
          Несъм такъв да докладвам,той сам ше се докладва
          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
            Несъм такъв да докладвам,той сам ше се докладва
            И аз не съм такъв, но това е лична заплаха.
            Тя е изпратена като лично съобщение, което е почти равносилно на заплаха със СМС.
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Един нормален човек няма да се повлияе от това, което гледа на екрана. Но за някой, който е на ръба или на подрастващите - малко е нужно.
              Да, по принцип трябва да има родителски и обществен контрол, който трябва да се прилага реално.На хартия го има и го е имало винаги у нас.Все пак от всички зависи доколко е ефективен.
              Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Знаете, че подкрепям самозащитата, обаче пострадалият е бил наръган В ГЪРБА ?! Това някакси не ми прилича на самозащита.
              В днешния в-к Телеграф (15 февруари) има вярно описание на случката.Тоя вестник винаги е доста точен в подобни новини.
              Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.
              Last edited by fred; d.m.y г., 20:07.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.
                Което ме подсеща,че ми свършва сапунът.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

...Но за инцидента - двама цигани са запречили пътя на колегата с алфата и са го наръгали след много дребен инцидент. След това естествено бягат и изоставят колата си, впоследствие са май заловени.
                  А бяха времена, в които никакъв циганин не смееше да затъмнее вечер навън.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение

Честно казано и аз почнах да търся сапун

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                    А бяха времена, в които никакъв циганин не смееше да затъмнее вечер навън.
                    И това е така, за съжаление.
                    И е хубаво да не се оциганяваме и ние, българите, независимо от всичко.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 21:11.
                    sigpic

Comment

хора който не могат да се бият или искат другите да ги е страх от тях вадят ножове да ръгат,не знам мисля че над 7 см не беше разрешено по закон,имам 6 ножа в колата всякакви и готварски и даже нож за домати назъбен, а с мене нося швейцарско 110 мм заради рибите ама не бих тръгнал да ръгам някой с нож,това си е опит за убийство ако го гледаш по закон,на мой познат на брат му едно време деляха територия и един от противниковите за наказание го наръга с нож в гъза и му нацелил артерия на крака и нашия се затичал от страх и сърцето изпомпало кръвта и умря от кръвозагуба,така че не е майтап.

Comment

Да, прав си.
                        Ножа е опасно оръжие и особено ако се ползва без причина може да си докара човек и убийство.Няма ограничения за дължина и размери, може и самурайски меч да носиш .
                        То не че дървен кол с пирони примерно или дълга отверка или заострен винкел е по безопасно.
                        Нож требе да се вади, ако животът ти зависи от това.
                        sigpic

Comment

http://news.ibox.bg/news/id_266121887

В Бургас е така,прочете го

Затова внимавайте като идвате в Бургас какво носите и какво говорите
                          Last edited by etrovskii; d.m.y г., 07:22.
                          Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Откакто ми вадиха нощ преди години си държа по една дървена бухалка и в двете Алфи - не, че съм ги ползвал, но ей така за самочувствие, ако се наложи.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

...Нож требе да се вади, ако животът ти зависи от това.
                              Просто трябва да се избягва да се стига в подобна ситуация. Което май им бяга на доста хора. Последно гледах едни, още докато чаках за ляв завой, гледам единия се стрелка нещо зад другия, лепи се за него, пак малко изостава, форсира, и като завих зад тях, тоя озад успя да изпревари другия и веднага го засече, та слиза едно келешче на килограмите на Ивайло Маринов, като спечели олимпийската си титла и тича до врата на колегата да се репчи, ама в другата лента спря някакъв стриган, към 130 кил и само го гледа, а и аз свирнах отзад, да им напомня, че не всичко е... пари Та се разнесе работата- все излишни мероприятия. Ми ако в колата е накой напушен дядка, почетен подполковник от трудови войски на 200-300 грама ракия и му отнесе главата с уставно почистен макаров? Знам, че знаете - просто е, заравят го това пишлеме и толкоз, ама след 4-5 години от това говно може и човек да стане, що трябва да пукне върху ъъъъъ... мокрия, студен асфалт...
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212 Покажи съобщение
                                Ако често го изпускаш в обществената баня, няма как да не ти свършва често.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X