то хубаво бунтове, революция, лозунги... Ама след това трябва да се работи и да се храни семейство пак... Нали по този начин гласувахме за ГЕРБ - за уж алтернатива. Всъщност макроикономически погледнато, Дянков е ОК. Може би най-добрия министър на финансите. Събира, но не дава. Неговата си работа - да събере всяка стотинка от налози си я свърши великолепно. Министърът на финансите трябва да е точно това. Обаче освен министър на финансите трябва да има и други министри, които пък да инвестират пари... Да имацялостна програма, стратегия за развитие, икономическа политика за насърчаване на бизнеса и средната класа. Аз бих гласувал за правителство, в което пак Дянков ще е министър на финансите, но ще има програма за икономическо развитие. Ясна, по точки. Не щем само да свиваме коланите, така никога няма да има растеж. Няма откъде да дойде. И господ да слезе на земята, трябва да измисли как да налее пари в тая държава. Защото докато хората обедняват, евросъюзът налага зверски правила, като за богати хора, парите са концентрирани в 10% от хората и те си ги стискат на влог, защото икономиката не работи и нещат да инвестират "на умряло".
За когото и да гласуваме, това което искам да знам е - неговата програма, неговите виждания за излизане от кризата. И не с общи приказки, а с конкретни идеи и решения. Давам пример - излиза по медиите примерно Петко Напетов и казва - имам програма в четири точки. Точка първа - вземаме 200 милиарда заем, точка втора - раздаваме ги на хората във вид на ниско лихвени кредити. Точка трета - насърчаваме хората да ги харчат. Точка четвърта - който чиновник открадне по веригата сума надхвърляща 5 минимални заплати - затвор десет години.
Ами ей това е моя човек - гласувам за него... Ако ще партията му да се казва КПСС...
Инак си гласувам за ГЕРБ пак, защото не смятам за редно да си седя у дома когато се гласува, а да гласувам за крадеца костов или за явните наглеци от бсп и дпс или за оня ненормалник от Атака не може ме накара никой с пушка...
За когото и да гласуваме, това което искам да знам е - неговата програма, неговите виждания за излизане от кризата. И не с общи приказки, а с конкретни идеи и решения. Давам пример - излиза по медиите примерно Петко Напетов и казва - имам програма в четири точки. Точка първа - вземаме 200 милиарда заем, точка втора - раздаваме ги на хората във вид на ниско лихвени кредити. Точка трета - насърчаваме хората да ги харчат. Точка четвърта - който чиновник открадне по веригата сума надхвърляща 5 минимални заплати - затвор десет години.
Ами ей това е моя човек - гласувам за него... Ако ще партията му да се казва КПСС...
Инак си гласувам за ГЕРБ пак, защото не смятам за редно да си седя у дома когато се гласува, а да гласувам за крадеца костов или за явните наглеци от бсп и дпс или за оня ненормалник от Атака не може ме накара никой с пушка...
Comment