Известие

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    "23-05-2008
    СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ: НЕ НИ ЗАМРАЗЯВАЙТЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ!
    Българският премиер Сергей Станишев даде интервю за авторитетното европейско издание "Юропиън войс", в което предупреждава, че "Европейският съюз може да изолира българския народ и да изложи на опасност реформите в България....
    Управляващата коалиция е разклатена от серия корупционни скандали, които доведоха до решението на ЕК частично да замрази еврофондовете за страната. Това е стъпка, която председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Дурао Барозу определи като "сигнал за събуждане". В случай на неуспех, още еврофондове ще бъдат стопирани", коментира „Юропиън войс"...."

http://www.europe.bg/htmls/page.php?id=14536&category=5

Свински, освен да се опитваш да докараш нещата до ДЗП, опитай се да бъдеш и поне малко обективен. Защото и ти действаш като медиите - съчетаваш малко истина с много лъже и народът ти се връзва. И пак повтарям късата памет и такива като тебе "многознайковци", дето лакардийстват са тези които объркват хората. Защото истинският проблем са ниските доходи на хората, а не "високите" цени. Ама де у свинска кратуна поглед по-далеч от кочината...

P.S. Патки не отглеждам, стига ми и твоята кочина. А носът си ми е псолютно нормален...
    Хахаха, за това ли се хвана в моя пост бре.
    Опитах се да ти обясня други неща.
    И пак ти казвам, че темата с еврофондовете е преекспонирана.
    Европа не дава пари, държавата ги дава и после, ако всичко е наред ЕС ги връща, отчасти.
    Няма ли да коментираш по съществената част от това, което ти написах.
    Патки, тутки, гугутки все ми е тая.
    Искам нормален политически живот, искам ляво, искам дясно. Но искам компетентни хора да ме управляват, а не сбирщина от улицата.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Не знам дали се усещаш, как си противоречиш.

Няколко поста по-нагоре попита защо Дянков е допуснал финансирането на проекти от фондове от които това не би трябвало да се прави.
      Т. е по този начин аргументираш неговия непрофесионализъм.

Сега пък казваш, че неотпускането на субсидиите също е неправилно. А Дянков не направи това именно, защото не искаше да се ползват пари не по предназначение.

Изобщо какъв смяташ, че трябва да бъде един днешен финансов министър?

Може би Господ?
      И къде си противореча?
      Финансирането от твоите и моите здравни на строеж на магистрала е едно (особено гарнирано с дрънкане как се прави с пари от Европа), бавенето на ДДС друго... къде в случая видя противоречие за субсидии?
      Увеличаването на междуфирмената задлъжнялост за да кърпиш бюджет от кога се води субсидия?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        gorbi ама и ти верно си закачен някъде партийно на кравата-майка ГЕРБ, стига си го хвалил Бойко, млякото свършва, нема отде да се суче вече.
        бе по-скоро ти си закачен... аз имам органична непоносимост към партии и организации
        AR 166 2,4 jtdm
        NT II 2,7 tdi
        Peugeot 206 1,1
        AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
          бе по-скоро ти си закачен... аз имам органична непоносимост към партии и организации
          И ГЕРБ не е такава ли ???

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
            Тя е най-демократичната партия
            К.М.

Comment

• Призива да бъдем разумни ни диведе до тука.
              Ако бяхме изтрепали , когато трябва, когото трябва, сега нямаше да обсъждаме Дянков и компания, а къде да идем през уикенда.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                И къде си противореча?
                Финансирането от твоите и моите здравни на строеж на магистрала е едно (особено гарнирано с дрънкане как се прави с пари от Европа), бавенето на ДДС друго... къде в случая видя противоречие за субсидии?
                Увеличаването на междуфирмената задлъжнялост за да кърпиш бюджет от кога се води субсидия?

Ето, само копирам твоите изрази от 2 различни поста:

1 - "ако Дянков си беше вършил работата както трябва, защо инфраструктурни проекти се финансираха с парите от здравните ни вноски......"

2 - "Това, че не отпускаше пари не е признак на професионализъм..........."

Ако ти не виждаш противоречие между 1 и 2, аз виждам.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Хахаха, за това ли се хвана в моя пост бре.
                  Опитах се да ти обясня други неща.
                  И пак ти казвам, че темата с еврофондовете е преекспонирана.
                  Европа не дава пари, държавата ги дава и после, ако всичко е наред ЕС ги връща, отчасти.
                  Няма ли да коментираш по съществената част от това, което ти написах.
                  Патки, тутки, гугутки все ми е тая.
                  Искам нормален политически живот, искам ляво, искам дясно. Но искам компетентни хора да ме управляват, а не сбирщина от улицата.
                  Всички знаем как се получават пари от еврофондовете, минали сме по този път. Аз знам и как се получават пари при Станишевото правителство - и по тоя път сме минали... Виж за компетентните хора съм съгласен с тебе. Това искам и аз, без значение кои са. Въпросът обаче е да не заделят 90% за себе си и 10% за народа, образно казано, колкото и да са компетентни...
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                    Това какво общо има с моя пост ? Аз обяснявам, че няма вариант да съм свързан с някоя партия, защото имам органична непоносимост към всяка организация от повече от двама човека...

А пък метода - който не е с нас е против нас, си е чисто комунистически, всъщност и комунистически не е, по-скоро - болшевишки

Не е зле да имате повече толератност към опонентите си и да водите разговор с аргументи, а не с голи клишета от телевизията..
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Всички знаем как се получават пари от еврофондовете, минали сме по този път. Аз знам и как се получават пари при Станишевото правителство - и по тоя път сме минали... Виж за компетентните хора съм съгласен с тебе. Това искам и аз, без значение кои са. Въпросът обаче е да не заделят 90% за себе си и 10% за народа, образно казано, колкото и да са компетентни...
                      Само за сведение, бяха замразени 115 млн за магистрала Люлин.

От корумпираният по-опасен е само некомпетентният.
                      Паразитът не убива гостоприемника си, защото ще умре и той.
                      Некомпетентният просто разрушава.
                      Да не говорим, че аз така очакваното раздаване на правосъдие не го видях, ти видя ли го??????
                      К.М.

Comment

• Правосъдие ще има ако ей тез писания на Апостола бъдат извършени на ДЕЛА www.levskisrednas.org
                        п.п и къде са ми старите постове,м.мка му

Comment

• а случайно да знаете за закона за амнистия на държавните служители?а да знаете кой го прие?
                          в момента сме на У -образно кръстовище.единия път води към червено-турска коалиция в допълнение с ковачки.другия към герб и останките от сдс/без костов/ и рзс
                          лощото е че пак ще избираме по-малкото зло
                          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                          алфа ромео 164 2.0тс -на части
                          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Ето, само копирам твоите изрази от 2 различни поста:

1 - "ако Дянков си беше вършил работата както трябва, защо инфраструктурни проекти се финансираха с парите от здравните ни вноски......"

2 - "Това, че не отпускаше пари не е признак на професионализъм..........."

Ако ти не виждаш противоречие между 1 и 2, аз виждам.
                            Е добре де, не съм го написал много добре... не това дали дава или не дава показва професионализма, на финансовия министър работата му е да ръководи държавен бюджет, а не да се прави на касиер или благотворител.
                            Сбъркан подход при даването е да финансираш магистрали със здравни осигуровки.
                            Сбъркан подход при събирането е да бавиш държавните задължения към бизнеса за да връзваш бюджет.

Факта, че сме на минус с резерва на здравната каса, с валутния резерв, с баланса на бюджета (щом пуска спешни облигации) и с нарастваща вътрешнофирмена задлъжнялост (в голяма част дължаща се на бавене или изобщо отказ от плащане на държавни задължения към фирмите), не показва добро ръководене на държавния бюджет.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• 25 години я градите тая "демократична" система и всички демократи и демократчета...надемокатясахте ли се вече?

Аз пък съм комунист и искам пак комунизъм, искам държавна икономика, пълна национализация, лагери за виновниците за ограбването на държавата, искам да си оставя ключовете на ладичката на таблото и утре те пак да са си там, искам детето ми да играе в парка свободно, циганите пак да метат улиците, здравеопазването и образованието пак да са безплатни, армията да е силна, а милицията уважавана, работа и заплати за всички и...СПОКОЕН ЖИВОТ, мамицата ви и курви демократични, разбрахте ли спокоен живот!

Щото на един като мен преди 70 години му е писнало от демокрация и хванал балкана....а после що имало лагери и разстрели..., да не се обърне палачинката пак!
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение

25 години я градите тая "демократична" система и всички демократи и демократчета...надемокатясахте ли се вече?

Аз пък съм комунист и искам пак комунизъм, искам държавна икономика, пълна национализация, лагери за виновниците за ограбването на държавата, искам да си оставя ключовете на ладичката на таблото и утре те пак да са си там, искам детето ми да играе в парка свободно, циганите пак да метат улиците, здравеопазването и образованието пак да са безплатни, армията да е силна, а милицията уважавана, работа и заплати за всички и...СПОКОЕН ЖИВОТ, мамицата ви и курви демократични, разбрахте ли спокоен живот!

Щото на един като мен преди 70 години му е писнало от демокрация и хванал балкана....а после що имало лагери и разстрели..., да не се обърне палачинката пак!
                                То не беше баш комунизъм, даже нямаше нищо общо, ама доста с лесна ръка затрихме всичко добро... Всъщност не ние го затрихме, а всички онези които се въртят във властта... Хвърлете един поглед на Белорус - какво би станало ако всичко става постепенно, на малки порции...
                                Last edited by gorbi; d.m.y г., 18:02.
                                AR 166 2,4 jtdm
                                NT II 2,7 tdi
                                Peugeot 206 1,1

Comment

Working...
                                X