Първоначално публикувано от Jivko7777
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков Изгонен най-накрая!!!
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
-
Живял съм в Русия,ако знаете как се потушава митинг леле,тука е рай,или в Китай,там се вади редовната армия и се цепи наред ама наред
http://vbox7.com/play:4ec4ec1bLast edited by etrovskii; d.m.y г., 07:18.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеЖивял съм в Русия,ако знаете как се потушава митинг леле,тука е рай,или в Китай,там се вади редовната армия и се цепи наред ама наредsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениепо закон нямат право да нападат с палки невъоръжени и незастрашаващи хора още по малко да риташ паднали хора....
ПО кой закон същите тези лумпени имат право да затрварят улици и булеварди без предварително разрешение за това? По кой закон имат право да трошат витрини на магазини, палят контейнери, и разпиляват боклука от тях??? По кой закон? Защо след като има "организатори на протеста" позволиха да се случат всички тези неща? Неможе да ми обяснявате, че са се събрали 5 6 или незнам колко хиляди човека и видиш ли 10-20 идеота влезнали между тях и направили провокацията - пълни глупости - зашо се позволява това нещо?Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщениеА по кой закон лумпени имат право да хвърлят камъни и предмети по полицията? По кой закон имат право да трошат държавно имущество - автомобили на полицията и жанрадмерията? По кой закон ненормалните лумпени имат право да хвърлят камъни и трошат прозорци по общестени сгради ? С чии пари се покриват тези разходи ???
ПО кой закон същите тези лумпени имат право да затрварят улици и булеварди без предварително разрешение за това? По кой закон имат право да трошат витрини на магазини, палят контейнери, и разпиляват боклука от тях??? По кой закон? Защо след като има "организатори на протеста" позволиха да се случат всички тези неща? Неможе да ми обяснявате, че са се събрали 5 6 или незнам колко хиляди човека и видиш ли 10-20 идеота влезнали между тях и направили провокацията - пълни глупости - зашо се позволява това нещо?
Не ми менторствай като изкукала лелка подмокряща се при вида на министерски плещи.
У неделя игра ли футбол???????
Не ставаш ли малко нахален?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСпоко, винаги е ПРЕДПОСЛЕДНО!!!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеПроблемът не е че си тръгна ББ, а че май ДПС се гласят за служебния кабинет...те не са казали нищо още а тяхната дума е важно защото след герб са те по мнозинство в парламента
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Ама такива циганки са тези гербаджий,иле се махаш или ги мяташ,ае сеа да видим кой щеме защити ,това са женски номера,сега ще чака хората да се вдигнат и да кажат герб и бат министъра са велики други няма те ша на управят,според мен няма кво да го защитават всичките да се изметът от ринга и да се сложат малди и мислещи хора които не са били парламентаИма само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеПроблемът не е че си тръгна ББ, а че май ДПС се гласят за служебния кабинет...
Сигурно някои подозират и, че Станишев се готви за властта....
Вече не ми пука...Явно в тази държава кръговрата ще е един и същ и животът на децата ни ще преминава по този начин в най-добрия случай... ...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
лютви местан ясно заяви, че няма да участват в служебен кабинет
говори се, че протестите няма да спрат докато не се свика Велико Народно Събрание, което да се занимае с промяната на избирателния закон, партийната система и обществените поръчки
думата революция дори вече се използва открито и свободно по БНТ и други телевизии...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment